Μονόλογοι

H ΕΡΤ3 ψάχνει (ντεμέκ) νέο γενικό διευθυντή

18/01/2023 13:56

Νέο γενικό διευθυντή ψάχνουν στην ΕΡΤ3... Μπορεί να μην είναι Πρωταπριλιά τυπικά (ουσιαστικά ο Νοτιάς και οι 17 βαθμοί έφεραν μέσα Γενάρη τον Απρίλη τον ξανθό), αλλά ο «ανθηρόστομος» μόνο ως το καθιερωμένο ανέκδοτο εκείνης της μέρας της άνοιξης μπορεί να θεωρήσει την προκήρυξη που βγήκε για τη θέση του ισχυρού άντρα του τρίτου καναλιού.


Πιο συγκεκριμένα η προκήρυξη που βγήκε στις 17/1 και λήγει στις 23/1 ψάχνει γενικό, αφού λήγει η θητεία του Στάγκου. Όλα αυτά, βέβαια, στα χαρτιά μιας και είναι προειλημμένη απόφαση να παραμείνει ο εκλεκτός της διοίκησης του Ραδιομεγάρου.


Και μάλιστα, η προκήρυξη έχει και μία μοναδική καινοτομία, καθώς με το φόβο πως μπορεί να βρεθεί κανένας να έχει τυπικά προσόντα καλύτερα από εκείνα του Φίλιου, δεν ορίζεται χρόνος εκτέλεσης του έργου. Γιατί σου λένε τα σαΐνια της κρατικής τηλεόρασης... «αν πάμε για Στάγκο και μας κατσικωθεί κανένας άλλος, τι κάνουμε; Δε βάζουμε ανοιχτό το χρόνο παραμονής ώστε στο μήνα πάνω να του πούμε ευχαριστώ και να ξαναπροκηρήξουμε τη θέση;».


Είπαμε, έχει πάρει την κάτω βόλτα η ΕΡΤ3, αλλά ούτε τα προσχήματα πια;


O… ανθηρόστομος