Λόγια του Βαρδάρη

  • Αυτοψία Ταχιάου στα μουτζουρωμένα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης
    19/09/2019 14:09

    Αυτοψία Ταχιάου στα μουτζουρωμένα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης

    Φορώντας ένα πορτοκαλί γιλέκο και προστατευτικό κράνος, λίγες μόλις ώρες μετά και την επίσημη τοποθέτησή του στην θέση του προέδρου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ο Νίκος Ταχιάος βρέθηκε στο σημείο, όπου άγνωστοι έβαψαν με σπρέι κάνοντας γκράφιτι στου δεύτερο συρμό του μετρό Θεσσαλονίκης.

    Ο κ. Ταχιάος δήλωσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, όπου δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία πως «αν και η αναγραφή graffiti στο τρένο δεν αφορά την Αττικό Μετρό Α.Ε., όσο δεν έχει παραληφθεί το έργο, αλλά τον κατασκευαστή» ένα σύνηθες για τα σιδηροδρομικά οχήματα γεγονός και οπωσδήποτε αναστρέψιμο, στην Θεσσαλονίκη έγινε είδηση. «Ο λόγος είναι ότι το έργο του μετρό για πολλούς λόγους, κυρίως εγχώριους, καταγράφεται πότε ως ανέκδοτο και πότε ως δράμα. Η πρώτη εντολή που ως νέα διοίκηση της ΑΜ, έχουμε από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό κύριο Καραμανλή, είναι να επαναφέρουμε το μέτρο εμμένοντας στην τεχνοκρατική διάσταση της διαχείρισης του έργου και καθόλου στην επικοινωνιακή».

    Σημείωσε μάλιστα ο κ. Ταχιάος πως το γεγονός ότι τα γκράφιτι αφαιρέθηκαν γρήγορα είναι ένα δείγμα των προθέσεων της νέας διοίκησης και της πολιτικής ηγεσίας να επιταχυνθεί το έργο.