Restaurants

Εστιατόριο «Μαντέμι» στο Κορδελιό: Η έννοια του casual dining, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης

Η κρεατοφαγική κουλτούρα στα καλύτερά της

 02/11/2022 21:10

Εστιατόριο «Μαντέμι» στο Κορδελιό: Η έννοια του casual dining, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης

Μαντέμι, ένα βασικό σκεύος στην κουζίνα, ιδανικό για να επιτευχθεί εξαιρετικό μαγείρεμα κι ειδικά όταν πρόκειται για κρέατα κοπής, όπως αυτά που μαγειρεύονται και σερβίρονται καθημερινά στο εστιατόριο «Μαντέμι», στο Κορδελιό, όπου η έννοια έρχεται και «δένει» απόλυτα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό casual dining εστιατόριο, με εκλεκτές κοπές, που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2021 από νέους ανθρώπους με εμπειρία ετών στο χώρο της εστίασης, με μενού ξεχωριστό και τιμές τόσο προσιτές, που το καθιστούν ιδανικό προορισμό για τακτικά γεύματα.

2.jpg

Το φαγητό στο «Μαντέμι», είναι προσιτό σε όλους κι αυτή ήταν και η βασική φιλοσοφία των ανθρώπων του από την πρώτη στιγμή: να προσφέρουν τη δυνατότητα για τακτικά casual dining γεύματα σε όλους, σε ποιότητα εξαιρετική, σε ένα γαστρονομικό ταξίδι για το οποίο φροντίζει ο Chef Ιωάννης Χρήστου.

3.jpg
4.jpg

Σε έναν χώρο με απόλυτα casual κι όμορφη ατμόσφαιρα και διακόσμηση, με εντυπωσιακό σχεδιασμό και με το «Μαντέμι» να κατατάσσεται δικαίως μεταξύ των ωραιότερων εστιατορίων στη Θεσσαλονίκη, συνολικότερα.

5.jpg
6.jpg

Εξειδίκευση: οι κοπές

Με κεντρικό άξονα την κρεατοφαγική κουλτούρα και με σέρβις εξαιρετικό, η εξειδίκευση στο «Μαντέμι», είναι οι κοπές.

Επιλεγμένα κρέατα, όπως ταλιάτα, χοιρινά μπριζολάκια ή κεμπάπ, ψήνονται καθημερινά στην κουζίνα του εστιατορίου, ενώ δε λείπουν και οι προτάσεις σε κοτόπουλο, όπως το κοτόπουλο «healthy», για πιο ελαφρά γεύματα.

7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg

Δροσερές και ολόφρεσκες σαλάτες, όπως η ομώνυμη του εστιατορίου, επιλεγμένα τυριά, όπως η ιταλική μπουράτα, κρύα και ζεστά ορεκτικά, όπως η τυρόπιτα περέκ ή η ψητή μελιτζάνα συμπληρώνουν τις προτάσεις στο μενού, σε έναν χώρο που κατάφερε, πολύ γρήγορα, να αποτελέσει ένα από τα τρία καλύτερα εστιατόρια της κατηγορίας του, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

11.jpg
12.jpg
13.jpg

Η κουζίνα μεσογειακή κι ελληνική, με προϊόντα ντόπιων παραγωγών, που καθιστούν κάθε πιάτο μία μοναδική γευστική εμπειρία, έχει κι άλλες, εξαιρετικές επιλογές, με μία από τις καλύτερες την πατάτα truffle cheese, όπου η τρούφα με το κατσικίσιο τυρί, δίνουν άλλη διάσταση σε ένα από τα πιο αγαπημένα ορεκτικά.

14.jpg

Η wine list

Μία πολύ καλή wine list, με 40-50 ετικέτες – τα πιο δυνατά brands αυτή τη στιγμή – προσφέρει ιδανικές επιλογές για κάθε πιάτο, ενώ σύντομα η κάρτα των κρασιών θα εμπλουτιστεί με Έλληνες μικροπαραγωγούς και κρασιά ξένων αμπελώνων.

15.jpg
16.jpg

Από το «Μαντέμι», περνάει κόσμος από όλη τη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλοί πελάτες δίνουν καθημερινά το «παρών», αφού η ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, η παρουσία και η προσωπική επαφή των ανθρώπων του με τον κόσμο και η νόστιμη μαγειρική του, το καθιστούν μία εναλλακτική πρόταση, εύκολα προσιτή για κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Δεν υπάρχει καλύτερη επιβράβευση για ένα εστιατόριο, από τους ίδιους τους πελάτες του. Οι ιδιοκτήτες εδώ το ξέρουν. Και το ανταποδίδουν, καθημερινά.

17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg

Tip 1: Οι κρατήσεις στο «Μαντέμι», συνιστώνται τα Σαββατοκύριακα. Το εστιατόριο λειτουργεί Τρίτη – Κυριακή, από τις 12.00 έως τις 24.00.

Tip 2: Το «Μαντέμι» διατίθεται για οικογενειακά ή εταιρικά δείπνα, καθώς ο χώρος είναι ιδανικός για εκδηλώσεις.

21.jpg


Διεύθυνση: Ανατολικής Ρωμυλίας 47, Κορδελιό

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 774826

Website

Facebook

Instagram




Μαντέμι, ένα βασικό σκεύος στην κουζίνα, ιδανικό για να επιτευχθεί εξαιρετικό μαγείρεμα κι ειδικά όταν πρόκειται για κρέατα κοπής, όπως αυτά που μαγειρεύονται και σερβίρονται καθημερινά στο εστιατόριο «Μαντέμι», στο Κορδελιό, όπου η έννοια έρχεται και «δένει» απόλυτα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό casual dining εστιατόριο, με εκλεκτές κοπές, που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2021 από νέους ανθρώπους με εμπειρία ετών στο χώρο της εστίασης, με μενού ξεχωριστό και τιμές τόσο προσιτές, που το καθιστούν ιδανικό προορισμό για τακτικά γεύματα.

2.jpg

Το φαγητό στο «Μαντέμι», είναι προσιτό σε όλους κι αυτή ήταν και η βασική φιλοσοφία των ανθρώπων του από την πρώτη στιγμή: να προσφέρουν τη δυνατότητα για τακτικά casual dining γεύματα σε όλους, σε ποιότητα εξαιρετική, σε ένα γαστρονομικό ταξίδι για το οποίο φροντίζει ο Chef Ιωάννης Χρήστου.

3.jpg
4.jpg

Σε έναν χώρο με απόλυτα casual κι όμορφη ατμόσφαιρα και διακόσμηση, με εντυπωσιακό σχεδιασμό και με το «Μαντέμι» να κατατάσσεται δικαίως μεταξύ των ωραιότερων εστιατορίων στη Θεσσαλονίκη, συνολικότερα.

5.jpg
6.jpg

Εξειδίκευση: οι κοπές

Με κεντρικό άξονα την κρεατοφαγική κουλτούρα και με σέρβις εξαιρετικό, η εξειδίκευση στο «Μαντέμι», είναι οι κοπές.

Επιλεγμένα κρέατα, όπως ταλιάτα, χοιρινά μπριζολάκια ή κεμπάπ, ψήνονται καθημερινά στην κουζίνα του εστιατορίου, ενώ δε λείπουν και οι προτάσεις σε κοτόπουλο, όπως το κοτόπουλο «healthy», για πιο ελαφρά γεύματα.

7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg

Δροσερές και ολόφρεσκες σαλάτες, όπως η ομώνυμη του εστιατορίου, επιλεγμένα τυριά, όπως η ιταλική μπουράτα, κρύα και ζεστά ορεκτικά, όπως η τυρόπιτα περέκ ή η ψητή μελιτζάνα συμπληρώνουν τις προτάσεις στο μενού, σε έναν χώρο που κατάφερε, πολύ γρήγορα, να αποτελέσει ένα από τα τρία καλύτερα εστιατόρια της κατηγορίας του, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

11.jpg
12.jpg
13.jpg

Η κουζίνα μεσογειακή κι ελληνική, με προϊόντα ντόπιων παραγωγών, που καθιστούν κάθε πιάτο μία μοναδική γευστική εμπειρία, έχει κι άλλες, εξαιρετικές επιλογές, με μία από τις καλύτερες την πατάτα truffle cheese, όπου η τρούφα με το κατσικίσιο τυρί, δίνουν άλλη διάσταση σε ένα από τα πιο αγαπημένα ορεκτικά.

14.jpg

Η wine list

Μία πολύ καλή wine list, με 40-50 ετικέτες – τα πιο δυνατά brands αυτή τη στιγμή – προσφέρει ιδανικές επιλογές για κάθε πιάτο, ενώ σύντομα η κάρτα των κρασιών θα εμπλουτιστεί με Έλληνες μικροπαραγωγούς και κρασιά ξένων αμπελώνων.

15.jpg
16.jpg

Από το «Μαντέμι», περνάει κόσμος από όλη τη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλοί πελάτες δίνουν καθημερινά το «παρών», αφού η ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, η παρουσία και η προσωπική επαφή των ανθρώπων του με τον κόσμο και η νόστιμη μαγειρική του, το καθιστούν μία εναλλακτική πρόταση, εύκολα προσιτή για κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Δεν υπάρχει καλύτερη επιβράβευση για ένα εστιατόριο, από τους ίδιους τους πελάτες του. Οι ιδιοκτήτες εδώ το ξέρουν. Και το ανταποδίδουν, καθημερινά.

17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg

Tip 1: Οι κρατήσεις στο «Μαντέμι», συνιστώνται τα Σαββατοκύριακα. Το εστιατόριο λειτουργεί Τρίτη – Κυριακή, από τις 12.00 έως τις 24.00.

Tip 2: Το «Μαντέμι» διατίθεται για οικογενειακά ή εταιρικά δείπνα, καθώς ο χώρος είναι ιδανικός για εκδηλώσεις.

21.jpg


Διεύθυνση: Ανατολικής Ρωμυλίας 47, Κορδελιό

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 774826

Website

Facebook

Instagram




ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία