Λόγια του Βαρδάρη

  • Κοντά στους νεαρούς τραυματίες φιλάθλους του Άρη ο Σταύρος Καλαφάτης (φωτ.)
    02/02/2022 19:43

    Κοντά στους νεαρούς τραυματίες φιλάθλους του Άρη ο Σταύρος Καλαφάτης (φωτ.)

    Πολύ προσωπικά έχει πάρει το περιστατικό της οπαδικής βίας που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Άλκη ο Σταύρος Καλαφάτης. 

    Χθες ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης έκανε δήλωση με την οποία καταδίκασε απερίφραστα το περιστατικό και το απόγευμα επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να δει πως πηγαίνουν οι έρευνες.

    Σήμερα επισκέφτηκε τους δύο νεαρούς, φιλάθλους του Άρη, που νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

    Ο κ. Καλαφάτης ενημερώθηκε αρχικά για την κατάσταση της υγείας τους από τον θεράποντα γιατρό Σταμάτιο Αγγελόπουλο, ενώ στη συνέχεια συνοδευόμενος από τη διοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Γιογκατζή και τον αναπληρωτή διοικητή Δημήτρη Βαλαρούτσο, μετέβη στον θάλαμο όπου νοσηλεύονται τα δύο παιδιά και συνομίλησε μαζί τους.

    Οι δύο νεαροί περιέγραψαν τις φρικτές στιγμές που έζησαν, κατά την επίθεση που δέχτηκαν και ήταν σοκαρισμένοι τόσο από την σε βάρος τους επίθεση όσο και από την άγρια δολοφονία του 19χρονου φίλου τους. Πληροφορήθηκαν από τον κ. Καλαφάτη ότι έγιναν προσαγωγές από τις οποίες η μία μετατράπηκε σε σύλληψη και εξέφρασαν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους νοσηλευόμενους, που φέρει τραύματα στο κεφάλι από ρόπαλο, θα υποβληθεί σε νέα αξονική τομογραφία. Η κατάσταση και των δύο τραυματιών, δεν εμπνέει ανησυχία.

    kalafatis-papanikolaou-traumaties-dolofonia-alki.jpg