Restaurants

«Μαμαλούκα»: Πώς καθιερώθηκε το «φαγητό για την ψυχή»

Κάθε επίσκεψη, μία ολοκληρωμένη εμπειρία

 01/11/2023 10:55

«Μαμαλούκα»: Πώς καθιερώθηκε το «φαγητό για την ψυχή»

Ήταν καλοκαίρι, και συγκεκριμένα το 2018 στην Χαλκιδική, όταν δύο άνθρωποι, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης, συναντήθηκαν, συζήτησαν και οραματίστηκαν για πρώτη φορά την ιδέα πίσω από το «Μαμαλούκα». Το όραμα του Μαρίνου Σαμαρίτη και του Δημήτρη Κουκουρίκη ήταν να δημιουργήσουν έναν μοναδικό χώρο εστίασης που θα ταυτιζόταν με μια και μόνο φράση. «Φαγητό για την ψυχή». Όπως και έγινε, και πλέον η επταμελής ομάδα των δύο εστιατορίων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, μπορεί περήφανα να αναγνωρίζει την επιτυχία της κάτω από ένα όνομα διόλου τυχαίο.

mamalouka2.jpg

Αναμφισβήτητα ένα success story της πόλης και της Χαλκιδικής - το πρώτο μαγαζί, στο νούμερο 3 της Ίωνος Δραγούμη στη Θεσσαλονίκη, με θέα στο λιμάνι, άνοιξε το φθινόπωρο του 2018 και το δεύτερο, στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, δίπλα στο κύμα, με το ανάλογο μενού, άνοιξε το καλοκαίρι του 2019 – το «Μαμαλούκα» γράφει πλέον τη δική του μεγάλη ιστορία στο γαστρονομικό χάρτη της βόρειας Ελλάδας.

Ο αρχικός στόχος πέτυχε και το φαγητό στους χώρους του έγινε αφορμή για συναντήσεις, επαγγελματικά γεύματα, στιγμές γευσιγνωσίας και οινογνωσίας. Μαζί με αυτά και μία ολοκληρωμένη διασκέδαση, που υποστηρίζει απόλυτα την κεντρική φιλοσοφία της επιχείρησης: την παρουσίαση της ελληνικής κουζίνας με μοντέρνο τρόπο, με μενού που αλλάζει μέσα στο χρόνο και κεντρική φιλοσοφία το «μοίρασμα» της εμπειρίας, όπως ακριβώς και γύρω από το οικογενειακό τραπέζι.

Ο χώρος, βρέθηκε τελείως τυχαία. Ο Δημήτρης Κουκουρίκης, στο δρόμο για ένα μεσιτικό γραφείο, συνάντησε έναν γνωστό του, που τον οδήγησε στο κτήριο της Ίωνος Δραγούμη. Η ομάδα έδεσε γρήγορα και το «Μαμαλούκα» πλαισιώθηκε, εκτός από τους Μαρίνο Σαμαρίτη και Δημήτρη Κουκουρίκη, από το Chef Νίκο Τζούμα, τον Κοσμά Σιδηρόπουλο - πρώην συνιδιοκτήτη της «Στοάς Δραγούμη» που στεγαζόταν στον ίδιο χώρο - και τους Σταύρο Τελάλογλου, Κωνσταντίνο Τσέλιο και Δημήτρη Τσαπαλιάνα.

mamalouka3.jpg
Μαρίνος Σαμαρίτης (αριστερά) Co-Founder & General Manager & Νίκος Τζούμας (δεξιά) Co-Founder & Chef του «Μαμαλούκα»

mamalouka4.jpg

Το όνομα, πάλι, δεν επιλέχθηκε τυχαία. «Μαμαλούκα» ήταν η παλαιότερη ονομασία του μικρού ορεινού χωριού Αμυγδαλιά της Αχαΐας, όπου βρίσκεται ένα εκκλησάκι, του Αγίου Αθανασίου. Προς τιμήν, λοιπόν, ενός γέροντα του Αγίου Όρους, ονόματι Αθανάσιος, που βοήθησε στο να αποκτηθεί ο χώρος, λόγω της κορυφής του βουνού αλλά κι εξαιτίας του πρώτου συνθετικού της λέξης – «Μαμά», που παραπέμπει στην παράδοση και στο είδος της κουζίνας που ήθελαν να αναδείξουν οι ιδιοκτήτες- επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ονομασία της ορεινής αυτής περιοχής.

Ο χώρος και η ουσία του

Το «φαγητό για την ψυχή» εδώ, ως μότο κι όραμα, αφορά στην άνεση και την αίσθηση φιλοξενίας όποιου φτάνει στο χώρο. Ελληνικές γεύσεις με μια μοντέρνα ματιά, που παραπέμπουν στα Κυριακάτικα τραπέζια, προορίζονται να γίνουν μία καθημερινή μας συνήθεια, με πρωταρχικό στόχο το μοίρασμα, γύρω από ένα τραπέζι.

Ο ίδιος ο χώρος και η διακόσμησή του διαμορφώνουν ένα ζεστό περιβάλλον, με αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από την αγιορείτικη παράδοση κι εμπλουτισμένη με boho λεπτομέρειες. Οι χτιστοί καναπέδες, τα χειροποίητα φωτιστικά και τα μοναστηριακά τραπέζια, είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το εστιατόριο ιδανικό μέρος, για να εκτονώσει κανείς την ένταση της καθημερινότητας. Ένα μέρος όπου χωρούν όλοι κι όπου ο καθένας εκφράζεται μοναδικά.

mamalouka5.jpg

Οι προμηθευτές, τα προϊόντα τους

Το δίκτυο προμηθευτών του «Μαμαλούκα», συμβάλει σημαντικά στη φιλοσοφία του, αφού πρόκειται για παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, τα προϊόντα των οποίων καλύπτουν παραδοσιακές συνταγές από την Κρήτη, έως και την Ήπειρο, πάντα παρουσιασμένες με μία μοντέρνα ματιά.

mamalouka6.jpg
mamalouka7.jpg

Ο Chef, Νίκος Τζούμας και η δεμένη ομάδα του, φροντίζουν καθημερινά για το παραπάνω, όντας σε μία διαρκή αναζήτηση μικροπαραγωγών και πρώτων υλών, για την εξασφάλιση των πιο ιδιαίτερων και ταυτόχρονα απλών, αλλά ποιοτικών, προϊόντων. Προϊόντων που αφού μαγειρευτούν, θα πυροδοτήσουν τις συζητήσεις, τη διασκέδαση και τη διασύνδεση της παρέας μέσω του φαγητού.

Όπως λέει και ο ίδιος ο Chef, το φαγητό που ξεκινά από την ψυχή και απευθύνεται στην ψυχή, έχει μοναδική συνταγή την αγάπη.

mamalouka8.jpg

Γεύσεις από όλη την Ελλάδα

Το αποτέλεσμα, πολυποίκιλο. Από το μενού ξεχωρίζουν αναμφισβήτητα το κριθαράκι με τα πλευρά - σήμα κατατεθέν του «Μαμαλούκα» από την αρχή της λειτουργίας του, που σερβίρεται όσο ο ίδιος ο πελάτης βλέπει τη διαδικασία της προετοιμασίας από το σερβιτόρο - όπως και το ψητό κατσικάκι.

mamalouka9.jpg

Ανεπιφύλακτα προτείνουμε ένα από τα επίσης αγαπημένα πιάτα του Chef, τη «Στάκα». Ο απόλυτος συμβολισμός της απλότητας, με την τηγανητή πατάτα, τα μελάτα αβγά και τη κρητική Στάκα, να συνθέτουν ένα από τα πιο γευστικά πιάτα της ελληνικής παράδοσης. 

Το ίδιο ισχύει και για τη Σφακιανόπιτα με μέλι, ιδανική για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και το πεντανόστιμο Αρμενοβίλ από τα γλυκά, που αποτελεί ίσως το πιο χαρακτηριστικό επιδόρπιο του καταστήματος μαζί με το χειροποίητο παγωτό.

mamalouka10.jpg
mamalouka11.jpg

Συνταγές παραδοσιακές, από όλη την Ελλάδα, αγνό παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκο χειροποίητο ψωμί που ψήνεται στον ξυλόφουρνο και πίτες. Η ελληνική κουζίνα εδώ βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές της εκφάνσεις και το «Μαμαλούκα» μας βοηθά καθημερινά να αναβιώνουμε γεύσεις που μέσα στα χρόνια είχαμε ξεχάσει.

Αυθεντικές εμπειρίες

Το «συστατικό» που κάνει την επιχείρηση να ξεχωρίζει από άλλες της κατηγορίας της, δεν είναι άλλο από την αυθεντικότητα της εμπειρίας, καθώς κάθε τι που προσφέρεται βγαίνει αυθόρμητα από την ψυχή των ιδιοκτητών, που προσπαθούν να είναι οι ίδιοι παρόντες στο χώρο, πολλές ώρες καθημερινά. Ο κόσμος το έχει αντιληφθεί και γι’ αυτό το «Μαμαλούκα», έχει γίνει στέκι για πολλούς.

mamalouka12.jpg

Ακόμη κι εάν δεν αρέσει το ίδιο πιάτο σε όλους, οι επισκέπτες εισπράττουν το ενδιαφέρον και την αγάπη του προσωπικού και την επιστρέφουν με την εμπιστοσύνη τους. Δεν είναι τυχαίο το ότι, πολλοί θαμώνες παραμένουν σταθεροί, είτε προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, είτε από άλλες περιοχές της Ελλάδας, είτε ακόμη κι από το εξωτερικό. Η σχέση που έχει αναπτυχθεί είναι τέτοια, που μπορεί να ανταλλάσσουν ακόμη και ηλεκτρονικές ευχές ή να επιβραβεύουν διαδικτυακά την προσπάθεια των ανθρώπων του «Μαμαλούκα».

mamalouka13.jpg

Το παρόν και το μέλλον

Όσο κι αν το σλόγκαν τους «Φαγητό για την Ψυχή» ακουγόταν ιδιαίτερο στα πρώτα βήματα του «Μαμαλούκα», έχει πάρει σάρκα κι οστά και με την πάροδο του χρόνου, ο χώρος έφτασε να αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο, ίσως, προορισμό της πόλης, όταν θέλει κανείς να συνδυάσει γευστική και ψυχική απόλαυση, ταυτόχρονα! Σήμερα το «Μαμαλούκα» αποτελεί ένα brand που, από ό,τι όλα δείχνουν, κατακτά διαρκώς και με συνέπεια, την εκτίμηση του κοινού.

Φυσικά και υπάρχουν σχέδια για νέο κατάστημα. Για την ακρίβεια για ένα δίκτυο καταστημάτων, που θα εξάγει την ελληνική κουλτούρα, τη διασκέδαση και τη φιλοξενία, ανά τον κόσμο.

Η οικονομικά βιώσιμη πολιτική της επιχείρησης, η διασφάλιση καλής σχέσης ανάμεσα στην ποιότητα και την τιμή, η καλά σχεδιασμένη στρατηγική του οργανισμού του «Μαμαλούκα» όπως και η διαρκής διάθεση για μάθηση κι εκπαίδευση – ακόμη κι εν μέσω καραντίνας, επένδυσαν στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους, ενώ παρακολουθούν διαρκώς την αγορά και τις τάσεις των social media - δείχνουν προς έναν δρόμο αυτή τη στιγμή. 

Ο δρόμος αυτός θα ανοίξει με τον προσεχή νέο χώρο, που αναμένεται να είναι στην Αθήνα. Κάθε χώρος θα ανοίγει με τις δικές του διαφοροποιήσεις και πινελιές, που θα ταιριάζουν και στην περιοχή που βρίσκεται. Η κεντρική ιδέα, ωστόσο, παραμένει πάντα η ίδια.

Με «δύο πρόσωπα», ένα καθαρά εστιατοριακό το μεσημέρι κι ένα με παράλληλη μουσική το βράδυ, ο συνδυασμός έχει πετύχει και γράφει καθημερινά το δικό του success story, καλώντας μας να ζήσουμε την εμπειρία του και να δοκιμάσουμε γεύσεις που, ενδεχομένως, να μην είναι στο μενού που έχουμε συνηθίσει.

Οι άνθρωποί του θα βάλουν τα δυνατά τους, ώστε η εμπειρία μας να είναι μοναδική! Άλλωστε, «ευτυχία πραγματική, είναι μόνο όταν τη μοιράζεται κανείς»!


Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 3, Κέντρο

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 555223

Website

Facebook

Instagram

Ήταν καλοκαίρι, και συγκεκριμένα το 2018 στην Χαλκιδική, όταν δύο άνθρωποι, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης, συναντήθηκαν, συζήτησαν και οραματίστηκαν για πρώτη φορά την ιδέα πίσω από το «Μαμαλούκα». Το όραμα του Μαρίνου Σαμαρίτη και του Δημήτρη Κουκουρίκη ήταν να δημιουργήσουν έναν μοναδικό χώρο εστίασης που θα ταυτιζόταν με μια και μόνο φράση. «Φαγητό για την ψυχή». Όπως και έγινε, και πλέον η επταμελής ομάδα των δύο εστιατορίων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, μπορεί περήφανα να αναγνωρίζει την επιτυχία της κάτω από ένα όνομα διόλου τυχαίο.

mamalouka2.jpg

Αναμφισβήτητα ένα success story της πόλης και της Χαλκιδικής - το πρώτο μαγαζί, στο νούμερο 3 της Ίωνος Δραγούμη στη Θεσσαλονίκη, με θέα στο λιμάνι, άνοιξε το φθινόπωρο του 2018 και το δεύτερο, στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, δίπλα στο κύμα, με το ανάλογο μενού, άνοιξε το καλοκαίρι του 2019 – το «Μαμαλούκα» γράφει πλέον τη δική του μεγάλη ιστορία στο γαστρονομικό χάρτη της βόρειας Ελλάδας.

Ο αρχικός στόχος πέτυχε και το φαγητό στους χώρους του έγινε αφορμή για συναντήσεις, επαγγελματικά γεύματα, στιγμές γευσιγνωσίας και οινογνωσίας. Μαζί με αυτά και μία ολοκληρωμένη διασκέδαση, που υποστηρίζει απόλυτα την κεντρική φιλοσοφία της επιχείρησης: την παρουσίαση της ελληνικής κουζίνας με μοντέρνο τρόπο, με μενού που αλλάζει μέσα στο χρόνο και κεντρική φιλοσοφία το «μοίρασμα» της εμπειρίας, όπως ακριβώς και γύρω από το οικογενειακό τραπέζι.

Ο χώρος, βρέθηκε τελείως τυχαία. Ο Δημήτρης Κουκουρίκης, στο δρόμο για ένα μεσιτικό γραφείο, συνάντησε έναν γνωστό του, που τον οδήγησε στο κτήριο της Ίωνος Δραγούμη. Η ομάδα έδεσε γρήγορα και το «Μαμαλούκα» πλαισιώθηκε, εκτός από τους Μαρίνο Σαμαρίτη και Δημήτρη Κουκουρίκη, από το Chef Νίκο Τζούμα, τον Κοσμά Σιδηρόπουλο - πρώην συνιδιοκτήτη της «Στοάς Δραγούμη» που στεγαζόταν στον ίδιο χώρο - και τους Σταύρο Τελάλογλου, Κωνσταντίνο Τσέλιο και Δημήτρη Τσαπαλιάνα.

mamalouka3.jpg
Μαρίνος Σαμαρίτης (αριστερά) Co-Founder & General Manager & Νίκος Τζούμας (δεξιά) Co-Founder & Chef του «Μαμαλούκα»

mamalouka4.jpg

Το όνομα, πάλι, δεν επιλέχθηκε τυχαία. «Μαμαλούκα» ήταν η παλαιότερη ονομασία του μικρού ορεινού χωριού Αμυγδαλιά της Αχαΐας, όπου βρίσκεται ένα εκκλησάκι, του Αγίου Αθανασίου. Προς τιμήν, λοιπόν, ενός γέροντα του Αγίου Όρους, ονόματι Αθανάσιος, που βοήθησε στο να αποκτηθεί ο χώρος, λόγω της κορυφής του βουνού αλλά κι εξαιτίας του πρώτου συνθετικού της λέξης – «Μαμά», που παραπέμπει στην παράδοση και στο είδος της κουζίνας που ήθελαν να αναδείξουν οι ιδιοκτήτες- επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ονομασία της ορεινής αυτής περιοχής.

Ο χώρος και η ουσία του

Το «φαγητό για την ψυχή» εδώ, ως μότο κι όραμα, αφορά στην άνεση και την αίσθηση φιλοξενίας όποιου φτάνει στο χώρο. Ελληνικές γεύσεις με μια μοντέρνα ματιά, που παραπέμπουν στα Κυριακάτικα τραπέζια, προορίζονται να γίνουν μία καθημερινή μας συνήθεια, με πρωταρχικό στόχο το μοίρασμα, γύρω από ένα τραπέζι.

Ο ίδιος ο χώρος και η διακόσμησή του διαμορφώνουν ένα ζεστό περιβάλλον, με αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από την αγιορείτικη παράδοση κι εμπλουτισμένη με boho λεπτομέρειες. Οι χτιστοί καναπέδες, τα χειροποίητα φωτιστικά και τα μοναστηριακά τραπέζια, είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το εστιατόριο ιδανικό μέρος, για να εκτονώσει κανείς την ένταση της καθημερινότητας. Ένα μέρος όπου χωρούν όλοι κι όπου ο καθένας εκφράζεται μοναδικά.

mamalouka5.jpg

Οι προμηθευτές, τα προϊόντα τους

Το δίκτυο προμηθευτών του «Μαμαλούκα», συμβάλει σημαντικά στη φιλοσοφία του, αφού πρόκειται για παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, τα προϊόντα των οποίων καλύπτουν παραδοσιακές συνταγές από την Κρήτη, έως και την Ήπειρο, πάντα παρουσιασμένες με μία μοντέρνα ματιά.

mamalouka6.jpg
mamalouka7.jpg

Ο Chef, Νίκος Τζούμας και η δεμένη ομάδα του, φροντίζουν καθημερινά για το παραπάνω, όντας σε μία διαρκή αναζήτηση μικροπαραγωγών και πρώτων υλών, για την εξασφάλιση των πιο ιδιαίτερων και ταυτόχρονα απλών, αλλά ποιοτικών, προϊόντων. Προϊόντων που αφού μαγειρευτούν, θα πυροδοτήσουν τις συζητήσεις, τη διασκέδαση και τη διασύνδεση της παρέας μέσω του φαγητού.

Όπως λέει και ο ίδιος ο Chef, το φαγητό που ξεκινά από την ψυχή και απευθύνεται στην ψυχή, έχει μοναδική συνταγή την αγάπη.

mamalouka8.jpg

Γεύσεις από όλη την Ελλάδα

Το αποτέλεσμα, πολυποίκιλο. Από το μενού ξεχωρίζουν αναμφισβήτητα το κριθαράκι με τα πλευρά - σήμα κατατεθέν του «Μαμαλούκα» από την αρχή της λειτουργίας του, που σερβίρεται όσο ο ίδιος ο πελάτης βλέπει τη διαδικασία της προετοιμασίας από το σερβιτόρο - όπως και το ψητό κατσικάκι.

mamalouka9.jpg

Ανεπιφύλακτα προτείνουμε ένα από τα επίσης αγαπημένα πιάτα του Chef, τη «Στάκα». Ο απόλυτος συμβολισμός της απλότητας, με την τηγανητή πατάτα, τα μελάτα αβγά και τη κρητική Στάκα, να συνθέτουν ένα από τα πιο γευστικά πιάτα της ελληνικής παράδοσης. 

Το ίδιο ισχύει και για τη Σφακιανόπιτα με μέλι, ιδανική για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και το πεντανόστιμο Αρμενοβίλ από τα γλυκά, που αποτελεί ίσως το πιο χαρακτηριστικό επιδόρπιο του καταστήματος μαζί με το χειροποίητο παγωτό.

mamalouka10.jpg
mamalouka11.jpg

Συνταγές παραδοσιακές, από όλη την Ελλάδα, αγνό παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκο χειροποίητο ψωμί που ψήνεται στον ξυλόφουρνο και πίτες. Η ελληνική κουζίνα εδώ βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές της εκφάνσεις και το «Μαμαλούκα» μας βοηθά καθημερινά να αναβιώνουμε γεύσεις που μέσα στα χρόνια είχαμε ξεχάσει.

Αυθεντικές εμπειρίες

Το «συστατικό» που κάνει την επιχείρηση να ξεχωρίζει από άλλες της κατηγορίας της, δεν είναι άλλο από την αυθεντικότητα της εμπειρίας, καθώς κάθε τι που προσφέρεται βγαίνει αυθόρμητα από την ψυχή των ιδιοκτητών, που προσπαθούν να είναι οι ίδιοι παρόντες στο χώρο, πολλές ώρες καθημερινά. Ο κόσμος το έχει αντιληφθεί και γι’ αυτό το «Μαμαλούκα», έχει γίνει στέκι για πολλούς.

mamalouka12.jpg

Ακόμη κι εάν δεν αρέσει το ίδιο πιάτο σε όλους, οι επισκέπτες εισπράττουν το ενδιαφέρον και την αγάπη του προσωπικού και την επιστρέφουν με την εμπιστοσύνη τους. Δεν είναι τυχαίο το ότι, πολλοί θαμώνες παραμένουν σταθεροί, είτε προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, είτε από άλλες περιοχές της Ελλάδας, είτε ακόμη κι από το εξωτερικό. Η σχέση που έχει αναπτυχθεί είναι τέτοια, που μπορεί να ανταλλάσσουν ακόμη και ηλεκτρονικές ευχές ή να επιβραβεύουν διαδικτυακά την προσπάθεια των ανθρώπων του «Μαμαλούκα».

mamalouka13.jpg

Το παρόν και το μέλλον

Όσο κι αν το σλόγκαν τους «Φαγητό για την Ψυχή» ακουγόταν ιδιαίτερο στα πρώτα βήματα του «Μαμαλούκα», έχει πάρει σάρκα κι οστά και με την πάροδο του χρόνου, ο χώρος έφτασε να αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο, ίσως, προορισμό της πόλης, όταν θέλει κανείς να συνδυάσει γευστική και ψυχική απόλαυση, ταυτόχρονα! Σήμερα το «Μαμαλούκα» αποτελεί ένα brand που, από ό,τι όλα δείχνουν, κατακτά διαρκώς και με συνέπεια, την εκτίμηση του κοινού.

Φυσικά και υπάρχουν σχέδια για νέο κατάστημα. Για την ακρίβεια για ένα δίκτυο καταστημάτων, που θα εξάγει την ελληνική κουλτούρα, τη διασκέδαση και τη φιλοξενία, ανά τον κόσμο.

Η οικονομικά βιώσιμη πολιτική της επιχείρησης, η διασφάλιση καλής σχέσης ανάμεσα στην ποιότητα και την τιμή, η καλά σχεδιασμένη στρατηγική του οργανισμού του «Μαμαλούκα» όπως και η διαρκής διάθεση για μάθηση κι εκπαίδευση – ακόμη κι εν μέσω καραντίνας, επένδυσαν στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους, ενώ παρακολουθούν διαρκώς την αγορά και τις τάσεις των social media - δείχνουν προς έναν δρόμο αυτή τη στιγμή. 

Ο δρόμος αυτός θα ανοίξει με τον προσεχή νέο χώρο, που αναμένεται να είναι στην Αθήνα. Κάθε χώρος θα ανοίγει με τις δικές του διαφοροποιήσεις και πινελιές, που θα ταιριάζουν και στην περιοχή που βρίσκεται. Η κεντρική ιδέα, ωστόσο, παραμένει πάντα η ίδια.

Με «δύο πρόσωπα», ένα καθαρά εστιατοριακό το μεσημέρι κι ένα με παράλληλη μουσική το βράδυ, ο συνδυασμός έχει πετύχει και γράφει καθημερινά το δικό του success story, καλώντας μας να ζήσουμε την εμπειρία του και να δοκιμάσουμε γεύσεις που, ενδεχομένως, να μην είναι στο μενού που έχουμε συνηθίσει.

Οι άνθρωποί του θα βάλουν τα δυνατά τους, ώστε η εμπειρία μας να είναι μοναδική! Άλλωστε, «ευτυχία πραγματική, είναι μόνο όταν τη μοιράζεται κανείς»!


Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 3, Κέντρο

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 555223

Website

Facebook

Instagram

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία