Λόγια του Βαρδάρη

  •  Καθαρή στήριξη Καϊτεζίδη σε Ζέρβα
    11/10/2023 08:30

    Καθαρή στήριξη Καϊτεζίδη σε Ζέρβα

    Καθαρή στήριξη προς τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών από τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και πρόεδρο της ΠΕΔ κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

    «Σε μια δύσκολη θητεία, όπου ως δήμαρχοι ζήσαμε από το μεταναστευτικό και την πανδημία του κορονοϊού μέχρι τον πόλεμο στη μέση της Ευρώπης και τις επιπτώσεις από την ενεργειακή ακρίβεια και έχοντας μια παράλληλη πορεία με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, εκτιμώ ότι πρόσφερε πολλά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στους συμπολίτες μας με την αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων, αλλά και ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την προώθηση των μεγάλων έργων της Θεσσαλονίκης, όπως το μετρό και η ενίσχυση των συγκοινωνιών. 

    Είναι ένας άξιος και ικανός δήμαρχος και είμαι βέβαιος ότι σε μια δεύτερη θητεία θα έχει ακόμη περισσότερο να προσφέρει», τονίζει σε δήλωσή του ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη.

    Στέλνοντας το μήνυμα της καθαρής στήριξης προς τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, αλλά και δίνοντας το σύνθημα της εκκίνησης μιας γενικής κινητοποίησης των γαλάζιων αυτοδιοικητικών υπέρ του σημερινού δημάρχου Θεσσαλονίκης.