Λόγια του Βαρδάρη

  • Η σιωπή και τα μηνύματα που έστειλε ο Σιμόπουλος για τα αρχαία της Βενιζέλου
    07/10/2019 22:21

    Η σιωπή και τα μηνύματα που έστειλε ο Σιμόπουλος για τα αρχαία της Βενιζέλου

    Μπορεί να ήταν παρών στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το Μετρό αλλά επέλεξε να μην μιλήσει.

    Ο λόγος για τον βουλευτή ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτο Σιμόπουλο ο οποίος παρακολουθούσε για ώρες την νέα διοίκηση του δήμου, την νέα ηγεσία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. αλλά και όλους τους “γαλάζιους” παράγοντες της πόλης να συντάσσονται στην… γραμμή του, δηλαδή στην πρόταση απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαιοτήτων του σταθμού Βενιζέλου.

    Αν και ο ίδιος στην συνεδρίαση του οργάνου σιώπησε, στο facebook σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις. «Είναι απολαυστικό να είσαι στη συζήτηση στο δημαρχείο για το μετρό και να βλέπεις θεσμικούς παράγοντες της πόλης που τα τελευταία χρόνια τηρούσαν σιγή ιχθύος για τη Βενιζέλου να υποστηρίζουν την άποψη της προσωρινής απόσπασης και επανατοποθέτησης. Κάλλιο αργά παρά ποτέ” έγραψε ο Σιμόπουλος στέλνοντας τα μηνύματά του παντού. Ακόμα και σε “γαλάζιους” που από το 2013 οπότε και εξέφρασε την άποψή του για πρώτη φορά, μέχρι πρόσφατα… σιωπούσαν.