Λόγια του Βαρδάρη

  • Ένα ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη αποχαιρετά μέσω του makthes.gr τον Δημήτρη Κρεμαστινό
    08/05/2020 21:29

    Ένα ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη αποχαιρετά μέσω του makthes.gr τον Δημήτρη Κρεμαστινό

    Ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Μαμέλης, δικηγόρος της Θεσσαλονίκης αποχαιρετά τον Δημήτρη Κρεμαστινό που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λόγω κορονοϊού. 

    Γράφει στο μήνυμά του: 

    "Είναι δύσκολο να αποδέχεσαι ένα άδικο θάνατο. Ο θάνατος του Δημήτρη Κρεμαστινού ήταν άδικος θάνατος,όχι μόνον γιατί προήλθε από τον ύπουλο κι αόρατο εχθρό της ανθρωπότητας,αλλά γιατί στη συνείδηση των πολλών προοδευτικών πολιτών ο Δημήτρης Κρεμαστινός που ως πολιτικός ήταν ο άνθρωπος του μέτρου του ήθους, της αξιοπρέπειας και ως επιστήμονας καθηγητής κι ο γιατρός του Ανδρέα, χρειαζόταν στην παράταξη και στη χώρα.

    Είχε να προσφέρει (και πρόσφερε μέχρι τέλους) με το κύρος του επιστημονικού του μεγέθους και με την ιδιαίτερη σχέση του με τον Ανδρέα μιαν εγγύηση,μια παρακαταθήκη, για τις αρχές και τις αξίες της 3 Σεπτέμβρη 1974.

    Αυτό νιώθουν όλοι, οι εκατοντάδες χιλιάδες, διάσπαρτοι φίλοι και μέλη του διαχρονικού ΠΑΣΟΚ, που πορεύτηκαν μαζί του τρεις δεκαετίες.

    Αύριο που θα τον δεχτεί στην αγκαλιά της η μητρώα γη της αγαπημένης του Ρόδου,ακουμπάμε το σκήνωμα του και καταθέτουμε τον ύστατο χαιρετισμό μας στον σπουδαίο άνθρωπο,τον προσηνή φίλο,τον ανιδιοτελή σύντροφο και φίλο μας Δημήτρη Κρεμαστινό" αναφέρει ο κ. Μαμέλης.