Λόγια του Βαρδάρη

  • H ίδια «αναμέτρηση» ξανά στη Θεσσαλονίκη για ΝΔ και ΚΙΝΑΛ
    24/06/2019 17:49

    H ίδια «αναμέτρηση» ξανά στη Θεσσαλονίκη για ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

    Η τάση να διοργανώνουν την ίδια ημέρα μεγάλες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη παρατηρείται από την Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής. Ίσως να είναι τυχαίο, αλλά όπως στην προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών, έτσι και τώρα πριν τις εθνικές εκλογές τα δυο κόμματα θα «αναμετρηθούν» με τις συγκεντρώσεις τους στη Θεσσαλονίκη.  

    Στις 24 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία, για τις ευρωεκλογές, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα, η Φώφη Γεννηματά μιλούσε στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στέλνοντας το δικό της μήνυμα για την μάχη της κάλπης της  26ης Μαΐου. 

    Την προεκλογική της ομιλία στη Θεσσαλονίκη για τις εθνικές εκλογές, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα πραγματοποιήσει στην προβλήτα α΄ στο λιμάνι την Τετάρτη στις 19:30. Για μια ακόμη φορά, όλα τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, θα βρίσκονται την ίδια ώρα στο κέντρο της πόλης, καθώς επίσης την Τετάρτη στις 19:30 στο Βελλίδειο θα παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ και Β’ Εκλογική Περιφέρεια Νομού Θεσσαλονίκης. Αυτή τη φορά βέβαια η Φώφη Γεννηματά δεν θα έχει απέναντι της τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά τον Κώστα Καραμανλή που έπειτα από πολλά χρόνια θα ανέβει σε βήμα για ομιλία. Στελέχη της ΝΔ -και όχι μόνο- αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να ακούσουν όσα θα πει ο πρώην πρωθυπουργός.

    Αξιοσημείωτο είναι πως αυτή την φορά η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ «ανταλλάζουν» τους χώρους συγκέντρωσης, καθώς η Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει εκεί όπου μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 24 Μαΐου και η εκδήλωση της ΝΔ θα γίνει στο Βελλίδειο, όπου είχαν συγκεντρωθεί για την προεκλογική ομιλία της προέδρου τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.