Λόγια του Βαρδάρη

  • Η προαναγγελία της Ι. Κοσμοπούλου για τα νέα της καθήκοντα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας
    13/06/2024 22:45

    Η προαναγγελία της Ι. Κοσμοπούλου για τα νέα της καθήκοντα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας

    Την προαναγγελία της τοποθέτησής της στη θέση της προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας έκανε μέσω ανάρτησης στα social media η Ιωάννα Κοσμοπούλου, πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον δήμο Θεσσαλονίκης.

    Όπως γράφει η ίδια «το μυαλό, η ψυχή και το σώμα» μπαίνουν ξανά σε έντονους ρυθμούς. Ακολούθως η κα Κοσμοπούλου δεσμεύεται να εργαστεί σκληρά μαζί με τους εργαζόμενους του ΚΚΠΚΜ ώστε να επιτύχουν στο έργο τους για τη φροντίδα των ευπαθών ομάδων που απευθύνονται στη δομή.

    Η ανάρτηση της Ι. Κοσμοπούλου:

    «Καλησπέρα φίλοι μου. Είχαμε κάμποσες μέρες να τα πούμε. Νέα θέση ευθύνης, νέα καθήκοντα, νέο "βάρος" στους ώμους μου. Το μυαλό, η ψυχή και το σώμα ξανά σε έντονους ρυθμούς. Το αίσθημα της ευθύνης δεν "κατέχει από αργίες και σχόλες". Έχω πολύ μεγάλη ανάγκη να τα καταφέρω. Γιατί κάποιοι με εμπιστεύτηκαν, γιατί κάποιοι βασίζονται σε μένα. Και το κυριότερο συνάνθρωποί μας που ανήκουν σε πολύ ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μας χρειάζονται. Και θέλει πολλή δουλειά, επιμονή και υπομονή.

    Πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Πάνω απ' όλα με συνεργασία, διάθεση για διάλογο και συνεννόηση και φυσικά σκληρή προσπάθεια. Η σκληρή προσπάθεια δεν είναι άλλωστε κάτι άγνωστο για τους εργαζόμενους στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

    Όσο για μένα, πιστεύω ότι τα νέα καθήκοντα μου ταιριάζουν όχι μόνο για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, αλλά και από άποψη σκληρής δουλειάς. Δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι σε προβολή, αλλά πρέπει να σκύβεις το κεφάλι και να δουλεύεις. Το έλεγα άλλωστε πάντα, δεν προβάλλουμε το αυτονόητο, που είναι να κάνουμε το καθήκον μας. Γι' αυτό φίλοι μου ίσως να μην έχω πια τόσο χρόνο να τα λέμε συχνά. Με πολλούς όμως, που γνωριστήκαμε από εδώ μέσα, θα παραμένουμε με τον δικό μας τρόπο πάντα φίλοι».