Λόγια του Βαρδάρη

  • Κόσμος και κοσμάκης για τον Νίκο Δένδια
    16/02/2023 15:30

    Κόσμος και κοσμάκης για τον Νίκο Δένδια

    Γέμισε την αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Θεσσαλονίκης ο Κώστας Γκιουλέκας στη χτεσινή εκδήλωση που είχε ομιλητή τον Νίκο Δένδια. Οι καρέκλες πήγαιναν και έρχονταν λόγω της προσέλευσης, αν και κάποιοι περίμεναν ότι η προεκλογική συγκυρία και το όνομα του υπουργού εξωτερικών θα τραβούσε πιο πολύ κόσμο.

    Παρόντες όλοι οι βουλευτές της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης (Θόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και για λίγο ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος), αλλά μόνο ένας της Α’ (Αννα Ευθυμίου), ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. 

    Εκεί ήταν οι πολιτευτές Διαμαντής Γκολιδάκης, Παναγιώτης Κοκκόρης και Χριστίνα Πλιάρα-Ανατολίτη, οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής και Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης που θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μίμης Δημητριάδης, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ντέιβιντ Σαλτιέλ, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου και πολλοί αυτοδιοικητικοί, όπως οι αντιπεριφερειάρχες Μελίνα Δερμεντζοπούλου και Κώστας Γιουτίκας και ο αντιδήμαρχος Μάκης Κυριζίδης.

    Α, ναι. Και κάποιοι που δεν εμφανίζονται συχνά. Όπως ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Βάκης Φραντζής και ο πρώην υπουργός επί Κώστα Καραμανλή Σάββας Τσιτουρίδης, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας.