Λόγια του Βαρδάρη

  • Eπτά χορωδίες τα... έψαλλαν στην Μ. Σπυράκη
    22/12/2018 15:56

    Eπτά χορωδίες τα... έψαλλαν στην Μ. Σπυράκη

    Επτά χορωδίες της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη συναυλία, που οργάνωσε στο «Ολύμπιον» η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

    «Είναι επτά χορωδίες της πόλης μας, παιδικές, εκκλησιαστικές, συλλόγων, είναι ένας κρυμμένος πλούτος, ένας θησαυρός για την πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχουμε την αίσθηση ότι στην πολιτική είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι, ότι όλος αυτός ο τεράστιος κόπος -με λάθη και παραλείψεις- γίνεται μέσα σε συνθήκες καθημερινές, ανθρώπινες και στο τέλος της μέρας όλοι καταλήγουμε στο σπίτι μας, στις οικογένειές μας και στα προβλήματα που θέλουμε να λύσουμε», δήλωσε η κ. Σπυράκη.

    Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, εορταστικά τροπάρια, παραδοσιακά κάλαντα, αλλά και τραγούδια που έγραψε ο Βασίλης Τσιτσάνης, όταν ζούσε στη Θεσσαλονίκη, ερμήνευσαν η Χορωδία Νεανικής Εστίας ΙΝ Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων, η Χορωδία Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου, η Χορωδία-Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ Νομού Θεσσαλονίκης, η Δημοτική Χορωδία Νέων Πλαγίων, η Μικτή χορωδία Εκπολιτιστικού Ομίλου Σταυρούπολης «Δυτική Συμφωνία», η Παιδική Χορωδία Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης «Οι μικροί άγγελοι της εκκλησίας» και η Παιδική Χορωδία Πανοράματος Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.