Λόγια του Βαρδάρη

  • Επιστροφή στα παλιά λημέρια
    28/09/2023 16:49

    Επιστροφή στα παλιά λημέρια

    Το σενάριο κυκλοφορούσε εδώ και καιρό, αλλά τελικά σήμερα επιβεβαιώθηκε και πήρε σάρκα και οστά. Ο λόγος για τον ορισμό του Θεσσαλονικέα βουλευτή Σταύρου Καλαφάτη στη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

    Μάλιστα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν τον πρότεινε κατά τη σημερινή του ομιλία στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ είπε ότι δεν έχει απλά την εμπειρία, αλλά κυρίως την όρεξη. Και ότι το επόμενο διάστημα «οι αντιπαραθέσεις σε αυτή την αίθουσα θα είναι σκληρές. Οι επιλογές μας μπορεί να ξεβολέψουν μερικούς αλλά θα ευνοήσουν τους πολλούς».

    Από τη μεριά του ο κ. Καλαφάτης, που στις εκλογές του 2023 αναδείχτηκε για πρώτη φορά πρώτος σε σταυρούς βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, σημείωσε ότι «έχουμε χρέος να μεταφέρουμε στην κυβέρνηση τη φωνή των τοπικών κοινωνιών που εκπροσωπούμε, αλλά και να επικοινωνούμε το έργο που παράγεται, τις δράσεις που αναπτύσσονται, τις μεταρρυθμίσεις που θεσπίζονται, το σχέδιο που προωθούμε για το σήμερα και το αύριο.
    Οφείλουμε για όλα αυτά να κάνουμε βίωμά μας την εργατικότητα. Να διατηρούμε ως έμβλημά μας τη σεμνότητα. Να αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι γνώμονας είναι πάντα το εθνικό συμφέρον και το συλλογικό καλό».

    Θυμίζουμε πάντως ότι την ίδια θέση κατείχε και κατά το παρελθόν από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Επιστροφή στα παλιά λημέρια, λοιπόν….