Λόγια του Βαρδάρη

  • Γαλάζιες γκρίνιες για μια σύσκεψη
    22/12/2019 09:17

    Γαλάζιες γκρίνιες για μια σύσκεψη

    Γκρίνιες πολλές εσχάτως εντός της ΝΔ Θεσσαλονίκης. 

    Και γιατί το κόμμα δε δείχνει να τρέχει με μεγάλες ταχύτητες, με τη Διοικούσα να έχει να συνεδριάσει σε πλήρη σύνθεση εδώ και καιρό, αλλά και γιατί ακόμη και όταν λαμβάνονται πρωτοβουλίες η οργάνωσή τους δεν είναι πάντοτε σωστή.

    Πάρτε για παράδειγμα την τελευταία σύσκεψη της Διοικούσας της ΝΔ για το θέμα του ΟΑΣΘ. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της γαλάζιας Διοικούσας και στην οποία προήδρευσε ο Τάσος Σπηλιόπουλος, οι παρουσίες ήταν μετρημένες. 

    Παρόντες λοιπόν ήταν εκτός του προέδρου του οργάνου ο Διευθυντής του κόμματος Θόδωρος Καλλίτσης και οι Αναπληρωτές του Αστέριος Τσουκαλάς και Αναστασία Ασπρούτσου, καθώς και οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης. Ακόμη ήταν εκεί εκ μέρους των μέσων μαζικής μεταφοράς ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανος Τσιώλης, ο πρόεδρος ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόρδας και ο νέος πρόεδρος ΟΣΕΘ Γιάννης Καλογερούδης.

    Αντίθετα απόντες ήταν η Έλενα Ράπτη και ο Στράτος Σιμόπουλος, αλλά και όλοι οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα οι τελευταίοι φαίνεται ότι δεν κλήθηκαν. Αυτό προκύπτει από την ανάρτηση που έκαναν στο FB δύο πρόεδροι ΝΟΔΕ. «Το θέμα του ΟΑΣΘ είναι πολύ σημαντικό για όλη τη Θεσσαλονίκη. Η κυβέρνηση το γνωρίζει και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να το αντιμετωπίζει αποτελεσματικά. Στην επόμενη συνάντηση ή σε αντίστοιχες ελπίζω να κληθούν και οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ γιατί για αυτή την συνάντηση δεν μας είχε ενημερώσει κάνεις», σημειώνει με ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ανατολικού τομέα Θόδωρος Μητράκας, ένα σχόλιο που άρεσε και στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης Θωμά Βράνο, που έκανε like!