Λόγια του Βαρδάρη

  • Κοντά στη νεολαία ο Δημήτρης Κούβελας
    18/05/2023 11:54

    Κοντά στη νεολαία ο Δημήτρης Κούβελας

    Σε νεανικά στέκια έχει επικεντρώσει το τελευταίο διάστημα την προεκλογική του εκστρατεία ο Δημήτρη Κούβελας. Αφού πρώτα όργωσε τη δυτική Θεσσαλονίκη που αποτέλεσε και ένα μεγάλο στοίχημα γι’ αυτόν, καθώς ήταν από τους πρώτους γαλάζιους που έθεσε ως προτεραιότητα την ανάπτυξη της περιοχής, τώρα δίνει τη μάχη σε μια κατηγορία ψηφοφόρων, όπως είναι η νεολαία και όπου η ΝΔ δεν καταγράφει και τα καλύτερα αποτελέσματα. Ως γνωστόν όμως του Δημήτρη Κούβελα του αρέσουν τα δύσκολα...

    kouvelas-neoi2.jpg

    Τα θέματα που κυριαρχούν στις σχετικές συζητήσεις είναι η εκπαίδευση, τα πανεπιστήμια, οι σπουδές στο εξωτερικό και η αναζήτηση εργασίας, με τον Δημήτρη Κούβελα να ακούει με προσοχή τις ανάγκες και τις προσδοκίες που έχει η νεολαία, αλλά και να παρουσιάζει όλα αυτά που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πέτυχε τα τέσσερα τελευταία χρόνια, προκειμένου η Ελλάδα να αρχίσει να κάνει σταθερά βήματα προόδου. 

    «Σήμερα η χώρα μας στα ζητήματα των νέων δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του 2019 και κυρίως του 2015», σημειώνει χαρακτηριστικά στις κουβέντες που έχει με τους νέους και τις νέες, ενώ όπως εξηγεί όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση δυνάμωσε τη φωνή των φοιτητών και θωράκισε τα Πανεπιστήμια. Για να ξεπεραστούν οι παθογένειες του χθες και να μπορέσουν οι νέοι και οι νέες να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σήμερα, καινοτομώντας με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις του αύριο.