Λόγια του Βαρδάρη

  • Διαφώνησε και αποχώρησε από το στρατόπεδο του Μανδαλιανού
    01/06/2023 17:20

    Διαφώνησε και αποχώρησε από το στρατόπεδο του Μανδαλιανού

    Σε χωριστούς δρόμους θα περπατούν από σήμερα ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου. Η τελευταία αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη της διοίκησης, γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά και δυσαρέσκεια στους κόλπους της διοίκησης.

    «Ευχαριστούμε την κ. Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου για την αναμενόμενη ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης της, με την οποία επιχειρεί να γνωστοποιήσει, χωρίς ωστόσο να τεκμηριώνει, τις αιτίες που την οδήγησαν στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, δηλώνοντας ότι διαφωνεί με τη Διοίκηση που δεν την εκφράζει πια» σχολιάζει με δηκτικό τρόπο, σε ανακοίνωσή της, η παράταξη του δημάρχου «Νέα Πνοή».

    Η δυσαρέσκεια πάντως είναι φανερή, καθώς στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται «ευχόμαστε στη νέα της πορεία να βρει την ίδια δημοκρατική ανταπόκριση και τον ίδιο σεβασμό που εισέπραξε από τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, ο οποίος έχει αποδείξει ότι σέβεται όλους τους συνεργάτες του και πάνω από όλα τους δημότες και τους κατοίκους του δήμου μας».