Λόγια του Βαρδάρη

  • Εκδήλωση των «53+» του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη
    23/01/2020 11:36

    Εκδήλωση των «53+» του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

    Στη διοργάνωση εκδήλωσης για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς την διεύρυνση διοργανώνει η εφημερίδα «Εποχή» στη Θεσσαλονίκη, μια εφημερίδα που απηχεί τις θέσεις και τις απόψεις της τάσης των «53+» του ΣΥΡΙΖΑ.

    Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν έξι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα περισσότερα εκ των οποίων συμμετέχουν στην τάση των «53+», ανάμεσα τους και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

    Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση θα τοποθετηθεί η Αννέτα Καββαδία, η Ρία Καλφακάκου, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Πουλάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

    Η κ. Καλφακάκου είναι το μόνο τοπικό στέλεχος που θα τοποθετηθεί, ενώ το τελευταίο διάστημα τοποθετείται κριτικά απέναντι σε αποφάσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης δεν βρίσκεται κοντά στους «53+», ωστόσο κλήθηκε να τοποθετηθεί στην εκδήλωση καθώς ως είθιστε προσκαλούνται και στελέχη από άλλες πολιτικές τάσεις.

    Η εκδήλωση με τίτλο «Στο δρόμο που βαδίσαμε, στο δρόμο που νικήσαμε, στο δρόμο της αριστεράς» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ (Μεγάλου Αλεξάνδρου 49, Νέα Παραλία).