Λόγια του Βαρδάρη

  • Η βράβευση και το μήνυμα
    23/01/2024 15:00

    Η βράβευση και το μήνυμα

    Όταν ένας βουλευτής τιμά έναν παραολυμπιονίκη που διεκδικεί μια θέση στην ευρωλίστα το ενσταντανέ έχει σίγουρα το ενδιαφέρον της. 

    Ο λόγος για την βράβευση που έκανε ο γαλάζιος βουλευτής Διαμαντής Γκολιδάκης στον Αντώνη Τσαπατάκη κατά τη διάρκεια των αγώνων «Άρης Αρήστεια 2024», που διοργάνωσε στο Ποσειδώνιο ο ΑΣ Άρης, με τη συμμετοχή μελών των κολυμβητικών ομάδων όλης της Θεσσαλονίκης. 

    Από τον ΠΑΟΚ και τη ΧΑΝΘ μέχρι τον Ηρακλή και τους συλλόγους της Καλαμαριάς σε μια αθλητική συνάντηση, που κύλησε όπως πρέπει να κυλούν τέτοιες εκδηλώσεις υγιούς ανταγωνισμού. 

    Ο βουλευτής που με τη δράση του έχει αποκτήσει το παρατσούκλι ο «γιατρός των ομάδων» δεν έκρυψε τη χαρά του, καθώς μετέχει εθελοντικά εδώ και χρόνια στα αθλητικά δρώμενα των ομάδων της πόλης και έχει ταχθεί με κάθε τρόπο κατά της οπαδικής βίας. 

    Όσο για τον πάντα χαμογελαστό Τσαπατάκη, που είχε συμμετάσχει σε προεκλογικό καφέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Ρέμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως όλα δείχνουν θα είναι στη λίστα στη ΝΔ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

    mitsotakis-remos-tsapatakisjpg.webp