Λόγια του Βαρδάρη

  • Κόσμος και κοσμάκης για το flyover
    19/12/2022 18:12

    Κόσμος και κοσμάκης για το flyover

    Κόσμος και κοσμάκης στη σημερινή εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για το flyover, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Aπό φορείς της πόλης και ευρύτερα, αυτοδιοικητικούς και γαλάζιους.

    Από κυβερνητικά στελέχη ήταν εκεί εκτός από τους ομιλητές Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Καραγιάννη, ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος (μιλούσε σχεδόν με τους πάντες), ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης (επιβεβαίωσε σε ένα πηγαδάκι ότι δε θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές), ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Μαρία Αντωνίου.

    Eπίσης έδωσαν το παρών οι μητροπολίτες Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας, Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης Ιουστίνος και Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Πλάτων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι δήμαρχοι Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλλης, Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος, Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος, Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζολγου, Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής και Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

    Την εκδήλωση παρακολούθησαν και οι πρόεδροι της Εγνατία Οδός ΑΕ Γιώργος Κωνσταντόπουλος, της Αττικό Μετρό ΑΕ Νίκος Ταχιάος, του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης και του ΟΣΕΘ Γιάνης Τόσκας, οι γαλάζιοι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Ελενα Ράπτη, Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Κούβελας, Θόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, οι πρόεδροι του ΤΕΕ Γιώργος Τσακούμης και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βασίλης Γεωργιάδης, οι αυτοδιοικητικοί Βούλα Πατουλίδου, Αθηνά Αηδονά, Πάρις Μπίλλιας και Μάκης Κυριζίδης, Μαρία Καραγιάννη και Χάρης Αηδονόπουλος, καθώς και οι κομματικοί Ζήσης Ιωακείμοβιτς (υποδέχτηκε μαζί με τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Καραγιάννη τον πρωθυπουργό κατά την είσοδό του στο ξενοδοχείο), Θοδωρής Μητράκας και Θωμάς Βράνος. Ηταν εκεί και ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης.

    Α ναι, και ουκ ολίγοι μνηστήρες για τις λίστες και πολιτευτές: Διαμαντής Γκολιδάκης, Παναγιώτης Κοκκόρης, Γιώργος Ορφανός, Αφροδίτη Νέστωρος, Νίκος Καραγιαννακίδης, Μάριος Δράμαλης και Φάνης Παπάς, καθώς και ο πρώην γραμματέας της ΝΔ και Ανδρέας Παπαμιμίκος.

    papades.jpg