Αφιερώματα

Best of Χαλκιδική: 15 από τις καλύτερες διευθύνσεις σε restaurants, cafe και beach bar για το φετινό καλοκαίρι

Για μοναδικά ταξίδια γαστρονομίας αλλά και διασκέδασης

 13/07/2023 15:15

Best of Χαλκιδική: 15 από τις καλύτερες διευθύνσεις σε restaurants, cafe και beach bar για το φετινό καλοκαίρι

Όλοι το γνωρίζουμε και το έχουμε εμπεδώσει εδώ και χρόνια…σαν την Χαλκιδική δεν έχει! Όχι μόνο για τις κρυστάλλινες θάλασσές της, όχι μόνο για την αύρα της, αλλά και για τις πολυάριθμες και εξαιρετικές επιλογές της για μοναδικά ταξίδια γαστρονομίας αλλά και διασκέδασης.

Ελληνικό φως, παρθένα τοπία, χρώματα και αρώματα, ενέργεια της φύσης, παράδοση των γεύσεων, απόλυτη χαλάρωση αλλά και μυσταγωγία. Όλα αυτά… σημαίνουν Χαλκιδική!

Όποιο πόδι και αν επιλέξεις, στη Χαλκιδική «κρύβονται» παράδεισοι, που εμείς θα σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις με τις παρακάτω προτάσεις.

RESTAURANTS

Melia Restaurant

melia1.jpg

Το εστιατόριο «Melia», βρίσκεται στην παραλία Καρύδι, μέσα στη πλούσια βλάστηση της Βουρβουρούς, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Στο μενού του, που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος Chef Γιάννης Μπαξεβάνης, αντανακλάται η βαθιά αγάπη του ίδιου για την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα και η δέσμευση για τήρηση της τοπικής παραγωγής και κοινωνίας. Όλη τη διάρκεια της σεζόν, από το Μάιο έως και το Σεπτέμβριο, το «Melia» είναι μία εμπειρία και προορισμός, από μόνο του…

Το εστιατόριο «Melia» ξεκίνησε ως project από το Chef Γιάννη Μπαξεβάνη, τον πρώην ποδοσφαιριστή Νίκο Καράμπελα και το Βασίλη Λαγκαδιανό, με βασικό άξονα την ελληνική δημιουργική κουζίνα, ώστε ο κάθε επισκέπτης, να καταλαβαίνει ότι γεύεται κάτι ελληνικό, με έντονες τις σύγχρονες πινελιές στα πιάτα.

Μέσα στη φύση της Βουρβουρούς, στην παραλία Καρύδι, ενταγμένο απόλυτα στο πράσινο της περιοχής, έχει φτιαχτεί από άφθονο ξύλο και πέτρα και συνολικά από φυσικά υλικά σε κάθε σημείο της διακόσμησης, από τα σχοινιά και τα καλάθια που κοσμούν τον εξωτερικό χώρο, έως όλα τα τραπεζοκαθίσματα.

Η φρέσκια, βασισμένη σε τοπικά υλικά κουζίνα του εστιατορίου «Melia», ανταποκρίνεται σε όλες τις αισθήσεις.

Τα ψάρια, είναι πρωταγωνιστές. Πάντα φρέσκα, ημέρας κι ό,τι φέρνει ο ψαράς, είναι η πιο πολύτιμη, ίσως, πρώτη ύλη της κουζίνας του «Melia». Τα κρέατα είναι κυρίως ντόπια, μαζί και με εισαγόμενες κοπές, που συμπληρώνουν το μενού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βουρβουρού (Παραλία Καρύδι)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23750 91067

Ο Ζάχος

o-zachos1.jpg

Στο ορεινό Κασσανδρηνό, στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής, σε ένα σημείο δροσερό και με υπέροχη θέα, λειτουργεί από το 1962 ένα εστιατόριο, που πολλοί επισκέπτονται για τις νόστιμες σούβλες του κι όπου το κρέας εν γένει, είναι ο «βασιλιάς» του μενού.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, με την τρίτη πλέον γενιά να συνεχίζει την παράδοση εισάγοντας, κάθε τόσο, νέα στοιχεία, όπου ο καθένας θα θέλει να ξαναπάει, τόσο για τη φιλοξενία, την περιποίηση και τις χορταστικές μερίδες, όσο και για την ποιότητα, που θέλει πάντα επιλεγμένα κρέατα και ντόπια υλικά στα πιάτα.

Mέσα στην καρδιά της Κασσάνδρας, το εστιατόριο «Ο Ζάχος», κρατά τον πήχη της ποιότητας ψηλά όλα αυτά τα χρόνια, με το κρέας να είναι ο «βασιλιάς» και να αναδεικνύεται μέσα από τη μεγάλη εμπειρία στην τέχνη του ψησίματος στα κάρβουνα.

Το κατάστημα λειτουργεί σε τρία επίπεδα: το σαλόνι, με ένα μεγάλο ξύλινο κιόσκι, την εσωτερική αυλή και μία όμορφη ταράτσα, από όπου, όταν ανοίγει, μπορεί κανείς να απολαύσει εντυπωσιακό τοπίο. Αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για γεύμα στην ορεινή Χαλκιδική, λίγα λεπτά μόνο από την παραλία της Φούρκας και λίγο πιο επάνω από το Πολύχρονο.

Το φαγητό στο «Ζάχο» είναι καλό, φρέσκο, βασισμένο σε σταθερές παραδοσιακές γεύσεις, χωρίς φανφάρες και υπερβολές.

Οι επιλογές είναι πολλές και πάντα καλοψημένες. Κυριαρχεί η μεγάλη ποικιλία σε σούβλες, για την οποία και ξεχωρίζει «Ο Ζάχος», με ειδικότητα στο κοκορέτσι και το αρνί. Κοντοσούβλι χοιρινό, αλλά κι από κοτόπουλο, ενώ οι προτάσεις που σίγουρα ξεχωρίζουν, είναι το εξαιρετικό κεφτεδάκι από μαύρο χοίρο, το κρέας από ελληνικά μοσχάρια ωρίμανσης και η ποικιλία σε κοπές, όπως μπριζόλες Tomahawk, rib eye ή T-bone. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κασσανδρηνό Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 42390

Flegra

flegra2.jpg

Για φρέσκο ψάρι και καταπληκτική γαριδομακαρονάδα, στο Πολύχρονο της Χαλκιδικής το «Flegra» είναι ο ιδανικός προορισμός. Καλοκαιρινή δροσιά και παραδοσιακή γεύση συναντιούνται στο χώρο του εδώ και 39 χρόνια, ενώ οι δύο παπαγάλοι - σήμα κατατεθέν του καταστήματος «κερδίζουν» με την παρουσία τους κάθε επισκέπτη!

Στο εστιατόριο «Flegra», που λειτουργεί παράλληλα με το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Αλκυονίδες» μυρίζει θάλασσα και κάθε επίσκεψη είναι μια βουτιά στην απόλαυση. Από το 2000, τη διεύθυνση έχουν αναλάβει οι γιοι των αρχικών ιδιοκτητών, Νίκος και Γιάννης, που με την πολύχρονη εμπειρία τους έχουν αναδείξει το εστιατόριο σε ένα σημείο ενδιαφέροντος, για όποιον επισκέπτεται τη Χαλκιδική. Εξ΄ άλλου, το ίδιο το όνομα του εστιατορίου, «Φλέγρα», αποτελεί το εναλλακτικό όνομα της χερσονήσου της Κασσάνδρας.

Το μενού του «Flegra» δίνει έμφαση στην ελληνική θαλασσινή κουζίνα, με φρέσκο ψάρι και μια ποικιλία θαλασσινών κι ελληνικών μεζέδων. Περιλαμβάνει, επίσης, κρεατικά, αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ και πολλές προτάσεις για χορτοφάγους.

Δοκιμάστε την εξαιρετική τους μελιτζανοσαλάτα μαζί με ένα παγωμένο τσίπουρο, τα μύδια σαγανάκι ή αχνιστά και τη σπέσιαλ γαριδομακαδονάδα τους, προτάσεις ενός ευρύ καταλόγου, που περιλαμβάνει επίσης μεγάλη ποικιλία κρατικών, μαγειρευτών και ουζομεζέδων και πιάτα που ταιριάζουν με κάθε εποχή. Ξεχωριστή είναι και η αστακομακαρονάδα, όταν ο αστακός είναι στην εποχή του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πολύχρονο Χαλκιδικής
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23740 51211, 6989585960

Ψαροταβέρνα Τζίτζικας

tzitzikas1.jpg

Από τα καλύτερα εστιατόρια θαλασσινών στη Χαλκιδική, είναι η ψαροταβέρνα «Τζίτζικας», στο δεύτερο πόδι, τη χερσόνησο της Σιθωνίας. Σε μια όμορφη τοποθεσία, το φυσικό λιμάνι του Πόρτο Κουφό, προσφέρει νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας και σπιτικές σπεσιαλιτέ, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, σε ένα περιβάλλον ειδυλλιακό.

Αγνές πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα, αλλά κι αυθεντικότητα των γεύσεων κι ένα εξαιρετικό σέρβις, εξασφαλίζουν καθημερινά μία αξέχαστη εμπειρία, σε όποιους την επιλέγουν για τα γεύματά τους. Και πιστέψτε μας, δεν είναι λίγοι αυτοί που ξεκινούν ακόμη κι από το πρώτο πόδι, ακόμη και σε καθημερινή βάση, για να απολαύσουν τα αχνιστά μύδια του «Τζίτζικα»…και όχι μόνο. Μία μεγάλη ποικιλία από ψάρια και θαλασσινά, αλλά και ψητά κρεατικά και μαγειρευτά, ακόμη και προτάσεις για χορτοφάγους στο μενού, καλύπτουν κάθε γούστο και συνθέτουν μία ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία, δίπλα στο κύμα.

Ήταν το 1914, όταν ο προπάππος των σημερινών ιδιοκτητών της ψαροταβέρνας «Τζίτζικας», άνοιξε το πρώτο εστιατόριο στο Πόρτο Κουφό, τον πανέμορφο όρμο της Σιθωνίας, ο μυχός του οποίου αποτελεί ένα φυσικό μικρό λιμάνι.

Λειτουργούσε, τότε, ως εστιατόριο της εποχής, ως ένα καφενείο – μαγειρείο ουσιαστικά, όπου ο κόσμος απολάμβανε φρέσκο ψάρι και ουζάκι δίπλα στη θάλασσα, από ιδιοκτήτες που ήταν ψαράδες οι ίδιοι, μαγείρευαν, τηγάνιζαν και σέρβιραν ό,τι καλό έβγαζε η θάλασσα, έως και τη δεκαετία του ’60, περίπου.

Σήμερα, πάνω από έναν αιώνα μετά κι έχοντας ανοίξει το σημερινό εστιατόριο από το 2011, οι δισέγγονοι του πρώτου ιδιοκτήτη έχουν καταφέρει να λειτουργούν μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες σε όλη τη Χαλκιδική, φημισμένη για την ποιότητα και την ποικιλία των γεύσεων του μενού και φυσικά για την τοποθεσία της, αφού βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Σιθωνίας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πόρτο Κουφό, Σιθωνία, Χαλκιδική
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23750 51270

Αρσανάς

3-MIs1h.jpg

Το εστιατόριο Αρσανάς πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 1996 στη Νικήτη Χαλκιδικής, με κύριο στοιχείο του το απύθμενο μεράκι της ομάδας του που κατάφερε να το φτάσει στην κορυφή των προτιμήσεων ανθρώπων, κυριολεκτικά από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο υπέροχα διαμορφωμένος χώρος του με δύο ορόφους, όπως και η ονειρική αυλή του πάνω στην αμμουδιά, αναδύουν την ατμοσφαιρική του λάμψη, μέσα από ξύλινες και country πινελιές.

Η φήμη του έχει εξαπλωθεί εντός και εκτός συνόρων και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα των γαστρονομικών περιπλανήσεων που προσφέρει στους πελάτες του. Εδώ θα βρείτε πιάτα δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας, ψάρια και θαλασσινά – συνταγές που έχουν τις ρίζες τους σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Τουρκία και Κύπρο.

Οι λάτρεις του ποιοτικού ψαριού, σίγουρα γνωρίζεται το πόσο ξακουστός είναι ο Αρσανάς για τα ψάρια του, όντας, μάλιστα, καινοτόμος στα μαρινάτα ψάρια. Στο εστιατόριο μπορείτε να απολαύσετε τα ψάρια της επιλογής σας σε κάθε τους μορφή – τηγανητά, στη σχάρα, μαγειρευτά.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τον καπνιστό σολομό, γεμιστό με μους μπακαλιάρου, το καρπάτσιο τόνου, την τσιπούρα σαβόρο με ντομάτα, ξύδι, σκόρδο και μαϊντανό και το καλαμάρι σχάρας με πέστο ή μαριναρισμένο σε σόγια, με μέλι και σκόρδο – γεύσεις που πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νικήτη Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23750 23787

Bakalis Restaurant

bakalis-restaurant1.jpg

Ήλιος, θάλασσα, αλμύρα και μια θέα που κόβει την ανάσα στήνουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό και το «Bakalis Restaurant» στήνει το πιο όμορφο τραπέζι για να απολαύσετε ένα γεύμα – εμπειρία, που θα σας μείνει αξέχαστο. Ό,τι καλύτερο υπάρχει στις ακτές της Μεσογείου, ό,τι πιο φρέσκο βγάζει η θάλασσα, επιστρατεύονται μαζί με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του σεφ του εστιατορίου και σερβίρονται απλόχερα σε εσάς που αγαπάτε το εκλεκτό φαγητό.

Στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, σε έναν υπέροχο χώρο, λιτής αισθητικής, πάνω στο κύμα, το «Bakalis Restaurant» χρόνια τώρα προσφέρει μοναδικές γεύσεις θαλασσινών, αλλά στο μενού του θα βρείτε και υπέροχα μαγειρευτά πιάτα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, καθώς και εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά.

Με μία επίσκεψη στο «Bakalis Restaurant» ανοίγεται μπροστά σας ένα νέο κεφάλαιο γαστρονομικών ανακαλύψεων. Τόλμη και δημιουργία μαζί με πολυτέλεια «παντρεύονται» και το αποτέλεσμα είναι πιάτα ανεπανάληπτης νοστιμιάς.

Αναπάντεχα υλικά μπλέκονται με τα φρέσκα της θάλασσας, δημιουργώντας νέες γεύσεις που σε κάθε μπουκιά σας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Πρωταγωνιστές στην κουζίνα του «Bakalis Restaurant» είναι οι άριστες πρώτες ύλες. Φρέσκες, αγνές και ντόπιες, συνθέτουν τα πιάτα που σας αξίζουν! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πευκοχώρι, Χαλκιδική
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 63060

Αμαρυλλίς

amarillis1.jpg

«Αμαρυλλίς», στη γλώσσα των λουλουδιών, είναι η ακτινοβόλος ομορφιά και το εστιατόριο «Αμαρυλλίς», που λειτουργεί στην Παραλία της Νέας Ηράκλειας από το 1988, σίγουρα φροντίζει να μας την προσφέρει με την όμορφη θέα της τοποθεσίας του.

Με άπλετη θέα στη θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα καθημερινά, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ένα ταξίδι γεύσης στην παραδοσιακή μεσογειακή κουζίνα, με συνταγές βασισμένες σε φρέσκα ψάρια και κρεατικά και σε ορεκτικά που «μυρίζουν» ήλιο και θάλασσα της Μεσογείου.

Μεζέδες μαγειρεμένοι απλά και με μεράκι, είναι το χαρακτηριστικό του εστιατορίου από τότε που πρωτοάνοιξε, με κάθε επίσκεψη να είναι ένα γαστρονομικό ταξίδι σε έναν χώρο φωτεινό, δροσερό και με την καλύτερη θέα.

Αποτέλεσμα μίας μακράς πορείας κι εμπειρίας, που βασίζεται στην ποιότητα σε κάθε πιάτο και «δυνατό» σημείο του μενού το ολόφρεσκο ψάρι, το «Αμαρυλλίς», ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στη Χαλκιδική, ανοίγει καθημερινά από τις 11 το πρωί, με γνώμονα των ανθρώπων του την ικανοποίηση και το χαμόγελο του κόσμου.

Μικρά και μεγάλα ψάρια, από ντόπια νερά, αλλά και χταπόδι, γαρίδες με pasta, σαγανάκια, παστά κι αλίπαστα και κάποια μαγειρευτά κι ορεκτικά, όπως γίγαντες ή κρεατικά βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές και φέτα με σουσάμι, αντίστοιχα, είναι κάποιες από τις πολλές προτάσεις του μενού του «Αμαρυλλίς». Δροσερές, φρέσκες σαλάτες, συνοδεύουν κάθε γεύμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23990 61074

Έξι Βρύσες

vryses-4.jpg

Η ιστορία του καφέ - εστιατορίου Έξι Βρύσες ξεκινά το 1996, στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής. Ο χώρος βρίσκεται σε ένα εμβληματικό κτίριο ηλικίας 60 και πλέον ετών, μέσα σε μια καταπράσινη τοποθεσία στο κέντρο της περιοχής, που θυμίζει έντονα βουνό και πάνω από το ιστορικό «μνημείο των έξι βρύσεων» που - κατά τον μύθο - οι ανύπαντρες γυναίκες πρέπει να πιουν νερό και από τις έξι βρύσες για να καλοπαντρευτούν.

Οι Έξι Βρύσες αποτελούν σήμα κατατεθέν και σημείο αναφοράς της περιοχής για ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο, με τον πανέμορφο κήπο του καταστήματος να αποτελεί το ιδανικό μέρος για όλες τις εποχές του χρόνου, ανάλογα με τα χρώματα και τα αρώματα της Φύσης που το στολίζουν.

Οι Έξι Βρύσες λειτουργούν τους καλοκαιρινούς μήνες όλες τις ημέρες, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, ενώ τους χειμερινούς από Παρασκευή έως Κυριακή, σε γιορτές, αργίες, αλλά και για εταιρικά τραπέζια, κατόπιν συνεννόησης.

Στην ειδυλλιακή αυτή τοποθεσία μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας, στη σκιά των δέντρων, περνώντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τους αγαπημένους σας. Ιδανικός συνοδοιπόρος σας οι άριστες μουσικές επιλογές, που κινούνται ανάμεσα σε παλαιά ελληνικά, jazz, soul και pop κομμάτια.

Ωστόσο, ακόμη και για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, το εσωτερικό του καφέ - εστιατορίου με τη ζεστή διακόσμησή του, τα δύο τζάκια και τη μινιμαλιστική του πολυτέλεια, είναι ένα από τα αγαπημένα μας «καταφύγια» γεύσεων και απολαύσεων. Παράλληλα, η έμπειρη ομάδα του αναλαμβάνει και τη διοργάνωση μικρών εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 2, Πολύγυρος Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23710 24820

Paul's Tavern

pauls-tavern1.jpg

Το 1976, όταν ο Παρθενώνας στα ορεινά του Μαρμαρά ήταν ακόμη ένας τόπος άγνωστος στους περισσότερους, ένας πρωτοπόρος ντόπιος άνοιξε αρχικά μία disco και τέσσερα χρόνια μετά, την ταβέρνα που έμελλε να μείνει γνωστή ως «Paul's Tavern» και παραμένει, ακόμη και σήμερα, ανεξερεύνητη για πολλούς.

Σε υψόμετρο 350 μ., στο τέρμα μιας διαδρομής που περνά μέσα από ελαιώνες, η συγκεκριμένη ταβέρνα προσφέρει μια εμπειρία μοναδική, που δεν θα βρείτε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω: νόστιμα κρεατικά, ελιές, ελαιόλαδο και κρασί ντόπιο ιδιοπαραγωγής των ιδιοκτητών κι άπλετη θέα στη θάλασσα μεταξύ δεύτερου και πρώτου ποδιού, κυριολεκτικά στο... πιάτο σας.

Βλέποντας κανείς εικόνες ή reels του «Paul's Tavern», δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί, πώς δεν έχει ακούσει ξανά ή πώς δεν έχει βρεθεί ποτέ στο ιδιαίτερο αυτό σημείο της Σιθωνίας. Λογικό ίσως, αφού η θάλασσα κερδίζει συνήθως κάθε επισκέπτη ή περαστικό της περιοχής.

Κι όμως, η ταβέρνα αυτή είναι από τα σημεία της Χαλκιδικής που αξίζει να ανακαλύψει κανείς από κοντά, τόσο για τη μεγάλη ιστορία της όσο, κυρίως, για τις διαφορετικές επιλογές σε γεύσεις, τα φρέσκα, ντόπια προϊόντα που απαρτίζουν το μενού και φυσικά, για το υπέροχο σημείο όπου βρίσκεται.

Δεν είναι τυχαίο το ότι εδώ γίνονταν και γίνονται πάμπολλες προτάσεις γάμου, γάμοι αυτοί καθ' αυτοί, βαπτίσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις, αφού η μοναδικότητα του σημείου, εμπνέει πραγματικά! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παρθενώνας Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23750 71349, 6946052979

Ψαροταβέρνα Σταμάτης

psarotaverna-stamatis1.jpg

Αν είχατε ποτέ την τύχη να δείτε το ηλιοβασίλεμα από την ακτή του Ποσειδίου, στη μύτη του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, θα το θυμάστε σίγουρα ως ένα από τα πιο όμορφα και η Ψαροταβέρνα «Σταμάτης», στο κέντρο του οικισμού, είναι σίγουρα ένα από τα ιδανικά σημεία για να το απολαύσετε, συνοδεία των πιο εκλεκτών θαλασσινών γεύσεων.

Ο «Σταμάτης» είναι μία γνήσια ελληνική ψαροταβέρνα, με απόλυτα θαλασσινά χρώματα και τοιχογραφίες με θέματα εμπνευσμένα από τον κόσμο του νερού, στο μενού της οποίας, κάθε ψάρι και θαλασσινό έχει τη δική του, περίοπτη θέση.

Σε μια μαγική τοποθεσία, ακριβώς δίπλα στο κύμα, σε ένα περιποιημένο περιβάλλον, με ευγενικό προσωπικό, θα ζήσετε την εμπειρία value for money γευμάτων, με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας των ιδιοκτητών και μίας ιστορίας, που ξεκινά το 1939.

Από τον τηγανητό γαύρο και την τηγανητή ή ψητή σαρδέλα, που ταιριάζουν άψογα με ένα καλοκαιρινό ουζάκι εκεί όπου σκάει το κύμα, μέχρι τα περιζήτητα καλαμαράκια, μαζί με τηγανητά κολοκυθάκια και χειροποίητο τζατζίκι, τις ζουμερές καραβίδες και γαρίδες και τα μεγαλύτερα ψάρια του κιλού, όλα του μενού, από τα θαλασσινά μέχρι τη μαναβική είναι φρέσκα, από ντόπια νερά κι από ντόπιους, κυρίως, παραγωγούς.

Το κατάστημα πρωτοάνοιξε το 1939, με τσουκάλια στη φωτιά, γουδί και γουδοχέρι και πλάστη, στο πρότυπο των ταβερνών της εποχής και το 1957, πήρε την πρώτη του αδειοδότηση. Οκτώ δεκαετίες έχει κλείσει από την αρχική του λειτουργία κι όλα αυτά τα χρόνια με επιμέλεια, φαντασία, μεράκι και φροντίδα, στο λαμπερό φως του Χαλκιδιώτικου ήλιου και στο άκουσμα των κυμάτων, αποτελεί μια πρόταση για «θεϊκό σπιτικό φαγητό», συνδυασμένο με τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ποσείδι Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 41911

BEACH BAR RESTAURANTS - CAFE BAR

Fiki Beach Bar & Restaurant

fiki-beach-bar-restaurant1.jpg

Το καλοκαίρι θέλει ήλιο, όμορφα γαλαζοπράσινα νερά, ξενοιασιά και καλοπέραση. Στο «Fiki Beach Bar & Restaurant», στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όλα αυτά συνδυάζονται μαζί με καλό φαγητό και δροσερά cocktails σε έναν ειδυλλιακό χώρο, πάνω στη θάλασσα. Όμορφες μουσικές του κόσμου πλαισιώνουν αυτό το καλαίσθητο beach bar όπου πρωταγωνιστεί το λευκό χρώμα και το ξύλο.

Η «Γαλάζια Σημαία» που έχει κερδηθεί από το «Fiki Beach Bar & Restaurant» προμηνύει ότι οι υποδομές του είναι όλες εκείνες που κάνουν το σημείο ασφαλές και με περίσσιες ανέσεις.

Με boho αισθητική και lounge διάθεση το «Fiki Beach Bar & Restaurant» είναι ο απόλυτος προορισμός από νωρίς το πρωί για ένα απολαυστικό μπάνιο στη θάλασσα, για φαγητό δίπλα στο κύμα και για ποτό υπό τους ήχους όμορφης μουσικής μέχρι το βράδυ.

Το «Fiki Beach Bar & Restaurant» είναι από τις πιο κλασσικές επιλογές που έχει κανείς στο Πευκοχώρι. Γνωστό για την αισθητική του, τις ποιοτικές παροχές του και την φιλική εξυπηρέτηση του άρτια εκπαιδευμένου team του, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει το αγαπημένο σας all day στέκι.

Οι άνθρωποι του «Fiki Beach Bar & Restaurant» θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και ως σωστοί οικοδεσπότες θα σας περιποιηθούν, προκειμένου να βιώσετε την απόλυτη χαλάρωση και να απολαύσετε τις μέρες του καλοκαιριού όπως τους αρμόζει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πευκοχώρι Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979222667

Menta Taste & Cocktail Bar

menta-taste-cocktail-bar1.jpg

Βρίσκεσαι στην παραλία Πευκοχωρίου, στη Χαλκιδική, και επιθυμείς ένα δροσερό cocktail, αλλά αναζητάς το κάτι παραπάνω. Το «Menta Taste & Cocktail Bar» είναι το μέρος που ζητάς, γιατί σε αυτό το bar είναι… κοκτεϊλάδες και το δηλώνουν. Δεν αποτελεί τυχαία άλλωστε το νούμερο ένα spot στο Πευκοχώρι, για εκείνους που αγαπούν το καλό ποτό, την εξίσου καλή μουσική και την ωραία, cool, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Το «Menta Taste & Cocktail Bar» είναι το bar εκείνο όπου θα διασκεδάσεις ποιοτικά, απολαμβάνοντας ένα από τα εξαιρετικά signature cocktails του καταλόγου, συνδυάζοντας το με μία premium γεύση ναργιλέ, υπό τους ήχους ωραίας, στιλάτης μουσικής.

Το «Menta Taste & Cocktail Bar» αποτελεί τη ναυαρχίδα της περιοχής στα cocktails, μια και είναι από τα πρώτα που έφεραν γνωστούς και βραβευμένους mixologists, ώστε να σχεδιάσουν παρέα τη λίστα των δροσερών ποτών, με πρωταγωνιστές τα signature cocktails του ψαγμένου αυτού bar.

Από τα best seller, χρόνια τώρα, είναι το Double Passion με βάση το ρούμι και φράουλα, μιξ εξωτικών φρούτων και φρέσκο χυμό λεμονιού. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο γλυκόξινο αυτό αριστούργημα;

Αν πάλι αγαπάτε το gin και τις εξωτικές γεύσεις, το Celebrities Choice είναι το ποτό σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πευκοχώρι Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979222667

Olivo Seaside Bar Restaurant

olivo-seaside-bar-restaurant1.jpg

Για όποια κι όποιον ψάχνει μία όμορφη και καθαρή θάλασσα για τις καλοκαιρινές βουτιές, για οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν μία ολόκληρη ημέρα δίπλα στο κύμα, στα όμορφα νερά του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, το «Olivo Seaside Bar Restaurant», είναι μία από τις πρώτες επιλογές.

Σε μία τοποθεσία φανταστική, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή το γεύμα σας, τoν ήλιο και την εκπληκτική θάλασσα του Τορωναίου κόλπου, ακριβώς επάνω στο κύμα, στο εστιατόριο και το μπαρ του Olivo, που προσφέρουν μία χαλαρή ατμόσφαιρα, ιδανική για μια ολοκληρωμένη απόδραση από την καθημερινότητα.

Ένα γοητευτικό, παραθαλάσσιο χωριό, στην ανατολική ακτή της χερσονήσου της Κασσάνδρας, το Πολύχρονο αποτελεί εξαιρετικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά, χάρη στην ησυχία, αλλά και για κάθε επισκέπτη, χάρη στην ζωηρή νυχτερινή του ζωή.

Στο μέρος αυτό, με τη μεγάλη, βραβευμένη παραλία, λειτουργεί εδώ κι ένα χρόνο το beach bar του «Olivo» κι από φέτος και το ομώνυμο εστιατόριο ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και σας περιμένει καθημερινά, να απολαύσετε το φαγητό και την κάβα του, μία ανάσα κυριολεκτικά από το κύμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πολύχρονο Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942554721

Paragkes

paragkes1.jpg

Οι Paragkes είναι ένα lounge cocktail bar στο Ποσείδι Χαλκιδικής, γνωστό στην περιοχή για περισσότερα από 20 χρόνια, ωστόσο από το 2017 και έπειτα, έχει γίνει ένα πραγματικό must spot της νυχτερινής διασκέδασης στη Χαλκιδική, με τις μοναδικές «πινελιές» των ιδιοκτητών του που φαίνονται ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Πρόκειται για ένα bar που δύσκολα θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε με οποιοδήποτε άλλο, λόγω της μαγευτικής τοποθεσίας του και του άκρως προσεγμένου χώρου του. Ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό να δίνει το δικό του αποτύπωμα, συνοδεία lounge μουσικής και με τον έναστρο ουρανό να συμπληρώνει αυτή τη μαγεία!

Οι Paragkes αποτελούνται από διάφορα «καλυβάκια» που κατά το παρελθόν χρησιμοποιούνταν από τους ψαράδες για την αποθήκευση του εξοπλισμού τους και έπειτα, ως σπίτια. Πλέον, έχουν ανακαινιστεί πλήρως και έχουν δημιουργήσει μία μοναδική αισθητική, που δύσκολα θα συναντήσετε αλλού…

Οι πόρτες του ανοίγουν στις 9 το βράδυ και η δεμένη ομάδα του είναι πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει τις πιο κατάλληλες επιλογές για ποτό και φαγητό που θα συνοδεύσουν τη βραδιά σας.

Τα cocktails αποτελούν σήμα κατατεθέν για τις Paragkes, καθώς οι signature δημιουργίες τους αποτελούν μικρά έργα τέχνης. Προσωπικά αγαπημένα μας το «spicy» Republican, το Pink Floyd, το El Greco και το ομώνυμο, Paragkes.

Στις Paragkes θα βρείτε και επιλογές σε snacks, προκειμένου να συνοδεύσετε το ποτό σας με λαχταριστές γευστικές προτάσεις. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ποσείδι, Χαλκιδική
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6955656544

Loft Cocktail Bar

loft-cocktail-bar1.jpg

Το Loft Cocktail Bar βρίσκεται στη Νικήτη Χαλκιδικής από το 2017, όταν και πρωτοσυστήθηκε στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και στους επισκέπτες της. Σήμερα αποτελεί ένα must to be χώρο διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή, έχοντας αποκτήσει το δικό του σταθερό και… «ορκισμένο» κοινό, το οποίο διευρύνεται διαρκώς.

Το Loft Cocktail Bar είναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μπορεί να μην ερωτευτείτε αντικρίζοντας τη θέα σε όλη τη Νικήτη και το λιμάνι. Παράλληλα, είναι ένας χώρος που τιμά την ταυτότητά του και παραμένει πιστό σε αυτή. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο bar, αποκλειστικά με ποτά και cocktails, που ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά στις 5 το απόγευμα και τις κλείνει νωρίς το πρωί –αποτελώντας ένα από τα πιο αγαπημένα after της περιοχής!

Ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του, Πέτρος Ντόντας, έχει καταφέρει να αποτυπώσει τη φιλοσοφία ζωής του στο δημιούργημά του, με αποτέλεσμα να γεννηθεί ένα bar όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί. Ένα bar όπου ο πελάτης δεν είναι απλά ένας ακόμη επισκέπτης, αλλά συνοδοιπόρος σε βραδιές γεμάτες χαμόγελα και ατόφια διασκέδαση.

Ο σεβασμός τόσο προς τους πελάτες του, όσο και προς τους εργαζόμενους είναι κάτι που ξεχωρίζει τον Πέτρο, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή για το ήθος και την ποιότητα που τον διακρίνει. Αν δεν τον έχετε γνωρίσει προσωπικά, δεν θα καταλάβετε πως πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Θα τον δείτε στην παραγωγή ως barman, να δουλεύει αδιάκοπα και να προσφέρει στους θαμώνες ποτά και cocktails κορυφαίας ποιότητας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νικήτη Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6992269959


















Όλοι το γνωρίζουμε και το έχουμε εμπεδώσει εδώ και χρόνια…σαν την Χαλκιδική δεν έχει! Όχι μόνο για τις κρυστάλλινες θάλασσές της, όχι μόνο για την αύρα της, αλλά και για τις πολυάριθμες και εξαιρετικές επιλογές της για μοναδικά ταξίδια γαστρονομίας αλλά και διασκέδασης.

Ελληνικό φως, παρθένα τοπία, χρώματα και αρώματα, ενέργεια της φύσης, παράδοση των γεύσεων, απόλυτη χαλάρωση αλλά και μυσταγωγία. Όλα αυτά… σημαίνουν Χαλκιδική!

Όποιο πόδι και αν επιλέξεις, στη Χαλκιδική «κρύβονται» παράδεισοι, που εμείς θα σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις με τις παρακάτω προτάσεις.

RESTAURANTS

Melia Restaurant

melia1.jpg

Το εστιατόριο «Melia», βρίσκεται στην παραλία Καρύδι, μέσα στη πλούσια βλάστηση της Βουρβουρούς, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Στο μενού του, που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος Chef Γιάννης Μπαξεβάνης, αντανακλάται η βαθιά αγάπη του ίδιου για την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα και η δέσμευση για τήρηση της τοπικής παραγωγής και κοινωνίας. Όλη τη διάρκεια της σεζόν, από το Μάιο έως και το Σεπτέμβριο, το «Melia» είναι μία εμπειρία και προορισμός, από μόνο του…

Το εστιατόριο «Melia» ξεκίνησε ως project από το Chef Γιάννη Μπαξεβάνη, τον πρώην ποδοσφαιριστή Νίκο Καράμπελα και το Βασίλη Λαγκαδιανό, με βασικό άξονα την ελληνική δημιουργική κουζίνα, ώστε ο κάθε επισκέπτης, να καταλαβαίνει ότι γεύεται κάτι ελληνικό, με έντονες τις σύγχρονες πινελιές στα πιάτα.

Μέσα στη φύση της Βουρβουρούς, στην παραλία Καρύδι, ενταγμένο απόλυτα στο πράσινο της περιοχής, έχει φτιαχτεί από άφθονο ξύλο και πέτρα και συνολικά από φυσικά υλικά σε κάθε σημείο της διακόσμησης, από τα σχοινιά και τα καλάθια που κοσμούν τον εξωτερικό χώρο, έως όλα τα τραπεζοκαθίσματα.

Η φρέσκια, βασισμένη σε τοπικά υλικά κουζίνα του εστιατορίου «Melia», ανταποκρίνεται σε όλες τις αισθήσεις.

Τα ψάρια, είναι πρωταγωνιστές. Πάντα φρέσκα, ημέρας κι ό,τι φέρνει ο ψαράς, είναι η πιο πολύτιμη, ίσως, πρώτη ύλη της κουζίνας του «Melia». Τα κρέατα είναι κυρίως ντόπια, μαζί και με εισαγόμενες κοπές, που συμπληρώνουν το μενού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βουρβουρού (Παραλία Καρύδι)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23750 91067

Ο Ζάχος

o-zachos1.jpg

Στο ορεινό Κασσανδρηνό, στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής, σε ένα σημείο δροσερό και με υπέροχη θέα, λειτουργεί από το 1962 ένα εστιατόριο, που πολλοί επισκέπτονται για τις νόστιμες σούβλες του κι όπου το κρέας εν γένει, είναι ο «βασιλιάς» του μενού.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, με την τρίτη πλέον γενιά να συνεχίζει την παράδοση εισάγοντας, κάθε τόσο, νέα στοιχεία, όπου ο καθένας θα θέλει να ξαναπάει, τόσο για τη φιλοξενία, την περιποίηση και τις χορταστικές μερίδες, όσο και για την ποιότητα, που θέλει πάντα επιλεγμένα κρέατα και ντόπια υλικά στα πιάτα.

Mέσα στην καρδιά της Κασσάνδρας, το εστιατόριο «Ο Ζάχος», κρατά τον πήχη της ποιότητας ψηλά όλα αυτά τα χρόνια, με το κρέας να είναι ο «βασιλιάς» και να αναδεικνύεται μέσα από τη μεγάλη εμπειρία στην τέχνη του ψησίματος στα κάρβουνα.

Το κατάστημα λειτουργεί σε τρία επίπεδα: το σαλόνι, με ένα μεγάλο ξύλινο κιόσκι, την εσωτερική αυλή και μία όμορφη ταράτσα, από όπου, όταν ανοίγει, μπορεί κανείς να απολαύσει εντυπωσιακό τοπίο. Αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για γεύμα στην ορεινή Χαλκιδική, λίγα λεπτά μόνο από την παραλία της Φούρκας και λίγο πιο επάνω από το Πολύχρονο.

Το φαγητό στο «Ζάχο» είναι καλό, φρέσκο, βασισμένο σε σταθερές παραδοσιακές γεύσεις, χωρίς φανφάρες και υπερβολές.

Οι επιλογές είναι πολλές και πάντα καλοψημένες. Κυριαρχεί η μεγάλη ποικιλία σε σούβλες, για την οποία και ξεχωρίζει «Ο Ζάχος», με ειδικότητα στο κοκορέτσι και το αρνί. Κοντοσούβλι χοιρινό, αλλά κι από κοτόπουλο, ενώ οι προτάσεις που σίγουρα ξεχωρίζουν, είναι το εξαιρετικό κεφτεδάκι από μαύρο χοίρο, το κρέας από ελληνικά μοσχάρια ωρίμανσης και η ποικιλία σε κοπές, όπως μπριζόλες Tomahawk, rib eye ή T-bone. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κασσανδρηνό Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 42390

Flegra

flegra2.jpg

Για φρέσκο ψάρι και καταπληκτική γαριδομακαρονάδα, στο Πολύχρονο της Χαλκιδικής το «Flegra» είναι ο ιδανικός προορισμός. Καλοκαιρινή δροσιά και παραδοσιακή γεύση συναντιούνται στο χώρο του εδώ και 39 χρόνια, ενώ οι δύο παπαγάλοι - σήμα κατατεθέν του καταστήματος «κερδίζουν» με την παρουσία τους κάθε επισκέπτη!

Στο εστιατόριο «Flegra», που λειτουργεί παράλληλα με το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Αλκυονίδες» μυρίζει θάλασσα και κάθε επίσκεψη είναι μια βουτιά στην απόλαυση. Από το 2000, τη διεύθυνση έχουν αναλάβει οι γιοι των αρχικών ιδιοκτητών, Νίκος και Γιάννης, που με την πολύχρονη εμπειρία τους έχουν αναδείξει το εστιατόριο σε ένα σημείο ενδιαφέροντος, για όποιον επισκέπτεται τη Χαλκιδική. Εξ΄ άλλου, το ίδιο το όνομα του εστιατορίου, «Φλέγρα», αποτελεί το εναλλακτικό όνομα της χερσονήσου της Κασσάνδρας.

Το μενού του «Flegra» δίνει έμφαση στην ελληνική θαλασσινή κουζίνα, με φρέσκο ψάρι και μια ποικιλία θαλασσινών κι ελληνικών μεζέδων. Περιλαμβάνει, επίσης, κρεατικά, αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ και πολλές προτάσεις για χορτοφάγους.

Δοκιμάστε την εξαιρετική τους μελιτζανοσαλάτα μαζί με ένα παγωμένο τσίπουρο, τα μύδια σαγανάκι ή αχνιστά και τη σπέσιαλ γαριδομακαδονάδα τους, προτάσεις ενός ευρύ καταλόγου, που περιλαμβάνει επίσης μεγάλη ποικιλία κρατικών, μαγειρευτών και ουζομεζέδων και πιάτα που ταιριάζουν με κάθε εποχή. Ξεχωριστή είναι και η αστακομακαρονάδα, όταν ο αστακός είναι στην εποχή του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πολύχρονο Χαλκιδικής
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23740 51211, 6989585960

Ψαροταβέρνα Τζίτζικας

tzitzikas1.jpg

Από τα καλύτερα εστιατόρια θαλασσινών στη Χαλκιδική, είναι η ψαροταβέρνα «Τζίτζικας», στο δεύτερο πόδι, τη χερσόνησο της Σιθωνίας. Σε μια όμορφη τοποθεσία, το φυσικό λιμάνι του Πόρτο Κουφό, προσφέρει νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας και σπιτικές σπεσιαλιτέ, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, σε ένα περιβάλλον ειδυλλιακό.

Αγνές πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα, αλλά κι αυθεντικότητα των γεύσεων κι ένα εξαιρετικό σέρβις, εξασφαλίζουν καθημερινά μία αξέχαστη εμπειρία, σε όποιους την επιλέγουν για τα γεύματά τους. Και πιστέψτε μας, δεν είναι λίγοι αυτοί που ξεκινούν ακόμη κι από το πρώτο πόδι, ακόμη και σε καθημερινή βάση, για να απολαύσουν τα αχνιστά μύδια του «Τζίτζικα»…και όχι μόνο. Μία μεγάλη ποικιλία από ψάρια και θαλασσινά, αλλά και ψητά κρεατικά και μαγειρευτά, ακόμη και προτάσεις για χορτοφάγους στο μενού, καλύπτουν κάθε γούστο και συνθέτουν μία ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία, δίπλα στο κύμα.

Ήταν το 1914, όταν ο προπάππος των σημερινών ιδιοκτητών της ψαροταβέρνας «Τζίτζικας», άνοιξε το πρώτο εστιατόριο στο Πόρτο Κουφό, τον πανέμορφο όρμο της Σιθωνίας, ο μυχός του οποίου αποτελεί ένα φυσικό μικρό λιμάνι.

Λειτουργούσε, τότε, ως εστιατόριο της εποχής, ως ένα καφενείο – μαγειρείο ουσιαστικά, όπου ο κόσμος απολάμβανε φρέσκο ψάρι και ουζάκι δίπλα στη θάλασσα, από ιδιοκτήτες που ήταν ψαράδες οι ίδιοι, μαγείρευαν, τηγάνιζαν και σέρβιραν ό,τι καλό έβγαζε η θάλασσα, έως και τη δεκαετία του ’60, περίπου.

Σήμερα, πάνω από έναν αιώνα μετά κι έχοντας ανοίξει το σημερινό εστιατόριο από το 2011, οι δισέγγονοι του πρώτου ιδιοκτήτη έχουν καταφέρει να λειτουργούν μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες σε όλη τη Χαλκιδική, φημισμένη για την ποιότητα και την ποικιλία των γεύσεων του μενού και φυσικά για την τοποθεσία της, αφού βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Σιθωνίας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πόρτο Κουφό, Σιθωνία, Χαλκιδική
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23750 51270

Αρσανάς

3-MIs1h.jpg

Το εστιατόριο Αρσανάς πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 1996 στη Νικήτη Χαλκιδικής, με κύριο στοιχείο του το απύθμενο μεράκι της ομάδας του που κατάφερε να το φτάσει στην κορυφή των προτιμήσεων ανθρώπων, κυριολεκτικά από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο υπέροχα διαμορφωμένος χώρος του με δύο ορόφους, όπως και η ονειρική αυλή του πάνω στην αμμουδιά, αναδύουν την ατμοσφαιρική του λάμψη, μέσα από ξύλινες και country πινελιές.

Η φήμη του έχει εξαπλωθεί εντός και εκτός συνόρων και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα των γαστρονομικών περιπλανήσεων που προσφέρει στους πελάτες του. Εδώ θα βρείτε πιάτα δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας, ψάρια και θαλασσινά – συνταγές που έχουν τις ρίζες τους σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Τουρκία και Κύπρο.

Οι λάτρεις του ποιοτικού ψαριού, σίγουρα γνωρίζεται το πόσο ξακουστός είναι ο Αρσανάς για τα ψάρια του, όντας, μάλιστα, καινοτόμος στα μαρινάτα ψάρια. Στο εστιατόριο μπορείτε να απολαύσετε τα ψάρια της επιλογής σας σε κάθε τους μορφή – τηγανητά, στη σχάρα, μαγειρευτά.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τον καπνιστό σολομό, γεμιστό με μους μπακαλιάρου, το καρπάτσιο τόνου, την τσιπούρα σαβόρο με ντομάτα, ξύδι, σκόρδο και μαϊντανό και το καλαμάρι σχάρας με πέστο ή μαριναρισμένο σε σόγια, με μέλι και σκόρδο – γεύσεις που πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νικήτη Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23750 23787

Bakalis Restaurant

bakalis-restaurant1.jpg

Ήλιος, θάλασσα, αλμύρα και μια θέα που κόβει την ανάσα στήνουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό και το «Bakalis Restaurant» στήνει το πιο όμορφο τραπέζι για να απολαύσετε ένα γεύμα – εμπειρία, που θα σας μείνει αξέχαστο. Ό,τι καλύτερο υπάρχει στις ακτές της Μεσογείου, ό,τι πιο φρέσκο βγάζει η θάλασσα, επιστρατεύονται μαζί με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του σεφ του εστιατορίου και σερβίρονται απλόχερα σε εσάς που αγαπάτε το εκλεκτό φαγητό.

Στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, σε έναν υπέροχο χώρο, λιτής αισθητικής, πάνω στο κύμα, το «Bakalis Restaurant» χρόνια τώρα προσφέρει μοναδικές γεύσεις θαλασσινών, αλλά στο μενού του θα βρείτε και υπέροχα μαγειρευτά πιάτα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, καθώς και εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά.

Με μία επίσκεψη στο «Bakalis Restaurant» ανοίγεται μπροστά σας ένα νέο κεφάλαιο γαστρονομικών ανακαλύψεων. Τόλμη και δημιουργία μαζί με πολυτέλεια «παντρεύονται» και το αποτέλεσμα είναι πιάτα ανεπανάληπτης νοστιμιάς.

Αναπάντεχα υλικά μπλέκονται με τα φρέσκα της θάλασσας, δημιουργώντας νέες γεύσεις που σε κάθε μπουκιά σας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Πρωταγωνιστές στην κουζίνα του «Bakalis Restaurant» είναι οι άριστες πρώτες ύλες. Φρέσκες, αγνές και ντόπιες, συνθέτουν τα πιάτα που σας αξίζουν! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πευκοχώρι, Χαλκιδική
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 63060

Αμαρυλλίς

amarillis1.jpg

«Αμαρυλλίς», στη γλώσσα των λουλουδιών, είναι η ακτινοβόλος ομορφιά και το εστιατόριο «Αμαρυλλίς», που λειτουργεί στην Παραλία της Νέας Ηράκλειας από το 1988, σίγουρα φροντίζει να μας την προσφέρει με την όμορφη θέα της τοποθεσίας του.

Με άπλετη θέα στη θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα καθημερινά, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ένα ταξίδι γεύσης στην παραδοσιακή μεσογειακή κουζίνα, με συνταγές βασισμένες σε φρέσκα ψάρια και κρεατικά και σε ορεκτικά που «μυρίζουν» ήλιο και θάλασσα της Μεσογείου.

Μεζέδες μαγειρεμένοι απλά και με μεράκι, είναι το χαρακτηριστικό του εστιατορίου από τότε που πρωτοάνοιξε, με κάθε επίσκεψη να είναι ένα γαστρονομικό ταξίδι σε έναν χώρο φωτεινό, δροσερό και με την καλύτερη θέα.

Αποτέλεσμα μίας μακράς πορείας κι εμπειρίας, που βασίζεται στην ποιότητα σε κάθε πιάτο και «δυνατό» σημείο του μενού το ολόφρεσκο ψάρι, το «Αμαρυλλίς», ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στη Χαλκιδική, ανοίγει καθημερινά από τις 11 το πρωί, με γνώμονα των ανθρώπων του την ικανοποίηση και το χαμόγελο του κόσμου.

Μικρά και μεγάλα ψάρια, από ντόπια νερά, αλλά και χταπόδι, γαρίδες με pasta, σαγανάκια, παστά κι αλίπαστα και κάποια μαγειρευτά κι ορεκτικά, όπως γίγαντες ή κρεατικά βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές και φέτα με σουσάμι, αντίστοιχα, είναι κάποιες από τις πολλές προτάσεις του μενού του «Αμαρυλλίς». Δροσερές, φρέσκες σαλάτες, συνοδεύουν κάθε γεύμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23990 61074

Έξι Βρύσες

vryses-4.jpg

Η ιστορία του καφέ - εστιατορίου Έξι Βρύσες ξεκινά το 1996, στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής. Ο χώρος βρίσκεται σε ένα εμβληματικό κτίριο ηλικίας 60 και πλέον ετών, μέσα σε μια καταπράσινη τοποθεσία στο κέντρο της περιοχής, που θυμίζει έντονα βουνό και πάνω από το ιστορικό «μνημείο των έξι βρύσεων» που - κατά τον μύθο - οι ανύπαντρες γυναίκες πρέπει να πιουν νερό και από τις έξι βρύσες για να καλοπαντρευτούν.

Οι Έξι Βρύσες αποτελούν σήμα κατατεθέν και σημείο αναφοράς της περιοχής για ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο, με τον πανέμορφο κήπο του καταστήματος να αποτελεί το ιδανικό μέρος για όλες τις εποχές του χρόνου, ανάλογα με τα χρώματα και τα αρώματα της Φύσης που το στολίζουν.

Οι Έξι Βρύσες λειτουργούν τους καλοκαιρινούς μήνες όλες τις ημέρες, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, ενώ τους χειμερινούς από Παρασκευή έως Κυριακή, σε γιορτές, αργίες, αλλά και για εταιρικά τραπέζια, κατόπιν συνεννόησης.

Στην ειδυλλιακή αυτή τοποθεσία μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας, στη σκιά των δέντρων, περνώντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τους αγαπημένους σας. Ιδανικός συνοδοιπόρος σας οι άριστες μουσικές επιλογές, που κινούνται ανάμεσα σε παλαιά ελληνικά, jazz, soul και pop κομμάτια.

Ωστόσο, ακόμη και για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, το εσωτερικό του καφέ - εστιατορίου με τη ζεστή διακόσμησή του, τα δύο τζάκια και τη μινιμαλιστική του πολυτέλεια, είναι ένα από τα αγαπημένα μας «καταφύγια» γεύσεων και απολαύσεων. Παράλληλα, η έμπειρη ομάδα του αναλαμβάνει και τη διοργάνωση μικρών εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 2, Πολύγυρος Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23710 24820

Paul's Tavern

pauls-tavern1.jpg

Το 1976, όταν ο Παρθενώνας στα ορεινά του Μαρμαρά ήταν ακόμη ένας τόπος άγνωστος στους περισσότερους, ένας πρωτοπόρος ντόπιος άνοιξε αρχικά μία disco και τέσσερα χρόνια μετά, την ταβέρνα που έμελλε να μείνει γνωστή ως «Paul's Tavern» και παραμένει, ακόμη και σήμερα, ανεξερεύνητη για πολλούς.

Σε υψόμετρο 350 μ., στο τέρμα μιας διαδρομής που περνά μέσα από ελαιώνες, η συγκεκριμένη ταβέρνα προσφέρει μια εμπειρία μοναδική, που δεν θα βρείτε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω: νόστιμα κρεατικά, ελιές, ελαιόλαδο και κρασί ντόπιο ιδιοπαραγωγής των ιδιοκτητών κι άπλετη θέα στη θάλασσα μεταξύ δεύτερου και πρώτου ποδιού, κυριολεκτικά στο... πιάτο σας.

Βλέποντας κανείς εικόνες ή reels του «Paul's Tavern», δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί, πώς δεν έχει ακούσει ξανά ή πώς δεν έχει βρεθεί ποτέ στο ιδιαίτερο αυτό σημείο της Σιθωνίας. Λογικό ίσως, αφού η θάλασσα κερδίζει συνήθως κάθε επισκέπτη ή περαστικό της περιοχής.

Κι όμως, η ταβέρνα αυτή είναι από τα σημεία της Χαλκιδικής που αξίζει να ανακαλύψει κανείς από κοντά, τόσο για τη μεγάλη ιστορία της όσο, κυρίως, για τις διαφορετικές επιλογές σε γεύσεις, τα φρέσκα, ντόπια προϊόντα που απαρτίζουν το μενού και φυσικά, για το υπέροχο σημείο όπου βρίσκεται.

Δεν είναι τυχαίο το ότι εδώ γίνονταν και γίνονται πάμπολλες προτάσεις γάμου, γάμοι αυτοί καθ' αυτοί, βαπτίσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις, αφού η μοναδικότητα του σημείου, εμπνέει πραγματικά! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παρθενώνας Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23750 71349, 6946052979

Ψαροταβέρνα Σταμάτης

psarotaverna-stamatis1.jpg

Αν είχατε ποτέ την τύχη να δείτε το ηλιοβασίλεμα από την ακτή του Ποσειδίου, στη μύτη του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, θα το θυμάστε σίγουρα ως ένα από τα πιο όμορφα και η Ψαροταβέρνα «Σταμάτης», στο κέντρο του οικισμού, είναι σίγουρα ένα από τα ιδανικά σημεία για να το απολαύσετε, συνοδεία των πιο εκλεκτών θαλασσινών γεύσεων.

Ο «Σταμάτης» είναι μία γνήσια ελληνική ψαροταβέρνα, με απόλυτα θαλασσινά χρώματα και τοιχογραφίες με θέματα εμπνευσμένα από τον κόσμο του νερού, στο μενού της οποίας, κάθε ψάρι και θαλασσινό έχει τη δική του, περίοπτη θέση.

Σε μια μαγική τοποθεσία, ακριβώς δίπλα στο κύμα, σε ένα περιποιημένο περιβάλλον, με ευγενικό προσωπικό, θα ζήσετε την εμπειρία value for money γευμάτων, με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας των ιδιοκτητών και μίας ιστορίας, που ξεκινά το 1939.

Από τον τηγανητό γαύρο και την τηγανητή ή ψητή σαρδέλα, που ταιριάζουν άψογα με ένα καλοκαιρινό ουζάκι εκεί όπου σκάει το κύμα, μέχρι τα περιζήτητα καλαμαράκια, μαζί με τηγανητά κολοκυθάκια και χειροποίητο τζατζίκι, τις ζουμερές καραβίδες και γαρίδες και τα μεγαλύτερα ψάρια του κιλού, όλα του μενού, από τα θαλασσινά μέχρι τη μαναβική είναι φρέσκα, από ντόπια νερά κι από ντόπιους, κυρίως, παραγωγούς.

Το κατάστημα πρωτοάνοιξε το 1939, με τσουκάλια στη φωτιά, γουδί και γουδοχέρι και πλάστη, στο πρότυπο των ταβερνών της εποχής και το 1957, πήρε την πρώτη του αδειοδότηση. Οκτώ δεκαετίες έχει κλείσει από την αρχική του λειτουργία κι όλα αυτά τα χρόνια με επιμέλεια, φαντασία, μεράκι και φροντίδα, στο λαμπερό φως του Χαλκιδιώτικου ήλιου και στο άκουσμα των κυμάτων, αποτελεί μια πρόταση για «θεϊκό σπιτικό φαγητό», συνδυασμένο με τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ποσείδι Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 41911

BEACH BAR RESTAURANTS - CAFE BAR

Fiki Beach Bar & Restaurant

fiki-beach-bar-restaurant1.jpg

Το καλοκαίρι θέλει ήλιο, όμορφα γαλαζοπράσινα νερά, ξενοιασιά και καλοπέραση. Στο «Fiki Beach Bar & Restaurant», στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όλα αυτά συνδυάζονται μαζί με καλό φαγητό και δροσερά cocktails σε έναν ειδυλλιακό χώρο, πάνω στη θάλασσα. Όμορφες μουσικές του κόσμου πλαισιώνουν αυτό το καλαίσθητο beach bar όπου πρωταγωνιστεί το λευκό χρώμα και το ξύλο.

Η «Γαλάζια Σημαία» που έχει κερδηθεί από το «Fiki Beach Bar & Restaurant» προμηνύει ότι οι υποδομές του είναι όλες εκείνες που κάνουν το σημείο ασφαλές και με περίσσιες ανέσεις.

Με boho αισθητική και lounge διάθεση το «Fiki Beach Bar & Restaurant» είναι ο απόλυτος προορισμός από νωρίς το πρωί για ένα απολαυστικό μπάνιο στη θάλασσα, για φαγητό δίπλα στο κύμα και για ποτό υπό τους ήχους όμορφης μουσικής μέχρι το βράδυ.

Το «Fiki Beach Bar & Restaurant» είναι από τις πιο κλασσικές επιλογές που έχει κανείς στο Πευκοχώρι. Γνωστό για την αισθητική του, τις ποιοτικές παροχές του και την φιλική εξυπηρέτηση του άρτια εκπαιδευμένου team του, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει το αγαπημένο σας all day στέκι.

Οι άνθρωποι του «Fiki Beach Bar & Restaurant» θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και ως σωστοί οικοδεσπότες θα σας περιποιηθούν, προκειμένου να βιώσετε την απόλυτη χαλάρωση και να απολαύσετε τις μέρες του καλοκαιριού όπως τους αρμόζει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πευκοχώρι Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979222667

Menta Taste & Cocktail Bar

menta-taste-cocktail-bar1.jpg

Βρίσκεσαι στην παραλία Πευκοχωρίου, στη Χαλκιδική, και επιθυμείς ένα δροσερό cocktail, αλλά αναζητάς το κάτι παραπάνω. Το «Menta Taste & Cocktail Bar» είναι το μέρος που ζητάς, γιατί σε αυτό το bar είναι… κοκτεϊλάδες και το δηλώνουν. Δεν αποτελεί τυχαία άλλωστε το νούμερο ένα spot στο Πευκοχώρι, για εκείνους που αγαπούν το καλό ποτό, την εξίσου καλή μουσική και την ωραία, cool, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Το «Menta Taste & Cocktail Bar» είναι το bar εκείνο όπου θα διασκεδάσεις ποιοτικά, απολαμβάνοντας ένα από τα εξαιρετικά signature cocktails του καταλόγου, συνδυάζοντας το με μία premium γεύση ναργιλέ, υπό τους ήχους ωραίας, στιλάτης μουσικής.

Το «Menta Taste & Cocktail Bar» αποτελεί τη ναυαρχίδα της περιοχής στα cocktails, μια και είναι από τα πρώτα που έφεραν γνωστούς και βραβευμένους mixologists, ώστε να σχεδιάσουν παρέα τη λίστα των δροσερών ποτών, με πρωταγωνιστές τα signature cocktails του ψαγμένου αυτού bar.

Από τα best seller, χρόνια τώρα, είναι το Double Passion με βάση το ρούμι και φράουλα, μιξ εξωτικών φρούτων και φρέσκο χυμό λεμονιού. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο γλυκόξινο αυτό αριστούργημα;

Αν πάλι αγαπάτε το gin και τις εξωτικές γεύσεις, το Celebrities Choice είναι το ποτό σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πευκοχώρι Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979222667

Olivo Seaside Bar Restaurant

olivo-seaside-bar-restaurant1.jpg

Για όποια κι όποιον ψάχνει μία όμορφη και καθαρή θάλασσα για τις καλοκαιρινές βουτιές, για οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν μία ολόκληρη ημέρα δίπλα στο κύμα, στα όμορφα νερά του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, το «Olivo Seaside Bar Restaurant», είναι μία από τις πρώτες επιλογές.

Σε μία τοποθεσία φανταστική, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή το γεύμα σας, τoν ήλιο και την εκπληκτική θάλασσα του Τορωναίου κόλπου, ακριβώς επάνω στο κύμα, στο εστιατόριο και το μπαρ του Olivo, που προσφέρουν μία χαλαρή ατμόσφαιρα, ιδανική για μια ολοκληρωμένη απόδραση από την καθημερινότητα.

Ένα γοητευτικό, παραθαλάσσιο χωριό, στην ανατολική ακτή της χερσονήσου της Κασσάνδρας, το Πολύχρονο αποτελεί εξαιρετικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά, χάρη στην ησυχία, αλλά και για κάθε επισκέπτη, χάρη στην ζωηρή νυχτερινή του ζωή.

Στο μέρος αυτό, με τη μεγάλη, βραβευμένη παραλία, λειτουργεί εδώ κι ένα χρόνο το beach bar του «Olivo» κι από φέτος και το ομώνυμο εστιατόριο ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και σας περιμένει καθημερινά, να απολαύσετε το φαγητό και την κάβα του, μία ανάσα κυριολεκτικά από το κύμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πολύχρονο Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942554721

Paragkes

paragkes1.jpg

Οι Paragkes είναι ένα lounge cocktail bar στο Ποσείδι Χαλκιδικής, γνωστό στην περιοχή για περισσότερα από 20 χρόνια, ωστόσο από το 2017 και έπειτα, έχει γίνει ένα πραγματικό must spot της νυχτερινής διασκέδασης στη Χαλκιδική, με τις μοναδικές «πινελιές» των ιδιοκτητών του που φαίνονται ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Πρόκειται για ένα bar που δύσκολα θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε με οποιοδήποτε άλλο, λόγω της μαγευτικής τοποθεσίας του και του άκρως προσεγμένου χώρου του. Ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό να δίνει το δικό του αποτύπωμα, συνοδεία lounge μουσικής και με τον έναστρο ουρανό να συμπληρώνει αυτή τη μαγεία!

Οι Paragkes αποτελούνται από διάφορα «καλυβάκια» που κατά το παρελθόν χρησιμοποιούνταν από τους ψαράδες για την αποθήκευση του εξοπλισμού τους και έπειτα, ως σπίτια. Πλέον, έχουν ανακαινιστεί πλήρως και έχουν δημιουργήσει μία μοναδική αισθητική, που δύσκολα θα συναντήσετε αλλού…

Οι πόρτες του ανοίγουν στις 9 το βράδυ και η δεμένη ομάδα του είναι πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει τις πιο κατάλληλες επιλογές για ποτό και φαγητό που θα συνοδεύσουν τη βραδιά σας.

Τα cocktails αποτελούν σήμα κατατεθέν για τις Paragkes, καθώς οι signature δημιουργίες τους αποτελούν μικρά έργα τέχνης. Προσωπικά αγαπημένα μας το «spicy» Republican, το Pink Floyd, το El Greco και το ομώνυμο, Paragkes.

Στις Paragkes θα βρείτε και επιλογές σε snacks, προκειμένου να συνοδεύσετε το ποτό σας με λαχταριστές γευστικές προτάσεις. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ποσείδι, Χαλκιδική
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6955656544

Loft Cocktail Bar

loft-cocktail-bar1.jpg

Το Loft Cocktail Bar βρίσκεται στη Νικήτη Χαλκιδικής από το 2017, όταν και πρωτοσυστήθηκε στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και στους επισκέπτες της. Σήμερα αποτελεί ένα must to be χώρο διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή, έχοντας αποκτήσει το δικό του σταθερό και… «ορκισμένο» κοινό, το οποίο διευρύνεται διαρκώς.

Το Loft Cocktail Bar είναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μπορεί να μην ερωτευτείτε αντικρίζοντας τη θέα σε όλη τη Νικήτη και το λιμάνι. Παράλληλα, είναι ένας χώρος που τιμά την ταυτότητά του και παραμένει πιστό σε αυτή. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο bar, αποκλειστικά με ποτά και cocktails, που ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά στις 5 το απόγευμα και τις κλείνει νωρίς το πρωί –αποτελώντας ένα από τα πιο αγαπημένα after της περιοχής!

Ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του, Πέτρος Ντόντας, έχει καταφέρει να αποτυπώσει τη φιλοσοφία ζωής του στο δημιούργημά του, με αποτέλεσμα να γεννηθεί ένα bar όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί. Ένα bar όπου ο πελάτης δεν είναι απλά ένας ακόμη επισκέπτης, αλλά συνοδοιπόρος σε βραδιές γεμάτες χαμόγελα και ατόφια διασκέδαση.

Ο σεβασμός τόσο προς τους πελάτες του, όσο και προς τους εργαζόμενους είναι κάτι που ξεχωρίζει τον Πέτρο, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή για το ήθος και την ποιότητα που τον διακρίνει. Αν δεν τον έχετε γνωρίσει προσωπικά, δεν θα καταλάβετε πως πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Θα τον δείτε στην παραγωγή ως barman, να δουλεύει αδιάκοπα και να προσφέρει στους θαμώνες ποτά και cocktails κορυφαίας ποιότητας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νικήτη Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6992269959


















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία