Λόγια του Βαρδάρη

  • "Κρεμάστηκαν" για να δουν... Καραμανλή
    15/10/2019 17:32

    "Κρεμάστηκαν" για να δουν... Καραμανλή

    Ικανοποίηση υπάρχει στο επιτελείο του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα για την επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στο δημαρχείο.

    Τα χαμόγελα περισσεύουν αρχικά λόγω του γεγονότος ότι ο κ. Καραμανλής επέλεξε να κάνει την πρώτη του επίσκεψη στο κτίριο που ξεκίνησε να χτίζεται επί πρωθυπουργίας του με δήμαρχο τον κ. Ζέρβα και όχι τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο ή τον Γιάννη Μπουτάρη.

    Εκείνο που έλεγαν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του δημάρχου είναι ότι η επίσκεψη Καραμανλή έστρεψε για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας στο δημαρχιακό μέγαρο.

    «Είναι θετικό για την πόλη το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα ζητήματα που την απασχολούν και έδειξε μάλιστα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αντιμετώπισή τους» σχολίαζαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του δημάρχου.

    Είναι χαρακτηριστικό δε, πως κατά την επίσκεψη του πρώην προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργού οι υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης «κρεμάστηκαν» από τις εσωτερικές σκάλες στο φουαγιέ του δημαρχείου προκειμένου να τον δουν.

    kremasmenoi2.jpg