Λόγια του Βαρδάρη

  • Η έκκληση του Μπουτάρη στον Μητσοτάκη
    22/07/2021 18:09

    Η έκκληση του Μπουτάρη στον Μητσοτάκη

    Έκκληση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως απλός πολίτης της Θεσσαλονίκης να ξανασκεφτεί το ζήτημα της απόσπασης των αρχαίων από τον σταθμό της Βενιζέλο, απεύθυνε ο Γιάννης Μπουτάρης. 

    Σε συνέντευξή του "Στο Κόκκινο" ο κ. Μπουτάρης δήλωσε πως απευθύνω έκκληση στον Μητσοτάκη σαν ένας πολίτης της Θεσσαλονίκης πια, να έχει τη γενναιότητα να πει ‘έκανα λάθος’, δεν είναι ντροπή να πει ‘έκανα λάθος’. Ίσα – ίσα είναι πάρα πολύ ανθρώπινο». 

    "«Έκανα μια έκκληση στον Μητσοτάκη ‘να έχεις τη γενναιότητα να παραδεχτείς ότι ήταν λάθος η εξαγγελία εκείνη που είπα ότι θα ανέβουνε τότε διότι αν σηκωθούν, και να έχει τη γενναιότητα να πει ‘ναι ρε παιδί μου έκανα λάθος’ είχα λάθος εισηγήσεις. Αν σηκωθούν οι αρχαιότητες το κομμάτι που απομένει μέχρι την οροφή του σταθμού - που είναι 3-4 μέτρα - αυτά πρέπει να ανασκαφούνε, δεν μπορούν να μην τα σκαλίσουνε. Το λιγότερο που θα κάνουνε να σκαφτούν αυτά είναι ένας χρόνος δηλαδή πολύ πράγμα, άλλη μια καθυστέρηση κόντρα. Καθυστερήσεις για λόγους που δεν προβλέπονται από το συμβόλαιο θα πει ο ανάδοχος παιδιά θέλω τέτοια αποζημίωση. Ήδη ακούγεται ότι η αποζημίωση που ζητάει είναι 150.000.000 ευρώ.» είπε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης.