Λόγια του Βαρδάρη

  • Γι' αυτό η ΕΡΤ δεν ακολούθησε τον ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη
    06/12/2023 12:46

    Γι' αυτό η ΕΡΤ δεν ακολούθησε τον ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη

    Η απουσία της ΕΡΤ από τον εκτός έδρας θρίαμβο του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη, που σήμανε την πρόκριση του Δικέφαλου στους «16» του Europa League, προκάλεσε αντιδράσεις. Μεταξύ αυτών και του ίδιου του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, που εκδήλωσε δυσαρέσκεια κάνοντας λόγο για απαξίωση της προσπάθειας της ομάδας από τη Δημόσια Τηλεόραση.

    Αναφορά σε απαξίωση, αυτήν τη φορά του ρόλου και της αποστολής της ΕΡΤ3 στην ενημέρωση, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία, έγινε και στην εκδήλωση ενημέρωσης που διοργάνωσε το προηγούμενο Σάββατο (2/12) η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης.

    Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο λόγος για τον οποίο η ΕΡΤ δεν κάλυψε εκ του σύνεγγυς τον αγώνα της Φρανκφούρτης, είναι οικονομικός. Οι αποστολές έχουν κοπεί τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ τα έξοδα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ για τους εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού καλύπτονται από τις δύο ΠΑΕ.

    Μένει να φανεί αν εκτός από τις αποστολές για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, θα κοπούν και εκείνες που συνοδεύουν με ολόκληρο συνεργείο υπουργούς της κυβέρνησης στην περιφέρεια.