Λόγια του Βαρδάρη

  • Η ΝΔ ζήτησε από τον δήμο να της παραχωρήσει δωρεάν χώρο για να... συνεδριάζει
    16/12/2019 23:20

    Η ΝΔ ζήτησε από τον δήμο να της παραχωρήσει δωρεάν χώρο για να... συνεδριάζει

    Κι όμως! Κυβερνών κόμμα ζήτησε από δήμο να του παραχωρήσει αίθουσα για να πραγματοποιούν τα κομματικά στελέχη τις συνεδριάσεις του... δωρεάν!

    Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Τριανδρία ζήτησε από τον δήμο Θεσσαλονίκης να της παραχωρηθεί ο τρίτος όροφος του πρώην δημαρχείου Τριανδρίας προκειμένου τα «γαλάζια» στελέχη να έχουν έναν χώρο για να μπορούν να συνεδριάζουν.

    Το αίτημα της «γαλάζιας» τοπικής οργάνωσης έγινε μεν δεκτό από το τοπικό συμβούλιο στην περιοχή απορρίφθηκε από το δημοτικό συμβούλιο. Το θέμα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο με τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να αναφέρουν πως «αυτό δεν έχει ξαναγίνει». Όπως μάλιστα τόνισε ο Σπύρος Βούγιας «ακόμα και τα μικρά κόμματα δεν ζητούν χώρους για να πραγματοποιούν τις συνεδριάσεις τους, πόσο μάλλον η ΝΔ».

    Τελικά η διοίκηση αναγκάστηκε να... αποσύρει το θέμα αφού και τα ίδια τα στελέχη της, αντέδρασαν με την πρόταση. Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του αντιδημάρχου και γνωστού «γαλάζιου» παράγοντα της Θεσσαλονίκης, Χάρη Αηδονόπουλου ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο της Τριανδρίας να αποσύρει το θέμα. Ο κ. Αηδονόπουλος μάλιστα αναπλήρωνε τον κ. Ζέρβα ο οποίος απουσίαζε από την αίθουσα!

    Οι δημοτικοί χώροι είθισται να παραχωρούνται στα κόμματα μόνον για ανοιχτές εκδηλώσεις. Άντε και μια φορά στα τόσα, για καμιά κορυφαία κομματική διαδικασία( εκλογές κλπ). Όχι για να εδρεύουν κόμματα!