Λόγια του Βαρδάρη

  • Η προεκλογική κάρτα που «ανθίζει»
    25/09/2023 16:56

    Η προεκλογική κάρτα που «ανθίζει»

    Με μια πρωτότυπη και οικολογική προσωπική κάρτα για την προεκλογική του εκστρατεία ο Γιώργος Παπαϊωάννου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ναι στη Θεσσαλονίκη» του Κ. Ζέρβα, δίνει άλλη διάσταση στην επικοινωνία, ενημερώνοντας για την υποψηφιότητά του και  ταυτόχρονα προσφέροντας ένα εξαιρετικό περιβαλλοντικό μήνυμα.  

     Η κάρτα που «ανθίζει» Ο κ. Παπαϊωάννου κατόρθωσε να κάνει τη διαφορά στον προεκλογικό αγώνα με τις έξυπνες κάρτες του οι οποίες αποτελούν οι ίδιες, οικολογικό μήνυμα. Συγκεκριμένα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης  που είναι και γραμματέας κλιματικής αλλαγής και περιβάλλοντος της διοικούσας ΝΔ Θεσσαλονίκης και μέλος ΔΣ του ΕλληνοΙταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, προτρέπει τους συμπολίτες του να φυτέψουν την κάρτα, ώστε να ανθίσει...

     Όπως λέει ο ίδιος «Παρότι στο πρώτο άκουσμα οι δημότες δεν αντιλαμβάνονται περί τίνος πρόκειται, στη συνέχεια καταλαβαίνουν ότι η κάρτα που κρατάνε στα χέρια τους, εάν φυτευτεί, μπορεί να ανθίσει. Γι' αυτό και αναγράφεται πάνω: Φύτεψέ με και θα...δεις. »

    g-papaioannoy-viodiaspomeni-karta.jpg


    Εξηγεί μάλιστα ότι πρόκειται για  βιοδιασπώμενη κάρτα από ανακυκλωμένο χαρτί, με οικολογικό χρώμα. Ο ίδιος αποκαλύπτει πως το λουλούδι που θα ανθίσει είναι η μαργαρίτα η οποία όπως εξηγεί «στη γλώσσα των λουλουδιών» συμβολίζει την τιμή, τον σεβασμό και την ειλικρίνεια» σημειώνοντας ότι παλαιότερα «χαρίζοντας ένα μπουκέτο μαργαρίτες σε ένα κορίτσι, ουσιαστικά έδινες την υπόσχεση μίας αγνής αγάπης».

     Όλες αυτές οι έννοιες σχετίζονται και με τις εκλογές όπως λέει, αφού εμείς που για πρώτη φορά συμμετέχουμε, τις αντιμετωπίζουμε με καθαρή, ειλικρινή ματιά, νιώθουμε ευτυχισμένοι από τη διαδικασία του έντιμου αγώνα και αγωνιζόμαστε με πίστη, όραμα και αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες μας. Η κάρτα, είναι ουσιαστικά ένα «χειροπιαστό» μήνυμα, ένα παράδειγμα, με στόχο την ενεργοποίηση όλων για αλλαγή στάσης απέναντι στο περιβάλλον και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.