Λόγια του Βαρδάρη

  • Η «ψύχραιμη επιλογή»  του Αβραμόπουλου για τις δημοτικές εκλογές
    03/05/2019 14:02

    Η «ψύχραιμη επιλογή» του Αβραμόπουλου για τις δημοτικές εκλογές

    Την οριστική του απάντηση κατέθεσε σήμερα μέσω δημοσίευσης στο facebook, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

    Όπως ήταν γνωστό, ο κ. Αβραμόπουλος είχε πάρει πριν από λίγους μήνες την απόφασή του, αλλά τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε νέο «κύμα» πιέσεων από πολλούς υποψήφιους δημάρχους για να είναι συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος πήρε την οριστική του απόφαση και θα αποσυρθεί από τον δήμο.

    Για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αναφέρει: «Η αδυναμία της συνεννόησης και της σύμπραξης μετατρέπει τον κρίσιμο πολιτικό και κοινωνικό χώρο που πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή το 2010 σε παρακολούθημα και συμπλήρωμα των εξελίξεων.
    Είναι ένα λυπηρό και αποκαρδιωτικό γεγονός. Με αυτά τα δεδομένα, στο παγιωμένο πλέον σκηνικό του κατακερματισμού των δυνάμεων που καθιστά δυσοίωνη την επόμενη ημέρα της πόλης, αποφάσισα πως δεν θα συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Δεν ήταν μια απόφαση εύκολη, είναι όμως μια επιλογή ψύχραιμη, ώριμη και συνεπής».

    Ολόκληρη η δημοσίευση: