Λόγια του Βαρδάρη

  • Καμία ΠΑΤΡΙΔΑ για την Αφροδίτη Λατινοπούλου
    14/03/2023 19:29

    Καμία ΠΑΤΡΙΔΑ για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

    Στους δύο τρίτος δεν χωρεί και στην πολιτική όπως αποδεικνύει το «διαζύγιο» -και μάλιστα επεισοδιακό και σε κοινή θέα μέσω κοινωνικών δικτύων- του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποχώρησε από το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» στο οποίο κατείχε θέση αντιπροέδρου.

    Αιτία της αποχώρησης της Λατινοπούλου ήταν η (μονομερής κατά την Λατινοπούλου) 
    απόφαση Μπογδάνου να αποδεχτεί την πρόταση της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για συνεργασία και κοινή κάθοδο με ενοποίηση ψηφοδελτίων στις επόμενες εκλογές.
    Στην ανακοίνωσή του ΠΑΤΡΙΔΑ τονίζεται ότι η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου.

    Ωστόσο, η Λατινοπούλου χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα διαψεύδει τον Κωνσταντίνο , λέγοντας πως δεν υπήρξε απόφαση συμβουλίου, αλλά «ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου». Μάλιστα ισχυρίζεται πως... πήγε εκεί που έβριζε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους (!) καταλήγοντας πως «έχεις αλλάξει 32 θέσεις, το ότι το έκανες μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν».

    Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσβησε συγκεκριμένο το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου από τον λογαριασμό του. Η πρώην συνοδοιπόρος του αντέτεινε πωε «ο κ. Μπογδάνος έσβησε το σχόλιο διότι τον ενοχλεί η αλήθεια, ίσως και γιατί τα like του σχολίου μου θα ξεπερνούσαν τα like της ανακοίνωσής του».

    Όσο για το... τρίτο πρόσωπο στην (πολιτική) σχέση που διαλύθηκε;

     «Την συνεργασία της με το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ανακοινώνει η Πατριωτική Ένωση. Η συμφωνία επισφραγίστηκε με την συνάντηση των προέδρων των δύο κομμάτων Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Αντιπροέδρου».