Λόγια του Βαρδάρη

  • Εκδήλωση της ΝΔ Θεσσαλονίκης για την οικονομία μετά την πανδημία
    14/02/2021 16:13

    Εκδήλωση της ΝΔ Θεσσαλονίκης για την οικονομία μετά την πανδημία


    Κάτι κινείται το τελευταίο διάστημα στη ΝΔ Θεσσαλονίκης. Υστερα από πολύμηνη γενική αδράνεια η διοργάνωση εντός 10 ημερών δύο εκδηλώσεων δείχνει ότι το κόμμα βάζει μπροστά τις μηχανές.

    Η πρώτη ψηφιακή εκδήλωση έγινε την περασμένη Παρασκευή ύστερα από πρωτοβουλία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Γιώργου Στεργίου και είχε θέμα τα έργα της Θεσσαλονίκης. Αύριο, Δευτέρα έρχεται η συνέχεια. Με μια εκδήλωση που θα είναι και ψηφιακή και η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το περίφημο Μητρώο Στελεχών της ΝΑ στην Α’ και της Β’ Θεσσαλονίκης. Θέμα της αυριανής συζήτηση θα είναι οι επιπτώσεις του κορονοϊού στην οικονομία των επιχειρήσεων της πόλης και ομιλητές ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βασίλης Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος και ο πρόεδρος της Ενωσης Εστιατόρων, Ψητοπωλών και καφέ μπαρ νομού Θεσσαλονίκης Γιάννης Φιλοκώστας. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης και η επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ Ρεβέκκα Πιτσίκα.

    Η εκδήλωση, την οποία θα συντονίσουν οι υπεύθυνοι του Μητρώου Στελεχών σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Παπαγεωργίου και Κατερίνα Ζιούτα, θα πραγματοποιηθεί αύριο από τις 7 και μετά και γίνεται σε συνεργασία με την ΕΚΟ πληροφορικής της ΝΔ.