Λόγια του Βαρδάρη

  • Είδε επτά δημάρχους ο Μπεκίρης…
    17/01/2024 10:00

    Είδε επτά δημάρχους ο Μπεκίρης…

    Με φόρα ξεκίνησε το 2024 ο Μιχάλης Μπεκίρης. Και μάλιστα αυτοδιοικητική, καθώς τις πρώτες ημέρες της χρονιάς ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου της Θεσσαλονίκης συνάντησε τους μισούς από τους 14 δημάρχους της Θεσσαλονίκης. Νέους και παλιούς. 

    Συγκεκριμένα συνομίλησε και είχε τετ-α-τετ με τους νέους δημάρχους, Κορδελιού – Ευόσμου Ελευθέριο Αλεξανδρίδη, Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά, Παύλου Μελά Δημήτρη Ασλανίδη, Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου και Θερμαϊκού Θεόδωρο Τζέκο, καθώς και με τις παλιές αυτοδιοικητικές καραβάνες Σίμο Δανιηλίδη (δήμαρχος Νεαπόλεως – Συκεών) και Θεόδωρο Παπαδόπουλο (Θέρμης). Τρεις κεντροδεξιούς και 4 κεντροαριστερούς δηλαδή, αν θέλετε και την πολιτική προέλευση.

    bekiris-alexandridis.jpg

    bekiris-daniilidis.jpg
    bekiris-arapoglou.jpg
    bekiris-bisbina.jpg
    bekiris-aslanidis.jpg
    bekiris-tzekos.jpg

    Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εκφράστηκε η από κοινού πρόθεση για συνεργασία σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης με στόχο αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Από την πλευρά του ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του ρόλου του πρώτου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησής στα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα και την ανάπτυξη των κοινωνιών και μετέφερε τη πρόθεση της κυβέρνησης για ακόμη μεγαλύτερή στήριξη του θεσμού., ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες κράτησε ουκ ολίγες σημειώσεις.

    Φαντάζομαι ότι σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιποι αυτοδιοικητικοί…