Λόγια του Βαρδάρη

 • Επίσκεψη Κ. Γιουτίκα στην ΕΣΗΕΜ-Θ
  05/05/2019 14:23

  Επίσκεψη Κ. Γιουτίκα στην ΕΣΗΕΜ-Θ

  Επίσκεψη στα  γραφεία  της Ένωσης  Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης και συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο πραγματοποίησε χτες, 4/5, με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα της Ελευθεροτυπίας, ο  αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος,  υποψήφιος  περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» Κώστας Γιουτίκας.

  Κατά  την ωριαία συνάντησή του  με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο κ. Γιουτίκας  ενημερώθηκε  για τις ουσιαστικές αλλαγές που επιχειρεί  η ΕΣΗΕΜ-Θ στο κατασταστικό  της, ώστε να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις που επιβάλλει η πραγματικότητα στον χώρο της Ενημέρωσης. Η συζήτηση περιστράφηκε επίσης γύρω από  τη σύγχρονη λειτουργία των social media, τη δραστηριότητα  του Τύπου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τις δυνατότητες   προστασίας από τα  fake news.

  Από την πλευρά του ο κ. Γιουτίκας, τόνισε την ανάγκη  ανάδειξης της αληθινής είδησης, της άμεσης και αντικειμενικής ενημέρωσης των πολιτών, αλλά και της  πλουραλιστικής  πληροφόρησης, υπογραμμίζοντας ότι ο δημοσιογραφικός κόσμος της Θεσσαλονίκης έχει αποδείξει ότι μπορεί και πρέπει να κάνει  τη διαφορά.

  Παρόντες  στην συνάντηση  με τον  κ. Γιουτίκα ήταν  ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ,  Νίκος  Καρράς, ο  αντιπρόεδρος Γιάννης Βοϊτσίδης, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Κοντογουλίδης,  η ταμίας  Ειρήνη Τσαρούχα, ο  έφορος Τάσος Ρέτζιος και ο  αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Ρωμανός Κοντογιαννίδης.

  Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:

  gioutikas-esiemth2.jpg

  gioutikas-esiemth.jpg


Δείτε ακόμα