Λόγια του Βαρδάρη

  • Η ψηφιακή βασιλόπιτα και το πρώτο μεροκάματο…
    15/02/2022 17:48

    Η ψηφιακή βασιλόπιτα και το πρώτο μεροκάματο…

    Έγινε και αυτό. Μια και ο συνωστισμός αποφεύγεται πλέον από τους πάντες ξεκίνησαν οι ψηφιακές κοπές της βασιλόπιτας, όπως αυτή που έγινε στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, παρουσία του Σταύρου Καλαφάτη.

    Η εκδήλωση έγινε για λόγους υγειονομικών πρωτοκόλλων διαδικτυακά με επίσημο προσκεκλημένο τον Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης. Μάλιστα στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καλαφάτης ευχήθηκε μια καλύτερη χρονιά, ενώ τόνισε ότι σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία οι ρυθμοί ανάπτυξης θα αυξηθούν. «Η κοινωνία περιμένει να πάμε στην επόμενη μέρα μετά την πανδημία. Μια μέρα στην οποία η Θεσσαλονίκη, στους τομείς που ενδιαφέρουν την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Ιδιωτικός και δημόσιος τομέας είμαστε συνοδοιπόροι στο μονόδρομο της ανάπτυξης και με χαμόγελο θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες», σημείωσε.

    Οσο για το φλουρί, αυτό έπεσε στο κομμάτι του τακτικού μέλους του ΔΣ της ΑΖΚ Γιώργου Μυλωνά. «Σημαδιακό» χαρακτήρισε το γεγονός ο κ. Καλαφάτης, καθώς ο γνωστός βιομήχανος τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει στην επαναλειτουργία του εργοστασίου της ALUMIL στην Ξάνθη. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο κ. Μυλωνάς στο συγκεκριμένο εργοστάσιο έβγαλε και το πρώτο του μεροκάματο!