Λόγια του Βαρδάρη

  • Έτοιμο το σχήμα διοίκησης του Λ. Αλεξανδρίδη σε Κορδελιό-Εύοσμο - Οι σίγουροι «παίκτες»
    17/12/2023 16:49

    Έτοιμο το σχήμα διοίκησης του Λ. Αλεξανδρίδη σε Κορδελιό-Εύοσμο - Οι σίγουροι «παίκτες»

    Κλείδωσε στο μεγαλύτερο μέρος η λίστα που κατήρτισε ο νέος δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, με τα νέα πρόσωπα που θα συνθέσουν το σχήμα διοίκησής του από την 1η Ιανουαρίου 2024.

    Έχει ήδη αποφασίσει τα χαρτοφυλάκια που θα αναθέσει στους 13 αντιδημάρχους του δήμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μοίρασε τη «τράπουλα» της παράταξης ανάμεσα σε παλαιότερα στελέχη αλλά και νέα, σε μια προσπάθεια να τους δώσει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη νέα θητεία.

    Μέχρι στιγμής τρία είναι τα πρόσωπα που «κλειδώνουν» στο νέο σχήμα διοίκησης Κορδελιού-Ευόσμου, η Μαρία Πουρσανίδου, μια νέα γυναίκα με αξιόλογες σπουδές, και νέο στέλεχος, ο Πέτρος Μεσθανεύς, ο οποίος εκλέχθηκε για δεύτερη φορά, και μέχρι πριν από τις εκλογές ήταν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κορδελιού, αλλά παραιτήθηκε καθώς το 2019 είχε εκλεγεί με την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Κλ. Μανδαλιανού.

    Το τρίτο πρόσωπο είναι παλιό και δοκιμασμένο στέλεχος, ο Γιώργος Μαξούρας, που είχε υπηρετήσει στο δήμο επί δημαρχίας Πέτρου Σούλα. Πληροφορίες θέλουν τον κ. Μαξούρα να αναλαμβάνει το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο της καθαριότητας, σε μια εποχή μάλιστα που απαιτούν πολύ καλούς χειρισμούς, λόγω των «τσουχτερών» εισφορών από το Τέλος ταφής απορριμμάτων και το Τέλος διαχείρισης απορριμμάτων στον ΦοΔΣΑ.