Λόγια του Βαρδάρη

  • Κόσμος και κοσμάκης για τη Μαρία του Χρήστου Νικολαΐδη (φωτ.)
    29/06/2023 01:04

    Κόσμος και κοσμάκης για τη Μαρία του Χρήστου Νικολαΐδη (φωτ.)

    Γέμισε σήμερα το βράδυ η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Χρήστου Νικολαΐδη «Μια στιγμή. Η Μαρία».

    Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο συγγραφέας «ο φόβος, ο τρόμος αλλά η αγάπη για τη δημοσιογραφία ήταν τα βασικά στοιχεία με τα οποία σκάρωσα μια ιστορία», με πρωταγωνιστές τον Τάσο και τη Μαρία. Προέτρεψε μάλιστα τους συναδέλφους του δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στην παρουσίαση να τολμήσουν και αυτοί και να γράψουν ένα βιβλίο γιατί είναι μια διαδικασία απολαυστική.

    vivlio-xristos-nikolaidis3.jpg

    Για το βιβλίο αλλά και για τον συγγραφέα του μίλησαν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς που συνδέθηκε μέσω βιντεοκλήσης από τις Βρυξέλες και ο εκδότης και ραδιοφωνικός παραγωγός Στέφανος Διαμαντόπουλος, ενώ τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Σούζυ Καζαντζίδου.

    vivlio-xristos-nikolaidis.jpg

    Πολύς και ο κόσμος που έδωσε το παρών στη βιβλιοπαρουσίαση. Ανάμεσα τους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης και Στράτος Σιμόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Πάρις Μπίλιας, ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θοδωρής Μητράκας και πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι.

    vivlio-xristos-nikolaidis2.jpg