Λόγια του Βαρδάρη

  • Η Ντόρα, ο Άγγελος και η Μαρίκα (βίντεο)
    26/01/2024 15:25

    Η Ντόρα, ο Άγγελος και η Μαρίκα (βίντεο)

    Παρέα με τον Άγγελο από την Αιθιοπία, που εδώ και 6 χρόνια είναι το 13 εγγόνι της, υποδέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη στο σπίτι της τον Σταύρο Θεοδωράκη για τους «Πρωταγωνιστές του». Και είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη για το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων.

    Ότι δηλαδή «όταν το νομοσχέδιο ψηφιστεί δε θα αλλάξει απολύτως τίποτα για τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού αντίθετα σε μια μικρή μειοψηφία, κυρίως παιδιά, θα τους δώσει την ασφάλεια που δικαιούνται να έχουν.Σήμερα έχουμε και άλλες μορφές οικογένειας. Έχουμε μονογονεϊκές οικογένειες, έχουμε ομόφυλες οικογένειες. Αυτό που οφείλουμε ως πολιτεία είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά των οικογενειών αυτών. Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με αγάπη και να έχουν τα ίδια δικαιώματα».

    Μάλιστα απάντησε στην ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για τι θα έκανε σήμερα η μητέρα της Μαρίκα που αγαπούσε τα παιδιά. «Αν η Μαρίκα ήξερε ότι υπάρχουν παιδιά ομόφυλων ζευγαριών που δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα όπως τα υπόλοιπα παιδιά είμαι σίγουρη ότι θα έλεγε: ’Μέχρι εδώ. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνετε στην προσωπική σας ζωή, αλλά τα παιδιά θα έχουν τα ίδια δικαιώματα’».

    Απλά πράγματα. Και κατανοητά…