Λόγια του Βαρδάρη

  • Κάτι θέλει ο Κ. Ζέρβας από τους Θεσσαλονικείς
    20/08/2020 15:20

    Κάτι θέλει ο Κ. Ζέρβας από τους Θεσσαλονικείς

    Βλέπεις προβλήματα στη γειτονιά σου, ή στην πόλη ευρύτερα; Αν ναι, θέλεις να συμβάλλεις στην άμεση αντιμετώπισή τους;

    Θέτοντας τους δύο παραπάνω προβληματισμούς-ερωτήματα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους δημότες, κάνοντάς τους συνυπεύθυνους, στο βαθμό που τους αναλογεί φυσικά, της κατάστασης που επικρατεί τόσο στη γειτονιά τους, όσο και στην πόλη. 

    Πώς γίνεται αυτό; Μέσα από μία ηλεκτρονική εφαρμογή την οποία αγόρασε ο δήμος Θεσσαλονίκης και φέρει την ονομασία «Βελτιώνω την πόλη μου». Έτσι ο κάθε Θεσσαλονικιός μπορεί μέσα από τη κινητό του να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα, είτε αφορά την αντικατάσταση μίας καμμένης λάμπας, είτε οποιαδήποτε παρατήρηση που αφορά τις αρμοδιότητες του δήμου.

    «Ενημέρωσε τους αρμόδιους, βάλε ένα χεράκι να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη καλύτερη!», γράφει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας σε σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

    Εμείς απλώς του εφιστούμε την προσοχή στα αντανακλαστικά που θα πρέπει να δείξει η διοίκησή του και οι υπηρεσίες του δήμου, καθώς όσο άμεση είναι η καταγραφή των προβλημάτων, άλλο τόσο άμεση οφείλει να είναι και η λύση που θα παράσχει ο δήμος. Εκτός βέβαια αν πρόκειται για κάτι που πραγματικά απαιτεί χρόνο.

    Καλή συνεργασία λοιπόν...

    Η ανάρτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης: