Λόγια του Βαρδάρη

  • Καλή χημεία
    08/01/2024 10:45

    Καλή χημεία

    Σχετικά παλιό, αλλά καλό. Συνέβη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της συνάντησης του βουλευτή της Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντή Γκολιδάκη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που επίσης εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια.

    Κατά διαβολική σύμπτωση η προγραμματισμένη συνάντηση έγινε την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωνε στους δημοσιογράφους τα ονόματα του μίνι ανασχηματισμού και η κουβέντα των δύο ξεκίνησε εκείνη ακριβώς τη στιγμή στο πρωθυπουργικό γραφείο. Έτσι αναγκαστικά ο πρώτος διάλογος αφορούσε τα ονόματα των νέων υπουργών.

    «Ποιος γίνεται υπουργός Υγείας» ζήτησε να μάθει ο γαλάζιος βουλευτής με τον πρωθυπουργό να του απαντά ότι γνωρίζει το όνομα και ότι θα είναι ο Άδωνης! Γενικά η σκηνή αποτυπώνει το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση, η οποία επικεντρώθηκε στα θέματα της Θεσσαλονίκης, αλλά και της υγείας που ενδιαφέρουν και τους δύο.

    Θυμίζουμε ότι ο Γκολιδάκης μπήκε στην πολιτική επί προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω του Μητρώου Στελεχών και ότι συμμετείχε στη λίστα της Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ στις εκλογές του 2019, όταν και δεν εκλέχτηκε, ενώ αναδείχτηκε βουλευτής στις φετινές εκλογές του Ιούνιου.

    Είναι δηλαδή, αυτό που λέμε μητσοτακικός, αλλά έχει και δεξιά ατζέντα
    . Και τέτοιους δνε έχει πολλούς η σημερινή ΝΔ...