Λόγια του Βαρδάρη

  • Η συνάντηση της Γεννηματά με στελέχη της μετά την ομιλία και η μοναδική... selfie
    17/09/2020 14:19

    Η συνάντηση της Γεννηματά με στελέχη της μετά την ομιλία και η μοναδική... selfie

    Συνάντηση με στελέχη του κόμματός της στη Θεσσαλονίκη είχε μετά την ομιλία της στο συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. 

    Δεδομένων των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και καθώς την ομιλία της δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν από κοντά τα στελέχη του κόμματος από την Βόρεια Ελλάδα η κ. Γεννηματά, έκανε ένα πέρασμα από το μαγαζί "Ανφάν Γκατέ" που ανήκει στον επιχειρηματία και πρώην βουλευτή, Νίκο Νυφούδη προκειμένου να χαιρετίσει και να συνομιλήσει με τους ψηφοφόρους, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος. 

    Κρατήθηκαν οι αποστάσεις, όπως και ο αριθμός των επιτρεπόμενων ατόμων που ορίζεται από την νομοθεσία για κάθε τραπέζι, ενώ η κ. Γεννηματά αποχώρησε λίγο πριν τις 22:30, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. 

    Στο μαγαζί μεταξύ άλλων βρέθηκαν: ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Απόστολος Πάνας, ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ο Μιχάλης Κατρίνης, ο γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο γραμματέας οργανωτικού Στέφανος Παραστατίδης, ο Κυριάκος Μερελής, ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χάρης Κυπριανίδης, ο πρώην νομάρχης Κώστας Παπαδόπουλος, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Μανώλης Όθωνας, Απόστολος Πόντας, ο Νίκος Κριθαρίδης, ο Λευτέρης Πατάβρας, ο Ευρ. Ελευθεριάδης κ.α. 

    Φέτος, δεν υπήρξαν οι συνηθισμένες... selfie ούτε οι αναμνηστικές φωτογραφίες! Εκτός από μια...