Λόγια του Βαρδάρη

  • Επανεκκίνηση στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ στην Ά Θεσσαλονίκης
    06/02/2020 12:25

    Επανεκκίνηση στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ στην Ά Θεσσαλονίκης

    Σε τροχαία επανεκκίνησης τίθεται το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας της Α’ Θεσσαλονίκης, με συντονιστή τον Γιάννη Παπαγεωργίου. Μάλιστα, σε χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, στελέχη γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων δείχνοντας τον ενδιαφέρον τους.

    Ως αρμόδιος συντονιστής, ο Γιάννης Παπαγεωργίου παρουσίασε τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει το Μητρώο Στελεχών τόσο στην κοινωνία όσο και στην πολιτική ζωή του τόπου, ειδικά μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ. Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν ερωτηματολόγια και έπειτα αντάλλαξαν όλοι απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας του Μητρώου.

    epannekinisi-nd-stelexi2.png

    Τα «γαλάζια» στελέχη που συμμετείχαν στη συνάντηση, εξέφρασαν την ανιδιοτελή επιθυμία τους για την «επανεκκίνηση», ώστε υπάρξει σύντομα ανανέωση. «Το Μητρώο αποτελείται αποκλειστικά από αξιολογημένα στελέχη, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και ειδίκευση. Είναι ώρα να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα και να βάλουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας σε δράση! Είναι ώρα να ανατρέψουμε τα κυρίαρχα ιδεολογήματα της Μεταπολίτευσης, που εν πολλοίς ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας» τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης Παπαγεωργίου, προσκαλώντας τα στελέχη και τους πολίτες να ενταχθούν στην προσπάθεια. «Σας ενθαρρύνω όλους να συμμετέχετε ενεργά με ιδέες και προτάσεις. Η δικαίωση της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανοίξει τις πόρτες του κόμματος σε νέα στελέχη, είναι στο χέρι μας. Το αν το Μητρώο θα μείνει στην ιστορία ως μια αποτυχημένη απόπειρα ή ως ένα επιτυχημένο παράδειγμα για το πως πρέπει να οργανώνονται και να λειτουργούν τα σύγχρονα κόμματα, θα εξαρτηθεί από εμάς. Η ευθύνη μας είναι μεγάλη» είπε απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους.

    epannekinisi-nd-stelexi.png

    Σύντομα θα υπάρχουν νέες συναντήσεις των μελών με τον κ. Παπαγεωργίου, δημιουργία υποομάδων ανάλογα με το πεδίο δράσης και ειδικότητας των μελών και ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων.