Λόγια του Βαρδάρη

  • H συγκέντρωση του Παλέ, η γαλάζια τετραρχία και ο κρυφός μπαλαντέρ…
    19/05/2023 15:14

    H συγκέντρωση του Παλέ, η γαλάζια τετραρχία και ο κρυφός μπαλαντέρ…

    Γέμισε και με το παραπάνω το Παλέ την Πέμπτη το βράδυ στην τελική εκδήλωση της ΝΔ, με αποτέλεσμα τα πέντε βασικά στελέχη της εκδήλωσης που σήκωσαν και οργανωτικά το μέγεθος της βραδιάς να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

     Ας μην ξεχνάμε εδώ ότι η απόφαση για αλλαγή του χώρου από το λιμάνι στο Παλέ ελήφθη κυριολεκτικά στο παρά πέντε, καθώς αποφασίστηκε μόλις την Δευτέρα το απόγευμα όταν πια η πρόβλεψη για κακοκαιρία την ημέρα της εκδήλωσης οριστικοποιήθηκε.

    kontadakis.jpg

    Ο Στέλιος Κονταδάκης

    Μάλιστα η οδηγία για Παλέ προήλθε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκου Μητσοτάκη και έκρυβε μεγάλο ρίσκο, καθώς ο χώρος δε γεμίζει εύκολα ενώ τηλεοπτικά είναι δύσκολος. 

    mpratakos.jpg

    Ο Γιάννης Μπρατάκος

    Αν δε έχεις πολύ κόσμο μπορεί και να εκτεθείς….

     Τελικά όλα πήγαν καλά χάρις και στις οργανωμένες κινήσεις που έκαναν τις τελευταίες ημέρες πέντε γαλάζιοι, που αποτελούν «τη γαλάζια τετραρχία και τον κρυφό μπαλαντέρ». 

    marinakis.jpg

    Ο Παύλος Μαρινάκης

    Δηλαδή ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, που το τελευταίο διάστημα έκανε πολύ κουπί στη Θεσσαλονίκη, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Γιάννης Σμυρλής, ο γραμματέας οργανωτικού του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης και ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάσης Νέζης. 

    nezis-thanasis.jpg

    Ο Θανάσης Νέζης

    Αυτή η πεντάδα, σε συνεργασία με την ηγεσία της Διοικούσας και τα στελέχη της Θεσσαλονίκης, έκανε τους τελικούς σχεδιασμούς και κινητοποίησε το όλο της ΝΔ, που γέμισε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Σε μια συγκέντρωση που είχε κόσμο, παλμό και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα καλύτερά του.

    giannis-smirlis.webp

    Ο Γιάννης Σμυρλής