Λόγια του Βαρδάρη

  • Κωστής Χατζηδάκης: «Πείτε με... ξεροκέφαλο» - Δείτε το πρώτο προεκλογικό του βίντεο
    24/04/2023 17:13

    Κωστής Χατζηδάκης: «Πείτε με... ξεροκέφαλο» - Δείτε το πρώτο προεκλογικό του βίντεο

    Το πρώτο προεκλογικό βίντεο του Κωστή Χατζηδάκη που κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στο βόρειο τομέα της Β’ Αθήνας ανέβηκε σήμερα στο διαδίκτυο.

    Με εικόνες από περιοδείες του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αλλά και με πολλά πολιτικά μηνύματα. Ξεκινά με μια ωραία ατάκα: «Πείτε με ξεροκέφαλο, αλλά σε όλη μου τη διαδρομή παρέμεινα οπαδός της κοινής λογικής, της ελεύθερης οικονομίας και μιας Ελλάδας αληθινά ευρωπαϊκής», είναι τα λόγια του, ενώ στη συνέχεια δεν ξεχνά να αναφέρει ότι όλα αυτά τα χρόνια απέναντί του βρίσκονται πάντα «οι εραστές της ακινησίας» που πολέμησαν όλες τις μεταρρυθμίσεις που έχει προωθήσει για να τελειώνουμε με το βαθύ κράτος».

    Στην Ολυμπιακή, στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, στη ΔΕΗ και τον ΕΦΚΑ. Καταλήγει δε ότι προτίμησε «αντί να είναι απλός ευχάριστος σε όσους κάθε φορά αντιδρούσαν να είναι αποτελεσματικός για τους πολλούς ανυπεράσπιστους Έλληνες». Ζητά δε την στήριξη των πολιτών. «Για να είναι μπροστά στη μάχη που συνεχίζεται. Τη μάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ Για μια πολιτική με αξίες και μια πολιτική με αποτελέσματα».