Λόγια του Βαρδάρη

  • Μακροβούτι στην… καθαριότητα για το νεαρό αντιδήμαρχο
    05/09/2019 18:05

    Μακροβούτι στην… καθαριότητα για το νεαρό αντιδήμαρχο

    Βουτιά στα… βαθιά επιφύλαξε ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, για το δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του, Γιάννη Καρτάλη, καθώς τον όρισε αντιδήμαρχο Καθαριότητας. Μια θέση μεγάλης ευθύνης και μια καρέκλα, στην οποία αυτοί που τη σέβονται, σπανίως… κάθονται, αφού οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν μένει χρόνος. Αυτό ωστόσο για το νεαρό αντιδήμαρχο, μάλλον δεν είναι πρόβλημα, καθώς έχει πάρει πολύ ζεστά το ρόλο του και παρότι γνωρίζει τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει, είναι πρόθυμος και αποφασισμένος να πετύχει και σε αυτόν τον τομέα.

    Εξάλλου ο Γ. Καρτάλης, γιός του πρώην δημάρχου Πυλαίας, Βασίλη, έχει δώσει εξετάσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, όπου την προηγούμενη θητεία, διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, τις οποίες πέρασε με άριστα. ΟΙ δράσεις του πολιτισμού και του αθλητισμού σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και βρήκαν ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους πολίτες.

    Ασφαλώς ο τομέας της καθαριότητας, ειδικά σε μια τόσο μεγάλη περιοχή, είναι από μόνος του μια κατηγορία και απαιτεί σκληρή και μεθοδική δουλειά, ωστόσο για το νέο αντιδήμαρχο, αυτό είναι μια νέα πρόκληση και ένα στοίχημα, το οποίο είναι αποφασισμένος να το κερδίσει, τιμώντας παράλληλα και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο δήμαρχος κ. Καϊτεζίδης. Ο οποίος από ότι φαίνεται, στο σύνολο του νέου σχήματος διοίκησής του, έκανε και πάλι καλές επιλογές.