ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Επαγγελματιών Μαγειρικής

Η αποστολή της Ένωσης επιδίωξε να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο γεύμα, αναδεικνύοντας τις τοπικές γεύσεις και τα προϊόντα, προβάλλοντας παράλληλα τη σύγχρονη γαστρονομική κουλτούρα της χωράς μας παγκοσμίως

 02/12/2022 15:10

Χάλκινο μετάλλιο για την ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Επαγγελματιών Μαγειρικής
Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ελληνική Ένωση Culinary Team Greece, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής 2022 στο Λουξεμβούργο, στη κατηγορία Community Catering.

Η σπουδαία αυτή διεθνής γαστρονομική διοργάνωση διεξήχθη 26-300 Νοεμβρίου και αποτελεί κορυφαίο θεσμό για τον κλάδο της γαστρονομίας παγκοσμίως, καθώς συμμετέχουν περισσότερες από 100 επιλεγμένες ομάδες chef από 55 χώρες από όλο τον κόσμο.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε 24.700 m2 εκθεσιακού χώρου, όπου θα παρευρεθούν 8.000 επαγγελματίες μαγειρικής και 150 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, ενώ το κοινό είχε τη δυνατότητα να γευθεί τα διαγωνιζόμενα πιάτα, σε ένα χώρο 900 θέσεων.

metalia.jpg


Οι διαγωνιζόμενοι προέβαλαν τη γαστρονομική τους κουλτούρα σε συνάρτηση με τις νέες γαστρονομικές τάσεις και υγιεινές διατροφικές πρακτικές. Η ομάδα της Ένωσης Culinary Team Greece έπρεπε να σχεδιάσει, να οργανώσει και να πραγματοποιήσει ένα ελληνικό γεύμα με θέμα “Η Γαστρονομική μας παράδοση και πολιτισμός στο σήμερα”, παρουσιάζοντας παραδοσιακές συνταγές εμπνευσμένες από τη Μακεδονική Κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής. 

Η αποστολή της Ένωσης επιδίωξε να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο γεύμα, αναδεικνύοντας τις τοπικές γεύσεις και τα προϊόντα, προβάλλοντας παράλληλα τη σύγχρονη γαστρονομική κουλτούρα της χωράς μας παγκοσμίως.

Η Ένωση, με την ομάδα της Culinary Team Greece, κατέκτησε το 2020 το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής στη Στουτγάρδη. Στόχος μας είναι να φέρουμε άλλη μία διάκριση για η χώρα μας.

Η συμμετοχή της Ένωσης πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την Αιγίδα του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

Η προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής υλοποιήθηκε επιτυχώς με τη σημαντική υποστήριξη των εταιριών: GINOX, PANARITIS, ΑΦΟΙ ΓΑΛΗ, PROVIL, ΕΛΕΤΡΟ, PYRAMIS, EUROCATERING, ΜΕΒΓΑΛ, ΕΛΟΠΥ, EGEM, SCANBOX, AYO, ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ, ΔΕΘ-HELEXPO, AMT GASTROGUSS, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ, BOSKOS FOODS, ALFA PASTRY, ΤΡΟΦΟ94, WUSTHOF, ANTHOULAKIS LTD, ΧΟΥΤΟΣ CATERING, COLORATO, E-PLASTICS.GR, ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ, HEALTH NUTRITION, MILLENNIUM, POTIDEA PALACE, THE MET HOTEL, SHINE+CLEAN, GOLDEN TREE, ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ.


Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ελληνική Ένωση Culinary Team Greece, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής 2022 στο Λουξεμβούργο, στη κατηγορία Community Catering.

Η σπουδαία αυτή διεθνής γαστρονομική διοργάνωση διεξήχθη 26-300 Νοεμβρίου και αποτελεί κορυφαίο θεσμό για τον κλάδο της γαστρονομίας παγκοσμίως, καθώς συμμετέχουν περισσότερες από 100 επιλεγμένες ομάδες chef από 55 χώρες από όλο τον κόσμο.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε 24.700 m2 εκθεσιακού χώρου, όπου θα παρευρεθούν 8.000 επαγγελματίες μαγειρικής και 150 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, ενώ το κοινό είχε τη δυνατότητα να γευθεί τα διαγωνιζόμενα πιάτα, σε ένα χώρο 900 θέσεων.

metalia.jpg


Οι διαγωνιζόμενοι προέβαλαν τη γαστρονομική τους κουλτούρα σε συνάρτηση με τις νέες γαστρονομικές τάσεις και υγιεινές διατροφικές πρακτικές. Η ομάδα της Ένωσης Culinary Team Greece έπρεπε να σχεδιάσει, να οργανώσει και να πραγματοποιήσει ένα ελληνικό γεύμα με θέμα “Η Γαστρονομική μας παράδοση και πολιτισμός στο σήμερα”, παρουσιάζοντας παραδοσιακές συνταγές εμπνευσμένες από τη Μακεδονική Κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής. 

Η αποστολή της Ένωσης επιδίωξε να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο γεύμα, αναδεικνύοντας τις τοπικές γεύσεις και τα προϊόντα, προβάλλοντας παράλληλα τη σύγχρονη γαστρονομική κουλτούρα της χωράς μας παγκοσμίως.

Η Ένωση, με την ομάδα της Culinary Team Greece, κατέκτησε το 2020 το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής στη Στουτγάρδη. Στόχος μας είναι να φέρουμε άλλη μία διάκριση για η χώρα μας.

Η συμμετοχή της Ένωσης πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την Αιγίδα του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

Η προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής υλοποιήθηκε επιτυχώς με τη σημαντική υποστήριξη των εταιριών: GINOX, PANARITIS, ΑΦΟΙ ΓΑΛΗ, PROVIL, ΕΛΕΤΡΟ, PYRAMIS, EUROCATERING, ΜΕΒΓΑΛ, ΕΛΟΠΥ, EGEM, SCANBOX, AYO, ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ, ΔΕΘ-HELEXPO, AMT GASTROGUSS, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ, BOSKOS FOODS, ALFA PASTRY, ΤΡΟΦΟ94, WUSTHOF, ANTHOULAKIS LTD, ΧΟΥΤΟΣ CATERING, COLORATO, E-PLASTICS.GR, ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ, HEALTH NUTRITION, MILLENNIUM, POTIDEA PALACE, THE MET HOTEL, SHINE+CLEAN, GOLDEN TREE, ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ.


ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία