Λόγια του Βαρδάρη

  • Καμπάνια για τους νέους από τον ΣΥΡΙΖΑ
    18/11/2019 18:31

    Καμπάνια για τους νέους από τον ΣΥΡΙΖΑ

    Ο κανόνας που λέει πως οι ηλικίες που ασχολούνται ενεργά με την πολιτική και μπαίνουν στη διαδικασία να εγγραφούν μέλη σε κάποιο πολιτικό κόμμα φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ.

    Στην Κουμουνδούρου επιθυμούν να αντιστρέψουν αυτό το κλίμα, καθώς γνωρίζουν πως μεγάλο ποσοστό των νέων στήριξε εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουλίου. Έτσι, στο πλαίσιο της διεύρυνσης δημιουργήθηκε νέα καμπάνια του isyriza.gr για τους νέους, που στόχο έχει να τους προσελκύσει να εγγραφούν.

    Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκονται οι επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ και στα Εξάρχεια, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να στηλιτεύσει την «οπισθοδρομική κανονικότητα της κυβέρνησης μέσα από την καθεστωτική και ακροδεξιά διολίσθηση σε ένα ακραίας μορφής δόγμα «νόμος και τάξη»», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

    Κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας το «Η κανονικότητα σε βρίσκει παντού». Το κεντρικό μήνυμα στα social media είναι: «Θα αφήσεις τον συντηρητισμό και τον αυταρχισμό να γίνουν κανονικότητα; Έλα με ιδέες και όρεξη για να βρούμε τις απαντήσεις. Είναι στο χέρι σου. Μπες στο isyriza.gr να φτιάξουμε μαζί και καλύτερα τη νέα εποχή».

    Την αναγκαιότητα διεύρυνσης στη νέα γενιά φαίνεται πως την γνωρίζει και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία θέλει να συζητά με νέους και νέες. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι κατά τις επισκέψεις του σε πόλεις τις περιφέρειας «ξεκλέβει» πάντα λίγο χρόνο να βρεθεί με νέους και νέες σε καφέ-μπαρ της κάθε περιοχής.

    Δείτε το διαφημιστικό σποτ που δημιουργήθηκε για την καμπάνια:

    https://www.facebook.com/syrizaofficial/videos/800602283727048/?__xts__[0]=68.ARAnUWRScQvLlJVb0wLUZ6wTAfRBUSqHq5QzNVB_qUmUN3nQCG2FpPFG-L7gJ6c2_xdbm4wfCt56y0_EVTt4UcV9hzQVAyNmRiJzLgYil-f7d_tLfs9selSX0QQqDC6BpDf5YQqIKXHyzpxGKYAFq7QHAPYXlS1TSKJvNHUCvS_39jK1aWffxL5XMEIZ9bIAUyhoF7HKm66ZIaHgQIIZrQ8-9_gJ-S5TmEv8SZl1bq_Nj74ZpgvtrPv5qP3--7xiZdbMBJXi0VQyuvRhNLZELi0xg1yi1twYHInC_z_2ygtMwlPQqL72bknh9bmXe9OFBEd_DDKZD8VCYihbWVnp9WXHj3DhDQARdBK92TYtpCLNNoRD2NI&__tn__=-R