Λόγια του Βαρδάρη

 • Ένας δημοσιογράφος για το δήμο Αλεξανδρούπολης
  01/06/2023 10:51

  Ένας δημοσιογράφος για το δήμο Αλεξανδρούπολης

  Την απόφασή του να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό «Εν' Έργω Μαζί» ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου ο Δημήτρης Πέτροβιτς.

  Ο κ. Πέτροβιτς, που τα τελευταία 10 χρόνια υπηρέτησε την Περιφερειακή αυτοδιοίκηση, εκλεγόμενος το 2019 ως πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», ξεκαθάρισε ότι «την υποψηφιότητα του αγκαλιάζει μια ευρεία κοινωνική πλειοψηφία από όλους τους πολιτικούς χώρους και κομματικούς σχηματισμούς, χωρίς αγκυλώσεις και προκαταλήψεις».

  Οπως είπε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος πλέον για Δήμαρχος:

  «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη. Εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα, εδώ πήγα σχολείο, εδώ δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, εδώ ζει η οικογένεια και ο φιλικός μου κύκλος. Γνωρίζω λοιπόν πολύ καλά τα προβλήματα και τις αδυναμίες αυτού του τόπου. Όπως γνωρίζω και τα αμέτρητα προτερήματα του δήμου μας. Και ξέρω ακριβώς ποια είναι τα σωστά βήματα, ώστε αυτά τα προτερήματα να αξιοποιηθούν και να αναδειχθούν προς όφελος όλων των κατοίκων της περιοχής μαςΜε οδηγό λοιπόν την γνήσια αγάπη μου για τον τόπο που ζω και εργάζομαι δηλώνω έτοιμος να προσφέρω ακόμα πιο ενεργά και ακόμα πιο δυναμικά στον τόπο μου».

  Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτροβιτς: «Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης που έχουν τη θέληση να αγωνιστούν, τη δύναμη να φέρουν μια ριζική αλλαγή νοοτροπίας, την αποδεδειγμένη αποφασιστικότητα να συγκρουστούν και να δημιουργήσουν μια νέα ελπίδα».

  Αναφορικά με την υποψηφιότητα του όπως είπε: «είναι ανεξάρτητη γιατί στηρίζεται από κοινωνικές δυνάμεις που δεν είναι αγκυλωμένες στην παλαιοκομματική νοοτροπία των εξαρτήσεων και της “πελατείας”. Χωρίς μικροκομματισμούς και ιδιοτέλειες. Με αποφασιστικότητα, συνέπεια, με προοπτική και αισιοδοξία».

  Κλείνοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Πέτροβιτς, κάλεσε τους δημότες και τις δημότισσες που νοιάζονται για τον τόπο τους συστρατευτούν μαζί του, επειδή έτσι θα «καταφέρουμε μαζί να κάνουμε όσα ονειρευόμαστε πράξη και έργο».

  «Γιατί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θέλει ιδέες. Θέλει καινοτομίες. Ο Δήμος χωράει τους πάντες. Αυτό που δε χωράει, είναι άλλα πειράματα» κατέληξε στο μήνυμά του.

  Τα μέσα κοινωνική δικτύωσης της παράταξης:

  Ιστοσελίδα: https://www.energomazi.gr

  Facebook: https://www.facebook.com/energomazi

  Intagram: https://www.instagram.com/energomazi

  TikTok: https://www.tiktok.com/@energomazi

  YouTube: https://www.youtube.com/@energomazi