SUCCESS STORIES

Infomax Insurance Brokers: Δίνει «αέρα» καινοτομίας στην ασφαλιστική αγορά (βίντεο)

H εταιρεία που διαθέτει το μοναδικό πολυσύνθετο ηλεκτρονικό market place online σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων υγείας στην Ελλάδα

 07/09/2023 22:25

Infomax Insurance Brokers: Δίνει «αέρα» καινοτομίας στην ασφαλιστική αγορά (βίντεο)
Της Μπέττυς Κυριακίδου

Τη χαρακτηρίζει η καινοτομία και οι συνεχείς βραβεύσεις! Έχει ανατρέψει τα δεδομένα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με τις πρωτοπόρες μορφές προσέγγισης των πολιτών και γνωρίζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, καθώς και επέκταση των δραστηριοτήτων της στις αγορές του εξωτερικού.

Ο λόγος για την Infomax Insurance Brokers, που διαθέτει -μεταξύ των υπηρεσιών της- το μοναδικό πολυσύνθετο ηλεκτρονικό market place online σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, το οποίο προσφέρει στον χρήστη δυνατότητα online τιμολόγησης και πρόσβαση στα ασφαλιστικά προϊόντα σχεδόν όλων των ασφαλιστικών εταιρειών, από την τοπική και των πιο σημαντικών από τη διεθνή αγορά. Παράλληλα, η εταιρεία έχει αναπτύξει εξειδικευμένο portal και mobile app για τη διαχείριση των συμβολαίων των πελατών της, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζει την εισαγωγή online και νέων ασφαλιστικών προϊόντων.

infomax-insurance-brokers2.jpg

Διαθέτοντας εξειδίκευση 20 και πλέον ετών στην ασφάλιση ζωής και υγείας, εμφανίζει ετήσια αύξηση στις πωλήσεις που αγγίζει το 30%. «Η σταθερή πορεία, η αναγνωρισιμότητα, η γνώση της αγοράς, οι ενδείξεις και οι… αποδείξεις είναι σε θέση να μας γεμίζουν όχι μόνο με πλήρη αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά και με τη σιγουριά της συνεχούς αύξησης των πωλήσεων και της διατήρησης του ποσοστού του ευχαριστημένου πελατολογίου μας περίπου στο 95%», υπογραμμίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Infomax, Δημήτριος Αποστολίδης.

infomax-insurance-brokers3.jpg

Οι «σταθμοί» στην πορεία της Infomax

2018: Είναι η χρονιά που η Infomax λανσάρει τη δυνατότητα online τιμολόγησης νοσοκομειακών προγραμμάτων. Είναι η πρώτη (και παραμένει η μοναδική) εταιρεία στην Ελλάδα που κατάφερε να το υλοποιήσει με ολιστική προσέγγιση προσφέροντας όχι μόνο κόστη προγραμμάτων, αλλά και σύνθετες πληροφορίες και συγκριτικά αποτελέσματα, ώστε να αποκρυσταλλώσει ο καταναλωτής μία σαφέστερη εικόνα, πριν αποκτήσει ένα συμβόλαιο.

2019: Επιλέχθηκε από τον οργανισμό ΟΚ Thess, ο οποίος χρηματοδοτείται από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ως ένα μοντέλο καινοτομίας.

2019: Επιλέχθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού -στο πλαίσιο του θεσμού Digital Greece που πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΘ- ως μία από τις 20 καινοτόμες επιχειρήσεις στην online ασφάλιση ταξιδιωτικών προγραμμάτων.

2019:Διακρίθηκε με το βραβείο "Distinction in e-Commerce" στην ενότητα «Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Υπηρεσίες» στα e-volution awards για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού market place online σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων υγείας infomax.gr.

2022: Παρουσιάστηκε το portal της εταιρείας “my infomax” και το mobile app, μέσω των οποίων γίνεται αποκλειστικά η διαχείριση συμβολαίων. Είναι ένα σύστημα CRM εξυπηρετεί τους διαχειριστές για την ολοκληρωμένη εικόνα κάθε ασφαλισμένου, ενώ ταυτόχρονα και ο ασφαλισμένος μπορεί να δει τα συμβόλαιά του, να στείλει αίτημα αποζημίωσης ή να ζητήσει έγκριση νοσηλείας σε ένα μόνο Place, όσα συμβόλαια και αν έχει, σε οποιαδήποτε ασφαλιστική, αλλά και να εκμεταλλευτεί τον συνεχή εμπλουτισμό επερχόμενων καινοτόμων λειτουργιών.

2022: Η εταιρεία ξεχώρισε και πάλι στα e-volution awards με δυο ακόμη σπουδαίες διακρίσεις: χρυσό βραβείο στην κατηγορία Distinction in E-commerce και μπρονζέ στην κατηγορία Best in Finance & Insurance.

infomax-insurance-brokers4.jpg

2022: Την ίδια χρονιά η Infomax Insurance Brokers απέσπασε στον κλαδικό θεσμό Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης 2022» δύο από τα συνολικά επτά βραβεία και στις κατηγορίες "Customer Centricity" και "Sustainability Strategy". Αξίζει να τονιστεί ότι ο θεσμός Insurance Awards είναι ένας παγκόσμιος θεσμός που λαμβάνει χώρα σε δεκάδες χώρες στον κόσμο και ότι η εταιρεία που ανέλαβε την αξιολόγηση των φακέλων των υποψηφιοτήτων ήταν η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία συμβουλευτικών, ελεγκτικών και φορολογικών υπηρεσιών Grant Thorthon.

infomax-insurance-brokers5.jpg

Η «συνταγή» της επιτυχίας

«Το 2018 η Infomax -μέσω του infomax.gr- γίνεται η πρώτη και μοναδική μέχρι και σήμερα πλατφόρμα στην Ελλάδα σύγκρισης τιμών και παραμέτρων για περισσότερα από 400 προγράμματα υγείας, ζωής, ταξιδιωτικής ασφάλισης και άλλα. Γιατί; Γιατί το εγχείρημα απαιτεί εξειδίκευση, απαιτεί μεθοδολογία και απαιτεί τεχνολογία! Το Infomax.gr παντρεύει αυτά τα τρία χαρακτηριστικά και δημιουργεί μια πλατφόρμα εργαλείο για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ψάξει για την προσωπική του ασφάλιση και να βρίσκεται σε θέση να γνωρίζει όλα τα ‘ψιλά γράμματα’ και όχι μόνο, προτού αποφασίσει, με σιγουριά», τονίζει ο κ. Αποστολίδης.

infomax-insurance-brokers6.jpg

Αναφορικά με την τεχνολογία, στην Infomax έχει εφαρμοστεί inhouse πολυτιμολόγηση νοσοκομειακών προγραμμάτων, με την κατασκευή ενός custom πολυσυστήματος με πολυλειτουργικές παρυφές και μοναδικά στοιχεία πληροφόρησης των πολιτών. Το πάντρεμα της online τιμολόγησης με τις εξειδικευμένες πληροφορίες είναι η «συνταγή», η οποία έφερε αλματώδη αύξηση στις πωλήσεις της την τελευταία τριετία, με αποτέλεσμα την αναγνώριση της Infomax ως τον πλέον γνωστό εξειδικευμένο μεσίτη στην ασφάλιση υγείας του διαδικτυακού κοινού. Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ και δύο χρόνια διευρύνει το infomax.gr με περισσότερα προϊόντα.

«Η θετική αποτίμηση της παρουσίας μας από την Grand Thorthon στο πλαίσιο του θεσμού Insurance Awards 2022 ήταν κάτι που αδιαμφισβήτητα σημαίνει πολλά παραπάνω από μία απλή διάκριση, διότι τα κριτήρια που τελικά μας οδήγησαν στην επιβράβευση δεν αφορούσαν την συνεργασία μας με μία ασφαλιστική εταιρεία, αλλά το πολυπαραγοντικό σύνολο μεθοδολογίας μας που συνηγορεί στην ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή», διευκρινίζει ο κ. Αποστολίδης.

infomax-insurance-brokers7.jpg

Επόμενοι στόχοι

Οι στόχοι της Infomax για την τρέχουσα χρονιά αφορούν την ενίσχυση του infomax.gr με επιπλέον ασφαλιστικές υπηρεσίες άλλων κλάδων, παράλληλα με τον κλάδο υγείας, ώστε να ισχυροποιήσει τη θέση της και σε άλλα προϊόντα της ασφαλιστικής online αγοράς.

Με την τεχνητή νοημοσύνη να εισέρχεται στα συστήματά της, επενδύει σε τεχνολογία αιχμής, αναβαθμίζοντας τις λειτουργίες του CRM της, αλλά και του portal και της mobile εφαρμογής, ενώ ετοιμάζεται να επεκταθεί και σε Β2Β υπηρεσίες. Συγχρόνως, επεκτείνει το πελατολόγιό της και εκτός Ελλάδας, με εξειδικευμένα προϊόντα μοναδικών συνεργασιών, διότι ο σκοπός της είναι οι online ασφαλιστικές λύσεις να εναρμονιστούν με τις σύγχρονες τάσεις του καταναλωτικού κοινού.

infomax-insurance-brokers8.jpg

Δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας

Όσον αφορά τις δράσεις της Infomax σε υιοθέτηση πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα τελευταία χρόνια ο προσανατολισμός στα κοινωνικοπεριβαλλοντικά ζητήματα είναι πολύ πιο έντονος. «Εδώ και δύο χρόνια, με αρχή το 2021, δημιουργήσαμε πρωτοστατώντας εμπράκτως τη διοργάνωση αγώνων τρεξίματος Leivadi Trail, η οποία είναι αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προσπάθεια επαφής πολιτών με το φυσικό περιβάλλον. Μάλιστα, το 2022 αφιερώσαμε το Leivadi Trail στην υπεράσπιση της φίλαθλης φιλίας, τιμώντας τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, θύμα της οπαδικής βίας», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Infomax.

Ειδικότερα, η εταιρεία όχι μόνο ήταν ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης Leivadi Trail, αλλά η διοίκηση και τα στελέχη της ήταν αυτοί που ξεκίνησαν από την αρχή τον σχεδιασμό και την υλοποίηση όλης της διοργάνωσης, παρέα με φίλους φυσιολάτρες. 

«Είμαστε περήφανοι γιατί η Infomax είναι διεθνής μεσιτική εταιρεία ασφαλιστικών υπηρεσιών, η οποία δεν στάθηκε μόνο στη χορηγία, αλλά σχεδίασε και οργάνωσε από την αρχή όλη την διοργάνωση, συμμετέχοντας στη χάραξη, σήμανση και τον καθαρισμό μονοπατιών, αλλά και το συντονισμό χορηγιών και κρατικών υπηρεσιών. Ένα έργο πολλών ωρών εργασίας, σε συνθήκες πανδημίας, που στέφθηκε με επιτυχία και αγαπήθηκε από τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς, αλλά και τους κρατικούς φορείς», εξηγεί ο ίδιος, αποκαλύπτοντας παράλληλα το σχέδιο για την ίδρυση ενός πρωτοποριακού συλλόγου με πρωτοστάτη την Infomax. 

Η διοίκηση, λοιπόν, και το προσωπικό της, αλλά και όλοι οι ενεργά ευαισθητοποιημένοι πελάτες και φίλοι προχωρούν στην δημιουργία ενός μοναδικού μη κερδοσκοπικού συλλόγου, που θα έχει επίκεντρο τη φύση και τη διάσωσή της, όπως και το σεβασμό κάθε ανθρώπινης ύπαρξης. 

«Η συμμετοχή παιδιών, οικογενειών και ανθρώπων που αγαπούν τη φύση και τον αθλητισμό, αλλά και η ενσωμάτωση ανθρώπων με ειδικές δεξιότητες θα αποτελούν το επίκεντρο των δράσεων του συλλόγου», τονίζει περιχαρής ο κ. Αποστολίδης εξηγώντας πως θα είναι σε θέση να μιλήσει για τις δράσεις και τους πολλαπλούς σκοπούς του συλλόγου γενικότερα, πολύ σύντομα. 

 Σε αυτό το ταξίδι της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, με όχημα την Αειφορία και την Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος η Infomax θα πραγματοποιήσει ανοιχτό κάλεσμα για τη συμμετοχή ευαισθητοποιημένων πολιτών, διότι τα ζητήματα αυτά επιβάλλεται να μας αφορούν όλους.

infomax-insurance-brokers9.jpg


SUCCESS STORY – INTERVIEW

Δείτε τη συνέντευξη του διευθύνοντα συμβούλου της Infomax κου Δημήτριου Αποστολίδη, στη δημοσιογράφο Μπέττυ Κυριακίδου, για το success story, τη διαδρομή και τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας.










Της Μπέττυς Κυριακίδου

Τη χαρακτηρίζει η καινοτομία και οι συνεχείς βραβεύσεις! Έχει ανατρέψει τα δεδομένα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με τις πρωτοπόρες μορφές προσέγγισης των πολιτών και γνωρίζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, καθώς και επέκταση των δραστηριοτήτων της στις αγορές του εξωτερικού.

Ο λόγος για την Infomax Insurance Brokers, που διαθέτει -μεταξύ των υπηρεσιών της- το μοναδικό πολυσύνθετο ηλεκτρονικό market place online σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, το οποίο προσφέρει στον χρήστη δυνατότητα online τιμολόγησης και πρόσβαση στα ασφαλιστικά προϊόντα σχεδόν όλων των ασφαλιστικών εταιρειών, από την τοπική και των πιο σημαντικών από τη διεθνή αγορά. Παράλληλα, η εταιρεία έχει αναπτύξει εξειδικευμένο portal και mobile app για τη διαχείριση των συμβολαίων των πελατών της, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζει την εισαγωγή online και νέων ασφαλιστικών προϊόντων.

infomax-insurance-brokers2.jpg

Διαθέτοντας εξειδίκευση 20 και πλέον ετών στην ασφάλιση ζωής και υγείας, εμφανίζει ετήσια αύξηση στις πωλήσεις που αγγίζει το 30%. «Η σταθερή πορεία, η αναγνωρισιμότητα, η γνώση της αγοράς, οι ενδείξεις και οι… αποδείξεις είναι σε θέση να μας γεμίζουν όχι μόνο με πλήρη αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά και με τη σιγουριά της συνεχούς αύξησης των πωλήσεων και της διατήρησης του ποσοστού του ευχαριστημένου πελατολογίου μας περίπου στο 95%», υπογραμμίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Infomax, Δημήτριος Αποστολίδης.

infomax-insurance-brokers3.jpg

Οι «σταθμοί» στην πορεία της Infomax

2018: Είναι η χρονιά που η Infomax λανσάρει τη δυνατότητα online τιμολόγησης νοσοκομειακών προγραμμάτων. Είναι η πρώτη (και παραμένει η μοναδική) εταιρεία στην Ελλάδα που κατάφερε να το υλοποιήσει με ολιστική προσέγγιση προσφέροντας όχι μόνο κόστη προγραμμάτων, αλλά και σύνθετες πληροφορίες και συγκριτικά αποτελέσματα, ώστε να αποκρυσταλλώσει ο καταναλωτής μία σαφέστερη εικόνα, πριν αποκτήσει ένα συμβόλαιο.

2019: Επιλέχθηκε από τον οργανισμό ΟΚ Thess, ο οποίος χρηματοδοτείται από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ως ένα μοντέλο καινοτομίας.

2019: Επιλέχθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού -στο πλαίσιο του θεσμού Digital Greece που πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΘ- ως μία από τις 20 καινοτόμες επιχειρήσεις στην online ασφάλιση ταξιδιωτικών προγραμμάτων.

2019:Διακρίθηκε με το βραβείο "Distinction in e-Commerce" στην ενότητα «Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Υπηρεσίες» στα e-volution awards για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού market place online σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων υγείας infomax.gr.

2022: Παρουσιάστηκε το portal της εταιρείας “my infomax” και το mobile app, μέσω των οποίων γίνεται αποκλειστικά η διαχείριση συμβολαίων. Είναι ένα σύστημα CRM εξυπηρετεί τους διαχειριστές για την ολοκληρωμένη εικόνα κάθε ασφαλισμένου, ενώ ταυτόχρονα και ο ασφαλισμένος μπορεί να δει τα συμβόλαιά του, να στείλει αίτημα αποζημίωσης ή να ζητήσει έγκριση νοσηλείας σε ένα μόνο Place, όσα συμβόλαια και αν έχει, σε οποιαδήποτε ασφαλιστική, αλλά και να εκμεταλλευτεί τον συνεχή εμπλουτισμό επερχόμενων καινοτόμων λειτουργιών.

2022: Η εταιρεία ξεχώρισε και πάλι στα e-volution awards με δυο ακόμη σπουδαίες διακρίσεις: χρυσό βραβείο στην κατηγορία Distinction in E-commerce και μπρονζέ στην κατηγορία Best in Finance & Insurance.

infomax-insurance-brokers4.jpg

2022: Την ίδια χρονιά η Infomax Insurance Brokers απέσπασε στον κλαδικό θεσμό Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης 2022» δύο από τα συνολικά επτά βραβεία και στις κατηγορίες "Customer Centricity" και "Sustainability Strategy". Αξίζει να τονιστεί ότι ο θεσμός Insurance Awards είναι ένας παγκόσμιος θεσμός που λαμβάνει χώρα σε δεκάδες χώρες στον κόσμο και ότι η εταιρεία που ανέλαβε την αξιολόγηση των φακέλων των υποψηφιοτήτων ήταν η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία συμβουλευτικών, ελεγκτικών και φορολογικών υπηρεσιών Grant Thorthon.

infomax-insurance-brokers5.jpg

Η «συνταγή» της επιτυχίας

«Το 2018 η Infomax -μέσω του infomax.gr- γίνεται η πρώτη και μοναδική μέχρι και σήμερα πλατφόρμα στην Ελλάδα σύγκρισης τιμών και παραμέτρων για περισσότερα από 400 προγράμματα υγείας, ζωής, ταξιδιωτικής ασφάλισης και άλλα. Γιατί; Γιατί το εγχείρημα απαιτεί εξειδίκευση, απαιτεί μεθοδολογία και απαιτεί τεχνολογία! Το Infomax.gr παντρεύει αυτά τα τρία χαρακτηριστικά και δημιουργεί μια πλατφόρμα εργαλείο για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ψάξει για την προσωπική του ασφάλιση και να βρίσκεται σε θέση να γνωρίζει όλα τα ‘ψιλά γράμματα’ και όχι μόνο, προτού αποφασίσει, με σιγουριά», τονίζει ο κ. Αποστολίδης.

infomax-insurance-brokers6.jpg

Αναφορικά με την τεχνολογία, στην Infomax έχει εφαρμοστεί inhouse πολυτιμολόγηση νοσοκομειακών προγραμμάτων, με την κατασκευή ενός custom πολυσυστήματος με πολυλειτουργικές παρυφές και μοναδικά στοιχεία πληροφόρησης των πολιτών. Το πάντρεμα της online τιμολόγησης με τις εξειδικευμένες πληροφορίες είναι η «συνταγή», η οποία έφερε αλματώδη αύξηση στις πωλήσεις της την τελευταία τριετία, με αποτέλεσμα την αναγνώριση της Infomax ως τον πλέον γνωστό εξειδικευμένο μεσίτη στην ασφάλιση υγείας του διαδικτυακού κοινού. Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ και δύο χρόνια διευρύνει το infomax.gr με περισσότερα προϊόντα.

«Η θετική αποτίμηση της παρουσίας μας από την Grand Thorthon στο πλαίσιο του θεσμού Insurance Awards 2022 ήταν κάτι που αδιαμφισβήτητα σημαίνει πολλά παραπάνω από μία απλή διάκριση, διότι τα κριτήρια που τελικά μας οδήγησαν στην επιβράβευση δεν αφορούσαν την συνεργασία μας με μία ασφαλιστική εταιρεία, αλλά το πολυπαραγοντικό σύνολο μεθοδολογίας μας που συνηγορεί στην ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή», διευκρινίζει ο κ. Αποστολίδης.

infomax-insurance-brokers7.jpg

Επόμενοι στόχοι

Οι στόχοι της Infomax για την τρέχουσα χρονιά αφορούν την ενίσχυση του infomax.gr με επιπλέον ασφαλιστικές υπηρεσίες άλλων κλάδων, παράλληλα με τον κλάδο υγείας, ώστε να ισχυροποιήσει τη θέση της και σε άλλα προϊόντα της ασφαλιστικής online αγοράς.

Με την τεχνητή νοημοσύνη να εισέρχεται στα συστήματά της, επενδύει σε τεχνολογία αιχμής, αναβαθμίζοντας τις λειτουργίες του CRM της, αλλά και του portal και της mobile εφαρμογής, ενώ ετοιμάζεται να επεκταθεί και σε Β2Β υπηρεσίες. Συγχρόνως, επεκτείνει το πελατολόγιό της και εκτός Ελλάδας, με εξειδικευμένα προϊόντα μοναδικών συνεργασιών, διότι ο σκοπός της είναι οι online ασφαλιστικές λύσεις να εναρμονιστούν με τις σύγχρονες τάσεις του καταναλωτικού κοινού.

infomax-insurance-brokers8.jpg

Δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας

Όσον αφορά τις δράσεις της Infomax σε υιοθέτηση πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα τελευταία χρόνια ο προσανατολισμός στα κοινωνικοπεριβαλλοντικά ζητήματα είναι πολύ πιο έντονος. «Εδώ και δύο χρόνια, με αρχή το 2021, δημιουργήσαμε πρωτοστατώντας εμπράκτως τη διοργάνωση αγώνων τρεξίματος Leivadi Trail, η οποία είναι αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προσπάθεια επαφής πολιτών με το φυσικό περιβάλλον. Μάλιστα, το 2022 αφιερώσαμε το Leivadi Trail στην υπεράσπιση της φίλαθλης φιλίας, τιμώντας τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, θύμα της οπαδικής βίας», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Infomax.

Ειδικότερα, η εταιρεία όχι μόνο ήταν ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης Leivadi Trail, αλλά η διοίκηση και τα στελέχη της ήταν αυτοί που ξεκίνησαν από την αρχή τον σχεδιασμό και την υλοποίηση όλης της διοργάνωσης, παρέα με φίλους φυσιολάτρες. 

«Είμαστε περήφανοι γιατί η Infomax είναι διεθνής μεσιτική εταιρεία ασφαλιστικών υπηρεσιών, η οποία δεν στάθηκε μόνο στη χορηγία, αλλά σχεδίασε και οργάνωσε από την αρχή όλη την διοργάνωση, συμμετέχοντας στη χάραξη, σήμανση και τον καθαρισμό μονοπατιών, αλλά και το συντονισμό χορηγιών και κρατικών υπηρεσιών. Ένα έργο πολλών ωρών εργασίας, σε συνθήκες πανδημίας, που στέφθηκε με επιτυχία και αγαπήθηκε από τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς, αλλά και τους κρατικούς φορείς», εξηγεί ο ίδιος, αποκαλύπτοντας παράλληλα το σχέδιο για την ίδρυση ενός πρωτοποριακού συλλόγου με πρωτοστάτη την Infomax. 

Η διοίκηση, λοιπόν, και το προσωπικό της, αλλά και όλοι οι ενεργά ευαισθητοποιημένοι πελάτες και φίλοι προχωρούν στην δημιουργία ενός μοναδικού μη κερδοσκοπικού συλλόγου, που θα έχει επίκεντρο τη φύση και τη διάσωσή της, όπως και το σεβασμό κάθε ανθρώπινης ύπαρξης. 

«Η συμμετοχή παιδιών, οικογενειών και ανθρώπων που αγαπούν τη φύση και τον αθλητισμό, αλλά και η ενσωμάτωση ανθρώπων με ειδικές δεξιότητες θα αποτελούν το επίκεντρο των δράσεων του συλλόγου», τονίζει περιχαρής ο κ. Αποστολίδης εξηγώντας πως θα είναι σε θέση να μιλήσει για τις δράσεις και τους πολλαπλούς σκοπούς του συλλόγου γενικότερα, πολύ σύντομα. 

 Σε αυτό το ταξίδι της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, με όχημα την Αειφορία και την Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος η Infomax θα πραγματοποιήσει ανοιχτό κάλεσμα για τη συμμετοχή ευαισθητοποιημένων πολιτών, διότι τα ζητήματα αυτά επιβάλλεται να μας αφορούν όλους.

infomax-insurance-brokers9.jpg


SUCCESS STORY – INTERVIEW

Δείτε τη συνέντευξη του διευθύνοντα συμβούλου της Infomax κου Δημήτριου Αποστολίδη, στη δημοσιογράφο Μπέττυ Κυριακίδου, για το success story, τη διαδρομή και τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας.










ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία