Λόγια του Βαρδάρη

 • Η Νοτοπούλου και η... γκλίτσα του τσομπάνη
  18/01/2019 19:36

  Η Νοτοπούλου και η... γκλίτσα του τσομπάνη

  Τις δηλώσεις της Κ. Νοτοπούλου για την ανάπλαση της πλατείας Διοικητηρίου σχολίασε σκωπτικά ο πρώην γγ δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος στο Facebook.

  Στην ανάρτησή του με τίτλο: Γιατί η κυρία Νοτοπούλου «ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη»; αφού χαρακτηρίζει τις δηλώσεις της υφυπουργού «βαρύγδουπες» καταλογίζει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την απώλεια της χρηματοδότησης των σχετικών μελετών που είχε εξασφαλίσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

  Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

  «Σύσκεψη για την ανάπλαση της πλατείας Διοικητηρίου είχε η κ.Νοτοπούλου και ως συνήθως ανέλαβε να λύσει το πρόβλημα της εκεί ανάπλασης δηλώνοντας βαρύγδουπα: «Η πλατεία Διοικητηρίου είναι ανοικτή πληγή στην καρδιά της πόλης, που πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα. Παίρνουμε την πρωτοβουλία γιατί είμαστε με τον πολιτισμό, τις όμορφες και ελεύθερες πλατείες όπου συνυπάρχουν τα μνημεία και τα νεότερα στοιχεία, με σεβασμό στην ιστορία της πόλης προς όφελος των πολιτών. Η Θεσσαλονίκη πρέπει επιτέλους να γιατρέψει τις πληγές της».

  Την ενημερώνω ότι επί τέσσερα χρόνια η κυβέρνησή της δια της εταιρείας Εγνατία Οδός ΑΕ και ο Δήμος Θεσσαλονίκης (συμμετείχαν στη σύσκεψη) είχαν «χάσει», την εξασφαλισμένη από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου χρηματοδότηση των σχετικών μελετών.

  Τονίζω ακόμη μία φορά ότι δεν θα της επιτρέψουμε να οικειοποιείται δράσεις στις οποίες δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή, ειδικά όσον αφορά στις υποδομές της Θεσσαλονίκης. Καλό είναι λοιπόν να είναι εξαιρετικά προσεκτική στο μέλλον. Έχει και αυτοδιοικητικές εκλογές μπροστά της.»


Δείτε ακόμα