Patisserie

Biscotti Tsoungari: Αυθεντικές γεύσεις οικογενειακής παράδοσης 86 ετών

Οι grateful bakers που έγιναν κομμάτι της καρδιάς μας

 27/09/2022 15:05

Biscotti Tsoungari: Αυθεντικές γεύσεις οικογενειακής παράδοσης 86 ετών
Το «ευγνώμονες που είναι ζαχαροπλάστες» (Grateful Bakers) είναι ένα μότο που συνοδεύει την επωνυμία «Biscotti Tsoungari» εδώ και χρόνια, ωστόσο βρίσκεται και στη ρίζα της φιλοσοφίας τους από το 1936, όταν ξεκίνησαν ως οικογένεια την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, γράφοντας τη δική τους γλυκιά ιστορία στην πόλη.

Το 1936 ο Νικόλαος Τσούγγαρης ήταν αυτός που ξεκίνησε να δημιουργεί την ιστορία από την οδό Βασ. Όλγας στη γειτονιά του Ντεπώ Θεσσαλονίκης, με ένα παραδοσιακό τότε γαλακτοπωλείο με κρέμες, παγωτά και γλυκίσματα. Στη συνέχεια ο παππούς της οικογένειας, ο Αστέριος Τσούγγαρης ανοίγει στην παλιά οδό Ανθέων, νυν Γεωργίου Παπανδρέου, το δεύτερο παραδοσιακό γαλακτοπωλείο της οικογένειας, το οποίο με τα χρόνια μεγάλωσε σε φήμη, με αποτέλεσμα να γίνει ο προμηθευτής των πιο διάσημων ζαχαροπλαστείων της εποχής έως και τη δεκαετία του ’70.

biscotti-tsoungari2.jpg
biscotti-tsoungari3-xoyPZ.jpg

Η δεκαετία του ’80 ήταν καθοριστική για την εξέλιξη της επιχείρησης, καθώς ο γιος Φίλιππος Τσούγγαρης αποφάσισε να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην τότε αγορά της παραγωγής μπισκότων και κουλουριών, παράγοντας από τα κλασικά κουλουράκια και τα πτιφουρ έως τα κουλουράκια με μέλι και σουσάμι, που θεωρούνται το προϊόν σήμα κατατεθέν τους, με τη μοναδική συνταγή τους.

biscotti-tsoungari4-BS2NT.jpg
biscotti-tsoungari5-W5mbL.jpg

Σύγχρονη, δημιουργική ζαχαροπλαστική, με βάσεις από το 1936!

Από το 2002, η τέταρτη γενιά της οικογένειας, τα παιδιά του Φίλιππου Τσούγγαρη, Στέργιος και Μαρία, αναλαμβάνουν δράση και στα επόμενα χρόνια, αρχικά το 2009 δημιουργούν το σημερινό τους όνομα το Biscotti Tsoungari και ξεκινούν τις εξαγωγές των προϊόντων τους σε 15 και πλέον χώρες, όπως Γερμανία, Αγγλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο, Αυστραλία και Ιαπωνία.

biscotti-tsoungari6.jpg
biscotti-tsoungari7.jpg

Με βάση το τρίπτυχο των ιδανικών της – ποιότητα, παράδοση και ποικιλία – στόχος της «Biscotti Tsoungari» είναι να παράγει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που διατηρούν τις αυθεντικές γεύσεις της οικογενειακής παράδοσης, διευρύνοντας διαρκώς τη γκάμα της – μία γκάμα που ξεπερνά τα 100 είδη σε κουλουράκια και μπισκότα, γλυκά και αλμυρά, τσουρέκια, πουράκια, σιροπιαστά και διάφορα εποχιακά είδη.

biscotti-tsoungari8.jpg
biscotti-tsoungari9.jpg

Παραδοσιακός τρόπος παρασκευής

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία μοναδική είναι πως όλα της τα προϊόντα είναι χειροποίητα με τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής, με βάση επιλεγμένες και αγνές πρώτες ύλες και μάλιστα, σύμφωνα με τις συνταγές που δημιούργησε η «Biscotti Tsoungari» 86 χρόνια πριν και συνεχίζει να δημιουργεί με βάση τις ανάγκες των πελατών της και του αγοραστικού κοινού.

biscotti-tsoungari10.jpg
biscotti-tsoungari11.jpg
biscotti-tsoungari12.jpg

Τα προϊόντα τους αμέτρητα και σίγουρα λατρεμένα, ωστόσο αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποια τότε σίγουρα αυτά θα ήταν οι υπέροχες κλασσικές επιλογές σε πτιφουρ και μαμαδίσια πλεξουδάκια βανίλιας, τα θρυλικά κουλουράκια μελιού με σουσάμι, το μοναδικό τσουρέκι με γέμιση κάστανο, αλλά και το φημισμένο Markolato, που θεωρείται ένα εξαιρετικό premium γλύκισμα με γκοφρετάκια γεμισμένα με κρέμα ταχινιού, πραλίνα φουντουκιού, φιστικοβούτυρο και κρέμα espresso, πασπαλισμένα με σουσάμι, κακάο, κροκάν και τριμμένο μπισκότο.

biscotti-tsoungari13.jpg
biscotti-tsoungari14.jpg
biscotti-tsoungari15.jpg

Διασφάλιση ποιότητας

Η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων Biscotti Tsoungari επιτυγχάνεται με την τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας των τροφίμων και με τους αυστηρούς ελέγχους, που εφαρμόζονται από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας , αλλά και από ανεξάρτητους φορείς. Το εργαστήριό είναι πιστοποιημένο κατά τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000 και το προσωπικό εκπαιδεύεται τακτικά σε όποια νέα οδηγία θεσπιστεί.

biscotti-tsoungari16.jpg
biscotti-tsoungari17.jpg


Διευθύνσεις: Θέρμη (Περιοχή Διαβαλκανικού Κέντρου), Ν. Κρήνη (Αλατσατών 4)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 472221 και 2310 472222 (Θέρμη)

2310 445757 (Ν. Κρήνη)

Website

Facebook

Instagram

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-16:00 Σάββατο 8:00-15:00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ


Παραγωγή κειμένου & φωτογραφιών: Best of Group



Το «ευγνώμονες που είναι ζαχαροπλάστες» (Grateful Bakers) είναι ένα μότο που συνοδεύει την επωνυμία «Biscotti Tsoungari» εδώ και χρόνια, ωστόσο βρίσκεται και στη ρίζα της φιλοσοφίας τους από το 1936, όταν ξεκίνησαν ως οικογένεια την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, γράφοντας τη δική τους γλυκιά ιστορία στην πόλη.

Το 1936 ο Νικόλαος Τσούγγαρης ήταν αυτός που ξεκίνησε να δημιουργεί την ιστορία από την οδό Βασ. Όλγας στη γειτονιά του Ντεπώ Θεσσαλονίκης, με ένα παραδοσιακό τότε γαλακτοπωλείο με κρέμες, παγωτά και γλυκίσματα. Στη συνέχεια ο παππούς της οικογένειας, ο Αστέριος Τσούγγαρης ανοίγει στην παλιά οδό Ανθέων, νυν Γεωργίου Παπανδρέου, το δεύτερο παραδοσιακό γαλακτοπωλείο της οικογένειας, το οποίο με τα χρόνια μεγάλωσε σε φήμη, με αποτέλεσμα να γίνει ο προμηθευτής των πιο διάσημων ζαχαροπλαστείων της εποχής έως και τη δεκαετία του ’70.

biscotti-tsoungari2.jpg
biscotti-tsoungari3-xoyPZ.jpg

Η δεκαετία του ’80 ήταν καθοριστική για την εξέλιξη της επιχείρησης, καθώς ο γιος Φίλιππος Τσούγγαρης αποφάσισε να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην τότε αγορά της παραγωγής μπισκότων και κουλουριών, παράγοντας από τα κλασικά κουλουράκια και τα πτιφουρ έως τα κουλουράκια με μέλι και σουσάμι, που θεωρούνται το προϊόν σήμα κατατεθέν τους, με τη μοναδική συνταγή τους.

biscotti-tsoungari4-BS2NT.jpg
biscotti-tsoungari5-W5mbL.jpg

Σύγχρονη, δημιουργική ζαχαροπλαστική, με βάσεις από το 1936!

Από το 2002, η τέταρτη γενιά της οικογένειας, τα παιδιά του Φίλιππου Τσούγγαρη, Στέργιος και Μαρία, αναλαμβάνουν δράση και στα επόμενα χρόνια, αρχικά το 2009 δημιουργούν το σημερινό τους όνομα το Biscotti Tsoungari και ξεκινούν τις εξαγωγές των προϊόντων τους σε 15 και πλέον χώρες, όπως Γερμανία, Αγγλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο, Αυστραλία και Ιαπωνία.

biscotti-tsoungari6.jpg
biscotti-tsoungari7.jpg

Με βάση το τρίπτυχο των ιδανικών της – ποιότητα, παράδοση και ποικιλία – στόχος της «Biscotti Tsoungari» είναι να παράγει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που διατηρούν τις αυθεντικές γεύσεις της οικογενειακής παράδοσης, διευρύνοντας διαρκώς τη γκάμα της – μία γκάμα που ξεπερνά τα 100 είδη σε κουλουράκια και μπισκότα, γλυκά και αλμυρά, τσουρέκια, πουράκια, σιροπιαστά και διάφορα εποχιακά είδη.

biscotti-tsoungari8.jpg
biscotti-tsoungari9.jpg

Παραδοσιακός τρόπος παρασκευής

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία μοναδική είναι πως όλα της τα προϊόντα είναι χειροποίητα με τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής, με βάση επιλεγμένες και αγνές πρώτες ύλες και μάλιστα, σύμφωνα με τις συνταγές που δημιούργησε η «Biscotti Tsoungari» 86 χρόνια πριν και συνεχίζει να δημιουργεί με βάση τις ανάγκες των πελατών της και του αγοραστικού κοινού.

biscotti-tsoungari10.jpg
biscotti-tsoungari11.jpg
biscotti-tsoungari12.jpg

Τα προϊόντα τους αμέτρητα και σίγουρα λατρεμένα, ωστόσο αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποια τότε σίγουρα αυτά θα ήταν οι υπέροχες κλασσικές επιλογές σε πτιφουρ και μαμαδίσια πλεξουδάκια βανίλιας, τα θρυλικά κουλουράκια μελιού με σουσάμι, το μοναδικό τσουρέκι με γέμιση κάστανο, αλλά και το φημισμένο Markolato, που θεωρείται ένα εξαιρετικό premium γλύκισμα με γκοφρετάκια γεμισμένα με κρέμα ταχινιού, πραλίνα φουντουκιού, φιστικοβούτυρο και κρέμα espresso, πασπαλισμένα με σουσάμι, κακάο, κροκάν και τριμμένο μπισκότο.

biscotti-tsoungari13.jpg
biscotti-tsoungari14.jpg
biscotti-tsoungari15.jpg

Διασφάλιση ποιότητας

Η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων Biscotti Tsoungari επιτυγχάνεται με την τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας των τροφίμων και με τους αυστηρούς ελέγχους, που εφαρμόζονται από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας , αλλά και από ανεξάρτητους φορείς. Το εργαστήριό είναι πιστοποιημένο κατά τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000 και το προσωπικό εκπαιδεύεται τακτικά σε όποια νέα οδηγία θεσπιστεί.

biscotti-tsoungari16.jpg
biscotti-tsoungari17.jpg


Διευθύνσεις: Θέρμη (Περιοχή Διαβαλκανικού Κέντρου), Ν. Κρήνη (Αλατσατών 4)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 472221 και 2310 472222 (Θέρμη)

2310 445757 (Ν. Κρήνη)

Website

Facebook

Instagram

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-16:00 Σάββατο 8:00-15:00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ


Παραγωγή κειμένου & φωτογραφιών: Best of Group



ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία