Λόγια του Βαρδάρη

  •  Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Διονύση Λιακόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο Δέλτα
    23/10/2020 17:31

    Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Διονύση Λιακόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο Δέλτα

    Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου δημοτικού συμβούλου Διονύση Λιακόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών κράτησε το δημοτικό συμβούλιο Δέλτα στην διάρκεια της τελευταίας του συνεδρίασης.

    «Η απώλεια του Διονύση Λιακόπουλου μας συγκλόνισε όλους. Ήταν ένας άνθρωπος ανιδιοτελής, έντιμος, με χιούμορ, πάντα διαθέσιμος να προσφέρει στο Δήμο και στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Χαλάστρα, το καλύτερο. Στον έναν μόλις χρόνο που τον χαρήκαμε τόσο στο Δημοτικό́ Συμβούλιο όσο και στην διοίκηση του Δήμου, διαπιστώσαμε το υψηλό σθένος και το απαράμιλλο θάρρος του, στοιχεία με τα οποία αντιμετώπιζε όλες τις δύσκολες καταστάσεις. Ο Διονύσης, είχε όραμα για τον τόπο και πάντα διάθεση για να το πραγματοποιήσει. Η απώλεια του αφήνει ένα τεράστιο κενό για την Αυτοδιοίκηση και για τον Δήμο μας ,όπου είχε πολλά ακόμη να προσφέρει» τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης και συμπλήρωσε:

    «Ο Διονύσης περνούσε όρθιος όλες τις δυσκολίες της ζωής, δεν λύγισε ούτε στα πιο άσχημα που έζησε. Ακόμη και με την κατάσταση της υγείας του ήταν ψύχραιμος και αισιόδοξος για την έκβαση της» είπε ο ίδιος.

    Ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην γιορτή των Ελευθερίων της Χαλάστρας αναφερόμενος στην περυσινή διοργάνωση που βασίστηκε εξ ολοκλήρου στον Διονύση Λιάκοπουλο. «Φέτος η γιορτή των Ελευθερίων ήταν φτωχότερη εξαιτίας της απώλειας του Διονύση» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης.