Λόγια του Βαρδάρη

  • Διπλές ευχές για την δήμαρχο Κασσάνδρας
    23/12/2023 17:07

    Διπλές ευχές για την δήμαρχο Κασσάνδρας

    Διπλές ευχές χτες για την Αναστασία Χαλκιά. Η δήμαρχος Κασσάνδρας είχε την ίδια ημέρα την ονομαστική της γιορτή, ενώ το απόγευμα έγινε και η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κασσάνδρειας. Οπότε τα «χρόνια πολλά» και το «καλή θητεία» έδιναν και έπαιρναν.

    Η ίδια εμφανίστηκε συγκινημένη που οι δημότες την επανεξέλεξαν ως δήμαρχο της περιοχής, κάτι που -όπως είπε- έχει να συμβεί πάνω από 20 χρόνια. Βλέπετε στην Κασσάνδρα ποτέ δεν επανεκλέγονταν ο εν ενεργεία δήμαρχος και η παράδοση αυτή έσπασε φέτος!

    Η κ. Χαλκιά εμφανίστηκε ενωτική και δεσμεύτηκε ότι «θα ασκήσει διοίκηση με πνεύμα ενωτικό» και ότι θα συνεχίσει να είναι «δήμαρχος όλων των κατοίκων του δήμου, χωρίς διακρίσεις με αιχμή του δόρατος τις αρχές της δικαιοσύνης, της νομιμότητας και του ανθρωπισμού. Με απόλυτο σεβασμό και έμπρακτη αγάπη προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία».

    Όλα αυτά παρουσία των δύο βουλευτών του νομού Γιάννη Γιώργου και Απόστολου Πάνα, της αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Κατερίνας Ζωγράφου και πλήθους κόσμου.