Λόγια του Βαρδάρη

  • Αποχαιρέτησε το δημαρχείο...
    06/12/2022 20:30

    Αποχαιρέτησε το δημαρχείο...

    Από την θέση του ειδικού συμβούλου του δημάρχου Θεσσαλονίκης παραιτήθηκε σήμερα ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Τελίδης, ο οποίος αποχώρησε για λόγους επαγγελματικούς. 

    Όπως έκανε γνωστό στην σελίδα του στο facebook αποχαιρέτησε το δημαρχείο για να ανοίξει το δικό του λογιστικό γραφείο. 

    "Σήμερα αποχαιρέτησα φίλες/φίλους και συνεργάτες στον Δήμο Θεσσαλονίκης, αποχωρώντας από τη θέση του Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ενόψει της λειτουργίας του δικού μου λογιστικού γραφείου. 

    Ολοκληρώνεται μια έντονη τριετία, που χαρακτηρίστηκε από την προσπάθειά μας να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και τώρα τις οικονομικές & κοινωνικές συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία.Ευχαριστώ τον Κωνσταντίνο Ζέρβα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είμαι σίγουρος ότι η επιμονή και η εργατικότητά του όλο αυτό το διάστημα θα του εξασφαλίσουν μια νέα αυτοδιοικητική περίοδο ώστε να συνεχίσει το έργο του. Προσωπικά, διεκδικώ με παρρησία να λέω ότι, όπως ακριβώς τη δεκαετία που ήμουν αιρετός δεν υποστήριξα (και δεν ψήφισα) τίποτα με το οποίο δεν συμφωνούσα ώστε να είμαι αρεστός ή για να καταφέρω να γίνω αντιδήμαρχος, έτσι και τώρα, δεν είπα ποτέ κάτι που δεν πίστευα μόνο και μόνο για να παραμείνω ειδικός σύμβουλος. Άλλωστε, πεποίθησή μου είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις αυτό ήταν το χρήσιμο για την πόλη αλλά και για τους ίδιους τους Δημάρχους με τους οποίους συνεργάστηκα" έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook ο κ. Τελίδης.